fbpx

CADEAUTJE ONDER DE KERSTBOOM

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)


essiegoes

Voor wie het nog niet weet… Essie goes en wij, Anne & Anoeska van de VA Praktijk, hebben onze handen in één geslagen om een nog vollediger aanbod te doen. Een prachtige samenwerking waarin jij nog meer kunt groeien.

Wil jij leren hoe je zelf je eigen website kunt bouwen?

Ja en niet zomaar één hoor, nee echt op een onderscheidende manier met glam! (Als je dat wilt natuurlijk).

Video voor video legt Esther je alles uit! Van waar je op mag letten voor klantwervende teksten en een goede vormgeving tot aan het compleet bouwen van je site of natuurlijk DIE VAN JE KLANTEN! Want wanneer je een opleiding bij Esther afgerond hebt, je eigen website gebouwd hebt en je dit vol enthousiasme doet, kan je dat natuurlijk ook voor je klanten gaan doen!

IK WIL DIRECT HET AANBOD ZIEN

Vul dan wel de kortingscodes in!
En jawel hoor, 2 losse codes en dus ook 2 x los van elkaar de waardebon invullen 
zodat je 2 x korting krijgt! 


VA-KORTING-OT

VA-KORTING-VS

 

ZONDER WEBSITE GEEN KLANTEN EN DUS… GEEN BEDRIJF

Esther: “Yes! Je gaat ervoor. Je gaat je eigen bedrijf beginnen. Of misschien ben je al even bezig. Alleen staat er nog geen (goede) website online terwijl je natuurlijk wel graag goed gevonden wilt worden. Zonder website, geen bedrijf, zeggen ze weleens. Dus time for action! Maar ja, waar begin je? Er komen al financiële uitdagingen genoeg op je pad als je voor jezelf begint. Een website laten bouwen voor een paar duizend euro, is nou niet echt waar je portemonnee blij van wordt. Maar ja, je wilt natuurlijk wel professioneel voor de dag komen.

Het liefste zou je het gewoon zelf kunnen. Dan kun je het in je eigen tijd en je eigen tempo doen en hoef je tenminste niet voor elk wissewasje naar een webbureau hoeft om het aan te laten passen. Je ziet allemaal leuke reclames van systemen waar je zelf súper makkelijk en snel zelf je eigen website kunt maken. Ken je ze? Echt héél handig zijn ze, totdat je ermee aan de slag gaat… Vervolgens zit je alsnog wekenlang gefrustreerd te prutsen op je zolderkamer met een resultaat dat nou niet echt bepaald aan je wensen voldoet.

Ik weet er alles van; been there, done that ;-). Inmiddels maak ik websites in een handomdraai en weet ik precies welk systeem het beste werkt. En die kennis deel ik graag met jou! Zodat ook jij makkelijk en snel zelf je eigen unieke klantwervende website maakt. Zónder zorgen en zónder technisch gedoe. Door hem helemaal ‘JIJ’ te maken, ga je automatisch de klanten aantrekken die jij wilt.

Ik leer je precies hoe je dat doet!”

 


EEN KLEINE SFEERIMPRESSIE WAARONDER DE WEBSITE VAN LAURA ELSMAN!

NU MAAR DE ACTIE DENK?!

Je bent natuurlijk enorm nieuwsgierig met welk kerstaanbod we komen… Nou, daar komt het 🥁🥁🥁

Voor slechts €447,- kun jij starten met de online training Website bouwen. Maar dat niet alleen…

Als BONUS ontvang jij daarbij de VLIEGENDE START sessie t.w.v. €235,- er gratis bij! Esther kijkt dan persoonlijk met je mee wat voor JOU specifiek de aanpak is voor jouw eigen unieke klantwervende website! Dat betekent NU dus bijna 60% korting! Als dat geen kerstaanbod is!🎅

Wil jij daar nu gebruik van maken? Klik dan op de onderstaande knop! 

Let op! Het is een cadeautje voor onder de kerstboom dus geldig t/m 24 december 23:59 uur 2022 🎄