fbpx
Leuk dat je op deze pagina bent. Hierin vind je allemaal gratis informatie die je kan helpen bij het onderzoeken wat het VA-schap is. Hierboven zie je bijvoorbeeld een compilatie van één van onze livedagen. Verder vind je hier een masterclass, ons magazine, video’s en informatie over de verschillende trajecten, de 100+ werkzaamheden en de VA in spé die je hier GRATIS kunt volgen. Wil je een een gesprek met ons over de mogelijkheden voor jou, klik dan op de knop om een afspraak te maken.  We wensen je heel veel succes met het onderzoeken en de reis naar het VA-schap. We hopen dat we je voldoende informatie hebben kunnen geven om je een duidelijk beeld te geven. Vragen? Let us know, wij beantwoorden ze graag en denken met je mee. Geniet van je dag!

Anne & Anoeska

 

Onze missie is om 

Zoveel mogelijk mannen en vrouwen de kans te geven financieel onafhankelijk te zijn, dat zij werk en gezin beter kunnen combineren en daarbij de passie in het werk niet hoeven te missen

hebben wij een aantal maanden geleden besloten de opleiding(en) die je kiest in termijnen te kunnen betalen. Zo kunnen we nog meer mensen helpen. Helemaal nu er schaarste is in personeel en thuis werken ‘het nieuwe normaal’ is geworden tijdens Corona. En naast dat je dus in termijnen kunt betalen, is het vandaag ook zo dat je  NU bij de VIP

twee opleidingen voor de prijs van één krijgt
drie opleidingen voor de prijs van twee en
vier opleidingen voor de prijs van drie!

Mooier kunnen we het niet maken en dan nog eens met enorm veel korting! Meer informatie over de opleidingen vind je hieronder in korte video’s  MM

M

Bij de VIP opleiding, 2 voor de prijs van één en wel Start als VA en Online website bouwen van Esther inclusief levenslang toegang tot de online academies.

Combi 2 Opleidingen: Start als VA + 1 opleiding Specialisatie ( Keuze uit 2 Specialisaties)

En NU tot en met 1 februari dus 3 opleidingen bij de VIP:

Start als VA
1 Specialisatie (Keuze uit 2 specialisaties)
Opleiding Online Website bouwen inclusief levenslang toegang

Trio 3 Opleidingen: Start als VA + 2 opleiding Specialisaties 

En NU tot en met 1 februari dus 4 opleidingen bij de VIP:

Start als VA
1 Specialisatie (Keuze uit 2 specialisaties)
Opleiding Online Website bouwen inclusief levenslang toegang

Wil je liever in minder termijnen of in één keer betalen? Dat kan, mail dan even naar info@vapraktijk.nl en vraag naar de korting!

Wat ontvang je wanneer je VIP kiest en je toegang krijgt tot Esther haar gave, volledige online opleiding. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor VA Start VIP, heb je niet alleen ons traject, maar ook de online opleiding Website Bouwen van Esther; inclusief:

 

N

Levenslang toegang tot de training in de online academy

N

Levenslang updates Divi professionele

pagebuilder t.w.v. € 249

N

Installatie WordPress + Divi + plugins t.w.v. € 99,-

 

Samenwerking

En daarbij is het natuurlijk goed nog eens te vertellen dat wij met meerdere grotere ondernemers een samenwerking hebben. Zo werkt Mariëlle sinds eind 2021 alleen nog met VA’s vanuit de VA Praktijk.

Adviseert High End Coach Mark alleen maar VA’s van de VA Praktijk aan zijn klanten.

Heeft Meriam Slijkerman al enkele VA’s  vanuit onze opleiding voor haar High End klanten werken.

Is er een samenwerkingverband met VA Forces en ga zo maar door. Dit buiten de ondernemers die zelfstandig contact met ons opnemen om samen te werken met onze VA’s. Denk aan dit soort bedrijven: marketingbureau’s, sportscholen, massagepraktijken, restaurants, accountantskantoren, enzovoorts.

Zo proberen we jou nog beter te helpen aan die opdrachten, naast de Succes Circle die we natuurlijk aanbieden om zelf ook met veel kracht en passie aan de slag te gaan met het vinden van die betalende klanten én met NO SALES!