fbpx
Als je een goede coach zoekt dan moet je bij Anoeska zijn! Zij is zo heerlijk eerlijk en down to earth dat ze ervoor zorgt dat je volle goede moed aan alles gaat beginnen waar jij je passie in hebt. Met haar jarenlange ervaring als manager, coach en directielid kan ze alles haarfijn uitleggen en weet ze waar je behoefte aan hebt. Geen vraag is te gek voor haar.

Ze wil je dolgraag helpen en staat altijd voor je klaar. Ze heeft echt veel kennis en ervaring in verschillende branches. Weet ze iets niet zeker dan gaat ze op onderzoek uit, zodat we er allebei iets van leren. Het is gewoon een heel lief en hartelijk persoon die je eerlijk verteld hoe het ervoor staat maar wel met opbouwende kritiek. Sharon

VA, MadamVA

Wil jij die volgende stap maken maar weet je niet hoe?

Loop je even vast of zit je niet lekker in je vel?

Ben je je drive kwijt of wil je weer aan je Mindset werken?

Wil je samen kijken of je nu wel op de goede weg bent?

Of heb je iets anders?

 

 

Boek dan nu een gesprek om stappen te blijven maken! Stil staan helpt je niet.

Ik denk graag met je mee zodat jij weer die sprint kan maken!

 

Coaching

Mijn drijfveer is groen. Groen staat voor Sociaal, Mensgeoriënteerd en Open communicatie. Een echte People manager. Dat is eigenlijk ook vanaf het begin van mn carièrre gebleken.

Begonnen als Sociaal Pedagogisch werker, werd ik al snel adjunctdirectrice bij Kindergarden Herengracht Amsterdam. Met oog voor de kinderen, ouders en medewerkers haalde ik hier 6 jaar lang veel energie vandaan. Later in mijn loopbaan werd ik Clustermanager van 9 groepen op 3 locaties.

Na de ramp in Volendam wilde ik even geen verantwoordelijkheid en lekker kunnen uitwaaien en tijd voor mezelf. Dit lukt even, maar al snel werd ik frontoffice manager en uiteindelijk manager van een hotel. Ook hier kwam het ‘ groene karakter’ bij het coachen en managen weer naar voren.

Bij het Softwarebedrijf, waar ik 9 jaar gewerkt heb, was ik al snel vertrouweling, optimist en enthousiastmeerder. Al snel werd ik Opleidingscoach, heb ik de Salesafdeling opgezet en werkte mee aan Customer Experience. Coachen en mensen blijkt dan ook de ‘rode’ draad in mijn leven. 

Omdat het people managen mijn natuur is, gaat dit vanzelf en met gemak en is dit echt mijn passie. Ik help mensen graag zowel privé als zakelijk. Nu ik mij de afgelopen tijd gespecialiseerd heb als VA en uiteindelijke VA Business Expert, wil ik niet anders dan mijn kennis en inzicht in start, groei en ook andere zaken waar online profs tegen aan lopen en delen.

Wil jij dat ik met jou meedenk betreffende het VAschap, zakelijke groei, innerlijke groei of heb je iets anders waar je graag wat hulp bij kan gebruiken. Maak dan gerust een afspraak. In het intake gesprek laat ik je eerlijk weten of ik denk dat ik je kan helpen. Mijn netwerk is ontzettend uitgebreid, dus mocht ik dat niet kunnen, dan help ik je uiteraard vrijblijvend met het zoeken naar de juiste coach.