fbpx

Onze missie is om

“zoveel mogelijk mannen en vrouwen te helpen financieel onafhankelijk te zijn, werk en gezin makkelijker te kunnen combineren, zonder daarbij de passie in het werk te hoeven missen”


We hebben natuurlijk regelmatig online groepscoaching. Na zo’n coaching krijgen we altijd enorm enthousiaste reacties als:

“Het gaf me weer zo’n boost! Weer nieuwe ideeën om morgen direct mee te starten”

“Dank jullie wel voor deze fantastische avond. Jullie enthousiasme spat door het scherm heen! Zo blij dat ik de opleiding bij jullie gedaan heb!”

“Wat een ideeën, wat een ervaring en wat een doorzetters. Vanavond hebben jullie mij weer geleerd dat je beter één stap te veel zet dan één stap te weinig. Jullie zorgen er voor dat fouten maken opeens veel minder erg lijkt! Weer genoeg ideeën om niet alleen uit te werken maar ook te gaan doen!”


Zelf krijgen wij ook altijd een enorme energie van zo’n avond. Er wordt actief meegedaan en gedacht en mensen komen met vragen en ideeën. Mocht jij nou, of jij samen met je buddygroep, behoefte hebben aan een enorme boost, dan kan je die tegen een gereduceerd tarief boeken. 

 


Online groepscoaching GROEISPURT

Heb jij behoefte aan meer coaching? Dat kan. In plaats van 1 x in de 4 a 5 weken, plan je een extra onlinegroepcoaching per maand. Zo zie je ons iedere 2 weken en zet je jouw bedrijf in een stroomversnelling. Normaal gesproken kost een prive coaching met Anne of Anoeska €97,- ex btw en een groepscoaching €47,- exclusief btw p.p. per keer.

NU betaal je bij afname van 4 x slechts €20,- exclusief btw per keer


Buddy online groepscoaching max 6 personen

Heb jij behoefte aan meer coaching? Dat kan. In plaats van 1 x in de 4 à 5 weken plan je een extra groepscoaching samen met je buddygroep of andere VA’s. Zo investeer je samen in een extra GROEISPURT van jullie bedrijven en groei je in een stroomversnelling. Zijn jullie klaar voor een GROEISPURT in een kleine groep?

NU betaal je samen slechts €150,- exclusief btw per keer

Wil jij een extra coachingsessie voor jou alleen? Dat kan natuurlijk ook! Normaal gesproken betaal je hiervoor €97,- ex btw voor 45 minuten. Hier boek je een gesprek voor €57,- exclusief btw.