fbpx

 

Onze missie is om jou naar de top van het VA-schap te brengen en dat je daarbij volledige (financiële) vrijheid creeërt,
waarbij de goed betalende klanten jou weten te vinden

 

Jij wilt….

en wilt je specialiseren, jouw bedrijf ook online in de markt zetten en het laten groeien. Wat of wie je ook bent, met dit bewezen succesvolle traject kom je met gemak aan klanten en leer je op high end niveau succesvol ondernemen. Jij verovert met een kant en klaar template de markt. Door deze opleiding onderscheid jij je en maak jij het verschil. Zet jezelf en de bedrijven waarvoor jij werkt aan de top en zit nooit meer te wachten op goed betalende klanten. 
Het meest complete programma van Nederland waarin jij en de mensen op jou heen zowel zakelijk als privé succesvol groeien! 

 

Onderscheid jezelf van de anderen en wordt de High End  Ondernemer die zichzelf authentiek in de markt zet, waardoor de klanten niets anders kunnen dan kiezen voor jou!  

 

Werk aan de strategieën voor jouw onderneming en die van jouw klanten en laat je tijdens dit traject High End onder dompelen zodat je je als Expert in de markt gaat zetten! 

 

jij voelt….

En dat kan. Je weet dat het je kan en met onze hulp groei jij zeker! Volg de VA Professional en zet je direct als expert in de markt. Leer hoe je inspeelt op strategie, zichtbaarheid, focus en groei. Daar waar ondernemers op dit moment op aan het wachten zijn! 

Neem taken uit handen, maar denk ook mee op niveau en maak een strategisch plan, waardoor jouw klanten een enorme groei doormaken. En dat kan je natuurlijk ook voor jouw eigen bedrijf inzetten! En het mooie is…

Wij hebben verschillende succesvolle, strategische plannen geschreven die succesvol zijn en die wij volledig delen. Inclusief teksten, verschillende stappen, verschillende ideeën en daarbij leer je alles over mailinglijsten opbouwen doormiddel van 58 video’s, hoe je betaalde campagnes maakt op social media en delen wij onze social media teksten.

Je zet je dus als expert in de markt en dit kan je gebruiken bij ieder bedrijf waar je als opdrachtnemer aan de slag gaat!

Straks zie je wat je verder allemaal leert wanneer je kiest voor het dubbel MEGA traject!

 

Marjolijne….

volgde de opleiding tot VA Professionial Online GroeiStrateeg bij ons. Ondertussen heeft zij zich volledig gespecialiseerd en heeft een prachtige onderneming staan die zij succesvol runt. Marjolijne volgt haar hart en heeft ondertussen de luxe gecreeerd dat zij ‘Nee’ kan zeggen tegen klanten die niet bij haar passen. Dat is in vrijheid ondernemen! Marjolijne:

💎 had haar eerste klanten tijdens onze opleiding en al voordat ze haar certificaat behaalde.

     Na 3 maanden
💎had zij genoeg klanten en genoot van de vrijheid en werkte met veel enthousiasme met de door haar gekozen klanten

     Nu
💎heeft zij een onderneming en heeft zich gespecialiseerd in Sales, Backoffice-Management en als klantenservice-expert

     Daarbij
💎 heeft zij al afscheid heeft kunnen nemen van klanten die niet haar ideale klant waren. Hoe luxe is dat!

 

 

WELKE STAP ZET JIJ VANDAAG OM MORGEN DOOR TE GROEIEN MET JE BEDRIJF?

High End Ondernemen

Waarom bij ons…

Door te kiezen voor de VA Praktijk kies je voor de 3 P’s;

💎Professioneel
💎Praktisch &
💎Persoonlijk

Daarbij zijn al honderden VA’s je voorgegaan om een onderneming met een sterk fundament neer te zetten én is het percentage VA’s die zich succesvol in de markt zetten het hoogst van Nederland. Doordat je met ervaringsdeskundige werkt, (Anne werkt nog steeds ook een aantal uur als VA om feeling met de markt te houden) en uitgerust met een bewezen, succesvolle template de markt op gaat, kan je niet anders dan stap voor stap een prachtig bedrijf neerzetten.

Anoeska heeft meer dan 20 jaar aan het roer/management van kleine en grote bedrijven gestaan, waardoor je bij de VA Praktijk niet alleen leert hoe je je bedrijf sterk neer zet, maar bij de Combi ook nog eens leert hoe je welke strategie voor welk bedrijf kunt neerzetten om ze zo te laten groeien. Zo word je niet alleen VA maar ook nog een Online GroeiStrateeg en sparringpartner op niveau. Daarbij komt dat er ruime ervaring in sales is. Anoeska heeft de salesafdeling bij een groot softwarebedrijf met meer dan 150 medewerkers neergezet, waardoor onze VA’s geen moeite hebben met zichzelf te verkopen.  Jij wordt expert in online ondernemen en zij tevreden klant met gegarandeerde groei!

Daarbij komt dat Anne jarenlang in klantenservice heeft én ondertussen Social Media Expert is. Na de volledige opleiding bij de Mark Bongers Academy te hebben gevolgd heeft zij zich steeds meer gespecialiseerd en al voor velen bedrijven de Social media mogen voeren. Daarbij komt dat we beiden twee succesvolle VA bedrijven neer hebben gezet en 2 prachtige bedrijven met opleidingstrajecten waar al meer dan 100 mensen succesvol aan hebben deelgenomen. De afgelopen jaren hebben wij, Anne & Anoeska, na het volgen van een VA opleiding en Online Business expert opleiding, geïnvesteerd in verschillende trajecten bij onder andere:

 

💎 Eelco de Boer
💎 Simone Levi
💎 Robert Jan Hendriks
💎 Michael Pilarczyk
💎 Mark Bongers

High End…

Wat betekent High End Ondernemen voor jou?

Voor ons betekent het dat je de volledige capaciteit uit jezelf en je bedrijf haalt en waarbij kwaliteit en efficiënt werken voorop staat. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je een aanbod doet waar je passie uithaalt, geen energie lekt én dat je mooie inkomsten genereert.

Je bent niet voor niets ondernemer geworden. Je had/hebt dromen en/of wilde verandering in je leven. Heb je dat ondertussen bereikt? Wij zijn benieuwd naar waar je nu staat, wat je ambities en dromen zijn. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens.

High End Traject!

Kiezen voor een high end leven is kiezen voor kwaliteit waarin je ambitie combineert met goed verdienen, veel vrije tijd en klanten op de allerbeste manier helpen op jouw voorwaarden. Financiële onafhankelijkheid en groei. Niet alleen voor jou, maar voor je hele gezin. Zou je nog meer willen leren over hoe jij jouw leven kan leven volgens jouw voorwaarden en hoe je jouw bedrijf naar een nog hoger level kan tillen? Be our gast! Heb je op dit moment nog niet bereikt waar je eerder over gedroomd had?

 

Jessica…

Jessica volgde het volledige traject bij de VA praktijk en startte als VA. Ondertussen heeft zij een prachtig bedrijf staan en al vele ondernemers met veel passie en inzicht geholpen. Daarbij komt dat ze niet alleen voor de ondernemers een sparringpartner op niveau is, maar ook voor haar eigen bedrijf heeft zij geleerd hoe ze die strategisch en succesvol in de markt zet. Jessica realiseerde: 

💎 dat zij tijdens het volgen van de opleiding al binnen één maand haar eerste betalende klanten kon verwelkomen
💎 na de volledige opleidingen binnen 3 maanden haar certificaten in ontvangst kon nemen
💎 binnen 3 maanden meer dan €5000,- exclusief btw maandelijks kon factureren
💎 haar bedrijf binnen 1 maand had staan

Do it!

If you can dream it, you can do it!

Wij, Anne & Anoeska, hadden dat een aantal jaar geleden niet durven dromen. Natuurlijk hoorden wij dit soort quotes/motto’s/uitdrukkingen genoeg. Maar of wij nou echt op dat moment stil stonden bij dit soort uitspraken? Wij zouden toen tevreden zijn wanneer we €3500,- per maand ex btw zouden kunnen factureren. Heel gelukkig! Binnen 3 maanden na de opleiding kon één van ons al ruim €6000,- ex btw factureren… maar helaas… niet met de passie waarvoor we ondernemer waren geworden en dus trokken we daar de stekker uit. We wilden én verdienen én niet het idee hebben dat we aan het werk waren. We bleven dus bij onze droom. Een droom die ons in het begin dus geld kostte.

Waar staan we nu

Niet waar we hadden verwacht. Niet een beetje dichtbij ook. We hadden hele andere bedragen is ons hoofd toen wij als ondernemer startten. Hadden we dit durven dromen? Ja zeker wel, maar we droomden dit niet. Voor ons was dit op dat moment echt nog een van ons bed show. Wanneer wij groot droomden, droomden wij toen al groot wanneer we over €5000,- ex btw per maand spraken. Wat we net zeiden… €3500,- factureren was voor ons al heel genoeg…  Maar wij factureerden na het aangaan van onze VOF binnen 5 maanden €22.000,- exclusief btw per maand. Hoe we dat konden realiseren? Dat hebben wij allemaal in de combi VA Professional Online GroeiStrateeg en High End verwerkt.

Ons motto

De bovenstaande uitdrukkingen hebben ons geholpen bij het snel en succesvol laten groeien van onze bedrijven. Wij volgden ons hart, onze dromen & startten met het leven van ons leven in plaats van dat wij geleefd werden.

Ben jij nou ook toe aan die volgende stap
Wil jij nog meer vanuit passie en rust ondernemen
Wil jij werken op jouw voorwaarden, groeien en jouw business runnen vanuit vrijheid…

Je bent getriggerd om op deze website te kijken… Wat je reden ook is, wij staan klaar om jou te helpen! Mocht je nog vragen hebben, bel ons dan gerust. Je vindt ons nummer onderaan de website