fbpx
Selecteer een pagina

 

Onze missie is om jou naar de top van het VA-schap te brengen en dat je daarbij volledige (financiële) vrijheid creeërt,
waarbij de goed betalende klanten jou weten te vinden

 

Jij wilt….

en wilt je specialiseren, jouw bedrijf ook online in de markt zetten en zowel zakelijk als privé groeien. Werken aan (money)mindset, Law of Attraction, Internetfasting en nog veel meer! Zet scherpe doelen en realiseer deze!

Wat of wie je ook bent, met dit bewezen succesvolle traject kom je met gemak aan klanten en leer je op high end niveau succesvol ondernemen. Jij verovert met een kant en klaar template de markt. Door deze opleiding onderscheid jij je en maak jij het verschil. Zet jezelf en de bedrijven waarvoor jij werkt aan de top en zit nooit meer te wachten op goed betalende klanten. Hoe dan?

Met Maximaal Resultaat ga je offline en online aan de slag om binnen 12 maanden jouw bedrijf naar Maximale Groei te brengen! Jij wilt maximaal resultaat voor jouw klanten, maar ook zeker voor je eigen bedrijf. 

Tijdens de 3 live dagen werken we aan jouw bedrijf, we zoomen dus écht in op jou en je business. Maatwerk dus! Daarnaast delen we onze Succescircle.

Wat kan je verwachten?

Maximaal Resultaat bestaat uit 6 maanden gasgeven!

– Lifetime toegang (zolang als de VA Praktijk bestaat) tot onze professionele online business academy met oa
money-mindset
internetfasting
financiele groei
Podcasten
– Wekelijkse accountability & Q&A 6 maanden lang

– 3 live dagen maatwerk, boost your business rondom de Randstad, incl. onbeperkt koffie/thee/fris en uitgebreid lunchbuffet
– 4 masterclasses
– de Succescircle waarin jij volledig van start gaat met de succestrategie rondom klanten werven en betalende klanten krijgen en je omzet verhoogt
– Eens per kwartaal een 1 op 1 coachingsessie met Anne of Anoeska
– Onbeperkt vragen stellen via de mail en binnen 1 werkdag antwoord
– Lifetime toegang (zolang als Anne & Anoeska bestaan) tot de community van Anne & Anoeska

Membership van 24 maanden à €167,- ex btw per maand

Mogelijk vanaf 1 april 2022. Er zijn maar 9 plaatsen, wil jij je van een plek verzekeren? Stuur dan een aanmeldmail naar info@vapraktijk.nl

Kijk voor meer informatie over dit traject bij Programma’s of bel 06 419 73 053

 

Onderscheid jezelf van de anderen en zorg voor maximaal resultaat waarbij je jezelf authentiek in de markt zet, waardoor de klanten niets anders kunnen dan kiezen voor jou!  

 

Wil jij de Boost in zowel jouw privé als zakelijk leven? Ga dan voor de combinatie en neem Maximaal Resultaat erbij voor een SUPER PRIJS en werk 3 dagen met een kleine groep gelijkgestemde live met ons aan je bedrijf en maak 1 jaar lang gebruik van de 3 wekelijkse online samenwerking. Daarbij komt dat je de SuccesCircle leert, onmisbaar en die ons geholpen heeft naar €100.000,- omzet binnen het jaar. We delen alles! Ga voor Maximaal Resultaat voor jouw klanten, maar ook zeker voor jouw bedrijf!

WELKE STAP ZET JIJ VANDAAG OM MORGEN DOOR TE GROEIEN MET JE BEDRIJF?

Ondernemen met Maximaal Resultaat

Waarom bij ons…

Door te kiezen voor de VA Praktijk kies je voor de 3 P’s;

💎Professioneel
💎Praktisch &
💎Persoonlijk

Daarbij zijn al honderden VA’s je voorgegaan om een onderneming met een sterk fundament neer te zetten én is het percentage VA’s die zich succesvol in de markt zetten het hoogst van Nederland. Doordat je met ervaringsdeskundige werkt, (Anne werkt nog steeds ook een aantal uur als VA om feeling met de markt te houden) en uitgerust met een bewezen, succesvolle template de markt op gaat, kan je niet anders dan stap voor stap een prachtig bedrijf neerzetten.

Anoeska heeft meer dan 20 jaar aan het roer/management van kleine en grote bedrijven gestaan, waardoor je bij de VA Praktijk niet alleen leert hoe je je bedrijf sterk neer zet, maar bij de Combi ook nog eens leert hoe je welke strategie voor welk bedrijf kunt neerzetten om ze zo te laten groeien. Zo word je niet alleen VA maar ook nog een Online GroeiStrateeg en sparringpartner op niveau. Daarbij komt dat er ruime ervaring in sales is. Anoeska heeft de salesafdeling bij een groot softwarebedrijf met meer dan 150 medewerkers neergezet, waardoor onze VA’s geen moeite hebben met zichzelf te verkopen.  Jij wordt expert in online ondernemen en zij tevreden klant met gegarandeerde groei!

Daarbij komt dat Anne jarenlang in klantenservice heeft én ondertussen Social Media Expert is. Na de volledige opleiding bij de Mark Bongers Academy te hebben gevolgd heeft zij zich steeds meer gespecialiseerd en al voor velen bedrijven de Social media mogen voeren. Daarbij komt dat we beiden twee succesvolle VA bedrijven neer hebben gezet en 2 prachtige bedrijven met opleidingstrajecten waar al meer dan 100 mensen succesvol aan hebben deelgenomen. De afgelopen jaren hebben wij, Anne & Anoeska, na het volgen van een VA opleiding en Online Business expert opleiding, geïnvesteerd in verschillende trajecten bij onder andere:

💎 Eelco de Boer
💎 Simone Levi
💎 Robert Jan Hendriks
💎 Michael Pilarczyk
💎 Mark Bongers

Maximaal…

Wat betekent Maximaal Resultaat voor jou?

Voor ons betekent het dat je de volledige capaciteit uit jezelf en je bedrijf haalt en waarbij kwaliteit en efficiënt werken voorop staat. Hierbij maak je hoogst mogelijke groei door en daarbij vinden wij het belangrijk dat je een aanbod doet waar je passie uithaalt, geen energie lekt én dat je mooie inkomsten genereert.

Je bent niet voor niets ondernemer geworden. Je had/hebt dromen en/of wilde verandering in je leven. Heb je dat ondertussen bereikt? Wij zijn benieuwd naar waar je nu staat, wat je ambities en dromen zijn. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens.

Maximaal Resultaat!

Kiezen voor maximaal resultaat is kiezen voor een high end leven is kiezen voor kwaliteit waarin je ambitie combineert met goed verdienen, veel vrije tijd en klanten op de allerbeste manier helpen op jouw voorwaarden. Financiële onafhankelijkheid en groei. Niet alleen voor jou, maar voor je hele gezin. Zou je nog meer willen leren over hoe jij jouw leven kan leven volgens jouw voorwaarden en hoe je jouw bedrijf naar een nog hoger level kan tillen? Be our guest! Heb je op dit moment nog niet bereikt waar je eerder over gedroomd had?

 

Jessica…

Jessica volgde het volledige traject bij de VA praktijk en startte als VA. Ondertussen heeft zij een prachtig bedrijf staan en al vele ondernemers met veel passie en inzicht geholpen. Daarbij komt dat ze niet alleen voor de ondernemers een sparringpartner op niveau is, maar ook voor haar eigen bedrijf heeft zij geleerd hoe ze die strategisch en succesvol in de markt zet. Jessica realiseerde: 

💎 dat zij tijdens het volgen van de opleiding al binnen één maand haar eerste betalende klanten kon verwelkomen
💎 na de volledige opleidingen binnen 3 maanden haar certificaten in ontvangst kon nemen
💎 binnen 3 maanden meer dan €5000,- exclusief btw maandelijks kon factureren
💎 haar bedrijf binnen 1 maand had staan

Do it!

If you can dream it, you can do it!

Wij, Anne & Anoeska, hadden dat een aantal jaar geleden niet durven dromen. Natuurlijk hoorden wij dit soort quotes/motto’s/uitdrukkingen genoeg. Maar of wij nou echt op dat moment stil stonden bij dit soort uitspraken? Wij zouden toen dik tevreden zijn wanneer we €3500,- per maand ex btw zouden kunnen factureren. Heel gelukkig! Binnen 3 maanden na de opleiding kon één van ons al ruim €6000,- ex btw factureren… maar helaas… niet met de passie waarvoor we ondernemer waren geworden en dus trokken we daar de stekker uit. We wilden én verdienen én niet het idee hebben dat we aan het werk waren. We bleven dus bij onze droom. Een droom die ons in het begin dus geld kostte.

Waar staan we nu

Niet waar we hadden verwacht. Niet een beetje dichtbij ook. We hadden hele andere bedragen is ons hoofd toen wij als ondernemer startten. Hadden we dit durven dromen? Ja zeker wel, maar we droomden dit niet. Voor ons was dit op dat moment echt nog een van ons bed show. Wanneer wij groot droomden, droomden wij toen al groot wanneer we over €5000,- ex btw per maand spraken. Wat we net zeiden… €3500,- factureren was voor ons al heel genoeg…  Maar wij factureerden na het aangaan van onze VOF binnen het jaar meer dan €100.000,- exclusief btw per maand. Hoe we dat konden realiseren? Dat hebben wij allemaal in de combi VA Professional Online GroeiStrateeg en Maximaal Resultaat verwerkt.

En vergeet niet! Door deze combinatie aan te gaan werk je live met ons 3 dagen aan jouw business. Heb je 1 jaar lang iedere 4 weken, 2 uur samenwerken (uitgezonderd de zomervakantie). Ontvang je onze SuccesCircle methode die jou alles geeft wat je nodig hebt om jouw bedrijf en die van je klanten succesvol te laten draaien én werk je ook nog eens aan je mindset, groei en volledige strategieën met voorbeelden die je ook zo bij je klanten neer kunt zetten!

Ons motto

De bovenstaande uitdrukkingen hebben ons geholpen bij het snel en succesvol laten groeien van onze bedrijven. Wij volgden ons hart, onze dromen & startten met het leven van ons leven in plaats van dat wij geleefd werden.

Ben jij nou ook toe aan die volgende stap
Wil jij nog meer vanuit passie en rust ondernemen
Wil jij werken op jouw voorwaarden, groeien en jouw business runnen vanuit vrijheid…

Je bent getriggerd om op deze website te kijken… Wat je reden ook is, wij staan klaar om jou te helpen! Mocht je nog vragen hebben, bel ons dan gerust. Je vindt ons nummer onderaan de website