fbpx

Yessss, het is januari 2022!!! Laten we starten met jullie de allerbeste wensen te wensen en bekijk de bovenstaande video! Want een nieuw jaar is het begin van nieuwe dromen, nieuwe kansen en je doelen nastreven. Let start 2022, op een mooi begin! 2021 was voor ons een top jaar. Veel mooie mensen leren kennen, het vertrouwen gekregen van het CRKBO & het UWV en veel mogen leren. Wij zijn klaar voor 2022!!!! Jullie ook? We hopen op een gezond en succesvol topjaar voor jou!

 

Maar eerst… Vandaag hebben we JOU iets te vragen én iets te vertellen en geven wat jou misschien wel heel goed van pas komt!

 


Een vraag aan jou….

Jij volgt ons, dat kan kort zijn, maar ook al een tijdje. Wij hebben een vraag aan jou. Je zou ons enorm helpen wanneer je een aantal vragen beantwoord. Het kost je misschien 30 seconden van je tijd en wij krijgen meer inzicht in jou, zodat we nog een beter aanbod kunnen doen. Want in 2022 willen wij nog gerichter helpen. Het zijn multiple choice vragen, dus zo gedaan… Hier vind je de vragen:
 

“Voor wat, hoort wat”

Omdat wij hier enorm mee geholpen zijn, willen wij jou daar ook iets voor geven. Het is een cadeautje dat geldig is tot 13 januari 2022 en je mag het ook weggeven wanneer je het zelf niet wilt gebruiken. We verklappen nog niet wat het is, maar het heeft veel waarde! Een goed begin van het nieuwe jaar zullen we maar zeggen… 

Het cadeautje wat je kunt gebruiken geldt voor de 2 trajecten VA Online & meer of de Combi VA Online en meer + VA Professional Online GroeiStrateeg. 

En we hebben nog een vraag….

Heb je een idee wat je in 2022 gaat veranderen?

Ga je wel iets veranderen of vind je het wel goed zo? Dat kan natuurlijk ook. Dat je supertevreden bent met hoe het vorig jaar ging. Ga dan ook vooral op die voet verder. Ben je nog steeds niet geheel tevreden en zou je die stoute schoen wel aan willen trekken, maar weet je niet wanneer? Of heb je het al gedaan maar heb je de vervolgstap (nog) niet genomen. Waar je ook staat… we weten allemaal één ding zeker. Wanneer je dezelfde koers blijft varen, verandert er weinig tot niets.

Mocht jij ons toch zijn blijven volgen omdat je in de toekomst wellicht toch als zelfstandig ondernemer of VA wilt starten of zelfs als VA in loondienst, want dat wordt tegenwoordig ook steeds meer gevraagd… dan is het misschien NU wel de tijd om in te stappen. Want vanaf 1 januari 2022 hoeven wij geen btw meer te berekenen én er zit veel meer in het combi traject! Een Fun met Insta-Training, SEO & Leads via LinkedIn bijvoorbeeld. Ennnn, wanneer je besluit om voor 13 januari te bestellen, krijg je wel iets heel moois aangeboden. We adviseren nog wel even verder te lezen om op de hoogte te blijven van onze nieuwste lancering, maar onderaan de pagina vind je de knop waar een waardevolle korting naar voren komt wanneer je je cadeau gebruikt!*

Lees nog even verder om op te lezen wat wij gaan lanceren!

Maximaal Resultaat!

We lanceren dit jaar een nieuw traject: Maximaal Resultaat! Kiezen voor een Maximaal Resultaat, is kiezen voor kwaliteit waarin je ambitie combineert met goed verdienen en bezig zijn om je op de allerbeste manier in de markt te zetten met bewezen resultaat. Klanten helpen op jouw voorwaarden. Financiële onafhankelijkheid en groei. Niet alleen voor jou, maar voor je hele gezin. Zou je nog meer willen leren over hoe jij jouw leven kan leven volgens jouw voorwaarden en hoe je jouw bedrijf naar een nog hoger level kan tillen? Be our guest!

En we horen jullie denken… ja weer zo’n traject… ik heb wel even genoeg… Dat begrijpen we! Daarom willen we dit traject heel anders inzetten. Een traject waarbij wij niet vertellen wat je allemaal kunt leren, maar een traject waar wij jou helpen met jouw vragen en ons volledig focussen op jouw bedrijf. Echt maatwerk dus. Heb je op dit moment nog niet bereikt waar je eerder over gedroomd had?

Traject 1 (Livedagen). In 6 maanden maak jij een giga-boost met jouw bedrijf en hebt 3 livedagen. Hierin vindt de Kick-start sessie plaats en vanaf de start ga je 6 maanden bezig met de wekelijkse accountabillity, heb je zes maanden de mogelijkheid tot de maandelijkse Q&A, etc. Waarom 6 maanden? Omdat je dan een doel hebt en je in korte tijd mega stappen gaat maken. Je stapt in dit traject en groeit samen met een vaste groep zo enorm veel en die 6 maanden is te overzien.  Toegang tot de online academy is wel 1 jaar. Wanneer jij dit traject start, maak jij een GIGA-BOOST met jouw bedrijf en onderscheid je jou zo, dat jij aan die klant en die groei komt! Je maakt die stappen in jouw bedrijf met mensen aan de zijlijn die jou alleen maar naar dat hoger level kunnen tillen.

Traject 2 is zonder live-dagen, maar met online dagen. Handig nu met Corona en wanneer je niet wilt wachten met de boost voor jouw bedrijf & ook handig voor mensen die liever online begeleid worden. Traject 2 is hetzelfde als bovenstaand. Echter vervallen de live-dagen en heb je in groepjes van maximaal vier personen 3 x 3 uur online samenwerken met een kleine groep aan jouw bedrijf. Je maakt dan dezelfde giga sprongen als met de livedagen. Bij dit traject is het ook mogelijk om de online sessies sneller te plannen dan binnen 6 maanden, waardoor je nog sneller stappen kunt maken. Bijvoorbeeld de online sessies in 3 maanden.

Note: Dit traject kan je starten na het volgen tot VA Online & Meer of het volgen van een VA opleiding bij een andere opleider.

 

Hoe ziet dit maatwerk traject eruit?

✔ Maatwerk, wij kijken en werken samen aan jouw bedrijf
✔ 1 op 1 Kick-start sessie
✔ Persoonlijke en zakelijke groei
✔ Online academy met onder andere Law of Attraction & (Money)mindset
✔ Customer Experience
✔ SuccesCircle methode, de succesvolle methode die van het begin tot het eind uitgedacht is en wat maximaal resultaat oplevert
✔ 3 livedagen waar wij met jou meedenken, kijken en werken aan  jouw bedrijf en waar jij al je vragen kunt stellen. Maatwerk in kleine groepen. (wanneer dit weer is toegestaan door de overheid)
✔ Eens per maand samen met een groep Q&A sessie waarbij je ook punten kunt laten zien/controleren (uitgezonderd de zomervakantie)
✔ Wekelijkse accountability, wij zijn de stok achter de deur
✔ Onbeperkt tussentijds contact via de mail met antwoord binnen 1 werkdag

 

Let op! Wanneer jij als VA van start wil gaan en ook gebruik wilt maken van dit traject tegen gereduceerd tarief, dan kan dat! Dit traject komt op €4997,-. Tot en met 13 januari 2022 kun jij ook gebruik maken van het mega-aanbod van maar liefst bijna €4000,- korting en betaal je €100,- per maand en dat voor 10 maanden. Daarbij werk je dus 3 dagen live aan je bedrijf en ontvang je veel info (ook wanneer je voor het online traject kiest) en werk je zowel zakelijk als prive enorm aan jezelf! Een MEGA-BOOST voor jou en je bedrijf!

 

Let op! Je kan alleen starten met dit traject wanneer je al een opleiding tot VA gevolgd hebt of het in combinatie bestellen met één van de andere trajecten. Dus wanneer je nog geen opleiding tot VA hebt maar dit wel gaat starten, kan je dit traject ook starten. Zo maak je een superstart. Dit traject is los te bestellen door op één van de onderstaande knoppen te klikken!

Maximaal Resultaat Live komt op €100,- x 10 maanden

Gebruik hiervoor de kortingscode MAXIMAALRESULTAATLIVE 

Maximaal Resultaat Online komt op €60,- x 12 maanden

Gebruik hiervoor de kortingscode MAXIMAALRESULTAATONLINE

Let op: Deze opleiding LIVE start bij voldoende aanmeldingen op 1 februari 2022 en er is maar plaats voor 10!
De opleiding Online gaat zeker van start op 1 februari 2022

Je hebt nog precies onderstaande tijd om gebruik te maken van één of beide acties

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Schiet nu maar op!”

Ja inderdaad, je hebt gelijk! Het is echt wel tijd om te kijken wat voor een voordeel je dan hebt wanneer je tussen nu en de 13e bestelt.

Klik op de onderstaande knop!

Nog even één advies: Start alleen wanneer jij er klaar voor bent om je leven te veranderen!

Vergeet niet om je cadeau te gebruiken!!!!

* De korting die je ontvangt n.a.v. het invullen van de vragenlijst is niet te gebruiken bij het Maximaal Resultaat traject