fbpx
4-Daags Traject: Ben jij de VA in spe?!

Virtual Assistant. Wil jij ook weten of dat iets voor jou is? Het staat in de Nationale beroepengids als één van de beroepen van de toekomst, maar wat houdt het verder allemaal in?

In dit traject ga je zien of het VA-schap ook iets voor jou is. Je leert meer over het beroep, maakt opdrachten in je werkboek die jou inzicht geven over jezelf, of het ondernemerschap iets voor jou is, wat je kan aanbieden en niet onbelangrijk…wat je er mee kunt verdienen.

Daarnaast kan je je aanmelden voor de gratis community VA in spe, waar je gelijkgestemde vindt die zich ook aan het oriënteren zijn en gecertificeerde VA’s die je graag advies geven of waar je vragen aan kunt stellen.

Ook heb je in deze community toegang tot nog meer gratis zaken als de VA in spe startpagina en wordt je op de hoogte gehouden van het beste aanbod, wanneer je deel kunt nemen aan bijvoorbeeld een gratis masterclass of webinar.

In de workshop delen we zoveel mogelijk met jou, zodat je duidelijk weet wat het inhoudt. De workshop staat in onze online leeromgeving zodat je ook kan proeven aan de Look & Feel van de VA Praktijk.

 

* Twijfel jij op dit moment ook over je baan in loondienst?
* Ben je gewoon nieuwsgierig wat het VA-schap inhoudt?
* Ben jij op zoek naar vrijheid?

* Wil je stiekem eigenlijk wel aan de slag als VA maar wil je nog meer weten?
 

Wat je reden ook is… We vertellen je graag alles omtrent de start als Virtual Assistant. Daarom hebben wij deze uitgebreide 4-daagse gemaakt, om jou een weloverwogen besluit te laten nemen over de stap die jij wellicht gaat maken. Dit 4 daags traject volg je nu helemaal GRATIS!