fbpx
* Twijfel jij op dit moment ook over je baan in loondienst?
* Ben je gewoon nieuwsgierig wat het VA-schap inhoudt?
* Ben jij op zoek naar vrijheid?
* Wil je weten of je ook in loondienst als VA van start kunt gaan?

* Wil je stiekem eigenlijk wel aan de slag als VA maar wil je nog meer weten?

 

Wat je reden ook is… We vertellen je graag alles omtrent de start als Virtual Assistant. Daarom hebben wij dit uitgebreide traject gemaakt, om jou een weloverwogen besluit te laten nemen over de stap die jij wellicht gaat maken. Dit traject volg je nu helemaal GRATIS!

Virtual Assistant. Wil jij ook weten of dat iets voor jou is? Het staat in de Nationale beroepengids als één van de beroepen van de toekomst, maar wat houdt het verder allemaal in?

 

 

In dit traject ga je zien of het VA-schap ook iets voor jou is. Je leert meer over het beroep, maakt opdrachten in je werkboek die jou inzicht geven over jezelf, of het ondernemerschap iets voor jou is, wat je kan aanbieden en niet onbelangrijk… wat je er mee kunt verdienen.

Daarnaast kan je je aanmelden voor de gratis community VA in spe, waar je gelijkgestemde vindt die zich ook aan het oriënteren zijn en gecertificeerde VA’s die je graag advies geven of waar je vragen aan kunt stellen.

 

Het traject VA in Spe

Werk en gezin beter kunnen combineren, reizen en werken, werken met passie vanuit huis of in korte tijd veel leren op een praktische manier?

Dat kan als Virtual Assistant. Een VA kan eigenlijk alle taken, die online en op afstand gedaan kunnen worden, overnemen. Zo werk jij dus vanaf waar jij dat wilt.

Wij bieden de meest complete trainingen over het VA-schap, hoe wordt jij de onmisbare Virtual Assistant en online ondernemerschap:

  • Wij hebben 3 VA trajecten waaruit jij kunt kiezen
  • Zo weet jij hoe je jouw bedrijf neerzet en kiest zelf wat je wilt leren
  • Leer via onze methode hoe jij snel aan betalende klanten komt zonder harde sales en start daar het eerste kwartaal ook direct mee
  • Kies voor onze 3 P’s; Persoonlijk, Professioneel & Praktisch
  • Een actieve community en binnen 1 werkdag antwoord op je vraag
  • Je leert in 9 maanden meer dan de afgelopen 10 jaar in loondienst
  • We zijn een CRKBO geregistreerde instelling
  • Onze trajecten worden door verschillende partijen vergoed*

    * In het traject VA in spe vind je alles over het VA-schap en vergoedingen