fbpx

Bij een feestje hoort een feestprijs! En dat niet alleen voor startende VA’s,
maar ook voor bestaande VA’s!

Een feestje? Ja een jubileum! Welk jubileum? Nou, eigenlijk meerdere! Het is voor ons, Anne en Anoeska, precies:

✅ 5 jaar geleden dat wij de stap naar het VA-schap maakten, startend als Virtual Assistant*
✅ In de maand juni dat wij elkaar 5 jaar kennen
✅ Dat in de maand juni Anoeska haar boek voor het eerst gelanceerd wordt
✅ Ons eerste netwerk/business-event op 30 juni plaats vindt

We zijn beiden enorm dankbaar dat wij deze stap toen gemaakt hebben, want ons leven is enorm veranderd. Dus tijd voor een gave actie in deze voor ons zo bijzondere maand en zo vlak dat de zomervakantie voor de deur staat. Hierbij bieden we op verschillende diensten, acties aan! Kijk op deze pagina voor mega korting op ons event, de opleidingen en de VIP!

Helaas kunnen we vanwege de wet op de vaste boekenprijs geen actie op het boek geven, maar wanneer je naar ons gave netwerk-event komt is het boek wel bij de entreeprijs inbegrepen en ontvang je een enorme korting op het ticket! En ook dit netwerk-event wordt een feestje!!! Warm, sociaal en met enorm gave sprekers en niet alleen VA’s, maar ook andere ondernemers als (business)coaches, mensen uit de bouw, therapeuten, een oud burgemeester en coach voor ambtenaars, marketingbureau etc.

 

Zie jij het al voor je?!

Het voorjaar is gestart, de zomervakantie staat voor de deur. Hoe lekker om dan te werken waar jij dat wilt, wanneer jij dat wilt, tegen een gaaf uurtarief. Meer genieten van de zomer. Minder stress om oppas te zoeken wanneer je kind ziek is, even tussendoor ook iets anders kunnen doen en dan na 17:00 uur nog even dat laatste mailtje aftypen in plaats van dat binnen die kantoortijden te hoeven doen.

In de zomer werken de meeste VA’s, Groei Strategen en Online Business Managers die bij ons de opleiding volgen of hebben gevolgd in de ochtend en in de avond en genieten ze overdag van het weer, het gezin en de vakantiestemming.

En dat dus geen twee weken lang en maximaal 5 weken per jaar, maar gewoon van mei tot september of net zolang als je wilt. Jij bepaalt namelijk wanneer je werkt en je hoeft het pas af te hebben op de afgesproken tijd, bijvoorbeeld het einde van de week of het einde van de maand. 

Virtual Assistant
Kort gezegd: een VA. Jij neemt vooral taken online uit handen en werkt op afstand. Denk bijvoorbeeld aan social media, back-office, klantenservice, sales.

Na het succesvol afronden ontvang je 1 certificaat. Uurtarief tussen de €40,- en €50,- exclusief btw. 

€75,- per maand x 24 maanden

NU meer dan €1600,- korting
Normaal €145,70 x 24 maanden

Gebruik kortingscode: Feestje5jaar

Online Groei Strateeg
Jij denkt mee in strategie, groei en zichtbaarheid en leert over marketing, social media teksten schrijven én neemt taken die al voorbeeld hierboven bij VA genoemd zijn, uit handen.

Na het succesvol afronden ontvang je 2 certificaten. Uurtarief tussen de €50,- en €60,- exclusief btw.

€120,- per maand x 24 maanden

NU meer dan €4000,- korting
Normaal €291,42 x 24 maanden

Gebruik kortingscode: FeestjeGroei

Online Business Manager
Jij denkt mee in alles omtrent jouw bedrijf. Niet alleen Online groeistrategie maar ook structuren, automatiseren, mindset en plannen in combineren werk en prive zodat ze vanuit rust kunnen ondernemen. Daarnaast kun je zelf taken uit handen nemen of meerdere VA’s op afstand aansturen.

Na het succesvol afronden ontvang je 3 certificaten. Uurtarief tussen de €55,- en €70,- exclusief btw.

€160,- per maand x 24 maanden

NU meer dan €6000,- korting
Normaal €437,13 x 24 maanden

Gebruik kortingscode: FeestjeBusiness

Dus met dit feestje nu véél méér korting dan dat je bij het STAP-Budget zou krijgen van €1000,-

Bij deze trajecten heb je 1 jaar toegang tot de academy, community en Q&A’s. Wil jij ook bij 3 livedagen aanwezig zijn en

van nog meer voordeel genieten? Dat kan met de VIP. Lees snel verder…

 VIP

 

De VIP is niet alleen voor startende VA’s, maar ook voor VA’s, Online GroeiStrategen en/of Business Managers die allang hun bedrijf hebben staan! 

Wat houdt de VIP in:

Voor VA’s die de opleiding bij ons starten en de VIP daarbij bestellen, betekent het dat ze buiten 1 jaar toegang tot de Q&A’s, de masterclasses en de online academy, toegang ontvangen tot 3 livedagen. Denk bijvoorbeeld aan:

✅ De Sales SuccesCircle, waarbij je leert hoe je (nog beter) aan betalende klanten komt zonder harde sales en wij sturen never nooit offertes!
✅ Doelen stellen doe je zo! Wat meestal aan het einde van het jaar wordt gegeven om je doelen voor het volgende jaar neer te zetten
✅ Een netwerk event of keuze voor andere livedag

Dit is niet alleen interessant voor startende VA’s, maar ook voor VA’s die al een tijdje bezig zijn, maar toch graag bij livedagen willen zijn, om zo hun business te boosten! Dus grijp je kans en bestel los de VIP, waarbij je dus bij 3 livedagen/netwerk events kan zijn!

Let op: Wil je de VIP erbij bestellen, maar liever in 24 maanden betalen? Bestel de VIP dan meteen bij je opleiding erbij!

LET OP: Deze aanbieding geldt tot 1 juli tot 23:59 uur 

Virtual Assistant
Kort gezegd: een VA. Jij neemt vooral taken online uit handen en werkt op afstand. Denk bijvoorbeeld aan social media, back-office, klantenservice, sales. Uurtarief tussen de €40,- en €50,- exclusief btw. 

€75,- per maand x 24 maanden

NU Totale korting €1648,80
Normaal €145,70 x 24 maanden

Gebruik kortingscode: Feestje5jaar

Online Groei Strateeg
Jij denkt mee in strategie, groei en zichtbaarheid en leert over marketing, social media teksten schrijven én neemt taken die al voorbeeld hierboven bij VA genoemd zijn, uit handen. Uurtarief tussen de €50,- en €60,- exclusief btw.

€120,- per maand x 24 maanden

NU Totale korting €4018,08
Normaal €291,42 x 24 maanden

Gebruik kortingscode:FeestjeGroei

Online Business Manager
Jij denkt mee in alles omtrent jouw bedrijf. Niet alleen Online groeistrategie maar ook structuren, automatiseren, mindset en plannen in combineren werk en prive zodat ze vanuit rust kunnen ondernemen. Daarnaast kun je zelf taken uit handen nemen of meerdere VA’s op afstand aansturen. Uurtarief tussen de €55,- en €70,- exclusief btw.

€160,- per maand x 24 maanden

NU Totale korting van bijna €6500
Normaal €437,13 x 24 maanden

Gebruik kortingscode:FeestjeBusiness

Extra korting voor event 30 juni 2023

En als extra kun je tegen enorme korting het live-event bijwonen met boeklancering en netwerken met opdrachtgevers. Normaal komt alleen het event op €105,27 en nu voor €67,22 met daarbij het boek van Anoeska t.w.v. €29,50 bij de prijs inbegrepen.

Hier kun je:

✅ Netwerken met mede VA’s, Online Groei Strategen en Online Business Managers
✅ Kom aan opdrachten doordat er ondernemers aanwezig zijn die wellicht op zoek zijn naar VA’s
✅ Bij de boeklancering aanwezig zijn en het boek mee naar huis
✅ Luisteren naar sprekers als een oud burgemeester die nu nieuwe burgemeesters coacht
✅ Een ondernemer met meer dan 25 jaar ervaring in het coachen van grote ondernemers
✅ Een ondernemer die met alleen VA’s van de VA Praktijk werkt
✅ Hapje en drankje na het event en netwerken
✅ Meet Anne & Anoeska