fbpx

Kom deze maand nog

aan betalende klanten!

Ben je al even VA of ondernemer en heb je niet voldoende betalende klanten

of heb je nog ruimte voor betalende klanten?

Maar weet je niet…

 • Hoe je aan betalende klanten komt
 • Hoe je in gesprek komt met potentiële klanten
 • Hoe je naast offline ook veel geautomatiseerd en online kunt doen. Beiden komen naar voren in het traject
 • Hoe je de taal van je klant spreekt
 • Welke mooie manieren er zijn om constante flow te krijgen
 • Hoe je met gemak een salesgesprek doet zonder sales
 • Hoe jij jouw doelen dit jaar nu echt gaat realiseren

ZOEK NIET VERDER!
Met onze jarenlange ervaring in klantenservice en sales bij grote bedrijven én de honderden ondernemers/VA’s die wij de afgelopen jaren geholpen hebben om hun bedrijf succesvol in de markt te zetten, weten wij ondertussen dat onze methode magnifiek werkt! Daarom durven we het ook met recht de SuccesCircle te noemen.

Niet voor niets worden de meest van onze trajecten door het UWV vergoed en zijn wij CRKBO geregistreerd. Zo zie je hieronder reacties van de meer dan 100 ondernemers die wij het afgelopen jaar met een volledig pakket begeleid hebben.

CEO’s VA Praktijk

Anoeska: “Als ondernemer startte, dacht ik dat ik mezelf heel makkelijk kon verkopen. Ik had immers de verkoopafdeling van een groot softwarebedrijf neergezet en meer dan 9 jaar ervaring in de sales. Met de beste cijfers en NPS scores moest ik dat als de beste kunnen! Toch? Niets bleek minder waar, ik vond het vreselijk mezelf te verkopen. Toch zat ik binnen 3 maanden vol met 32 uur per week aan betalende klanten en dat niet met de sales die ik al jaren gewend was.”

Anne: “Ik zat al jaren aan de telefoon bij een groot bedrijf en had geen moeite met gesprekken voeren. Toch was dit een andere tak van sport. Zorgen dat je betalende klanten krijgt en dat terwijl je niet voor een groot bedrijf werkt, het gaat niet over een ander maar jezelf en dan heb je ook nog eens geen naamsbekendheid… hoe dan?! De geplande salesgesprekken die ik agendeerde, leverde mij niets op en toch zat ik als eerste van de VA opleiding vol met klanten. Ik was het succes van dat jaar.

Hier moesten we wat mee en dat heeft geresulteerd in de SuccesCircle! Een traject waar wij als ondernemer ruim 3.5 jaar voor nodig hebben gehad om dit succesverhaal compleet te hebben!

Schrijf je NU in met de kortingscode SUCCESCIRCLE-YES en ontvang €100,- korting. Let op! Omdat wij geregistreerd staan als Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs, zijn wij vrijgesteld van btw.

Je zou zeggen

dat het makkelijk is om aan klanten te komen. Toch spreken we dagelijks VA’s en ondernemers uit andere branches die daar moeite mee hebben. En dat is begrijpelijk. Je wordt ondernemer omdat je ergens goed in bent en ergens passie voor hebt, maar de randzaken (die overigens enorm belangrijk zijn), al verkopen is niet waarom je zelfstandig ondernemer bent geworden.

MAAR HET ZORGT ER WEL VOOR DAT JE HIER INKOMSTEN MEE KRIJGT!

Waarom lukt het je niet dan? Je mist de basis, een strategie. De weg om de taal van de klant te spreken en alleen warme leads te hoeven opvolgen waarvan je al veel informatie hebt. Een gaaf gesprek zonder sales. En het mooie is… jij kan hier nu super voordelig mee van start! Wanneer jij met dit traject van start gaat, dan werk je aan een minimale verdubbeling van je omzet, mits je natuurlijk de stappen gaat volgen en dus dit traject!

Wacht niet langer en schrijf je NU in!

 

Je ontvangt onder andere:

 

 • Toegang tot de online academy met daarin:
 • De SuccesCircle
 • De megaknaller van Klantbehoefte en volledig uitgewerkte, succesvolle gesprekken in klanttaal
 • Bereken je sales naar jouw inkomenswens
 • Weet wat je klant wil
 • Een livedag inclusief warm & koud buffert en de hele dag niet alcoholische consumpties
 • Een livedag met alle ervaring, tips en triqs van Anne & Anoeska zelf