fbpx
Selecteer een pagina

Virtual Assistant, dat kan toch alleen als zelfstandig ondernemer?”

Nee hoor, zeker niet. Wat je leert in onze trajecten kun je ook zeker gebruiken in loondienst

en er zijn ook vacatures voor VA’s.

Jij wilt….

Wil je weten welke werkzaamheden je als VA allemaal uit kunt voeren?

Natuurlijk is het goed te weten waar je aan begint! Daarom hebben wij VA in spé traject nu tijdelijks GRATIS beschikbaar staan.

Hierin leer je wat een VA-schap precies inhoudt, welke werkzaamheden je kunt aanbieden, of er vergoedingsmogelijkheden zijn voor dit traject en tegen welk tarief jij gaat werken. In VA in spé traject gaan we ook in op het ondernemerschap zodat je kunt zien of je liever in loondienst of als zelfstandige van start wilt.

Klik hier voor het GRATIS VA in spé traject

jij voelt….

Door te kiezen voor het VA-schap kies je voor jezelf. Je houdt er van om alles te organiseren en vindt het niet erg om alleen te werken vanuit huis, een restaurant of het kantoor. Tijdens onze opleidingen leer je waar je goed in bent, waar je passie ligt en kom je in de wereld van de virtual assistant. “Een eenzaam beroep” denk je misschien? Dat dachten wij ook, maar niets is minder waar. De wereld van VA’s is een wereld waar we elkaar helpen en waar we er voor elkaar zijn. Ben jij in? Lees dan snel verder.

Jij wilt Virtual Assistant worden:

 

Jij kunt in gemiddeld 3 maanden onze eerste opleiding afronden, (sommige redden het in één maand), waarin je leert hoe je kunt boekhouden met een online pakket, hoe je een website in WordPress bouwt, hoe je als bedrijf aan ideale klanten komt, werk je aan branding, niches, (management)tools, leer je hoe vanaf afstand kunt werken en met welke tools VA’s werken.

Wil jij ook dieper in gaan over hoe je strategieën bij bedrijven neerzet en daarbij verschillende methodes kunt gebruiken voor groei, zichtbaarheid en automatisering, wil je teksten leren schrijven en gebruik maken van onze kant en klaar voorbeelden, werken aan listbuilding en een volledig videotraject volgen van MailBlue? Het kan allemaal! Jij logt in en leert aan de hand van onze multimedia training die bestaat uit modules, checklisten, video’s, masterclasses en natuurlijk ons om jezelf als VA succesvol in de markt te zetten. Wil jij in de toekomst als zelfstandig VA van start? Ook dat kan, want je leert hoe je bedrijven in de markt zet, zodat je jouw klanten daar mee kunt helpen.

Waarom bij ons…

Door te kiezen voor de VA Praktijk kies je voor de 3 P’s;

💎Professioneel
💎Praktisch &
💎Persoonlijk

Daarbij zijn al honderden VA’s je voorgegaan en zijn wij ook nog eens geregistreerd bij het CRKBO. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Daarbij komt dat je met ervaringsdeskundige werkt. Anne werkt ook nog steeds een aantal uur als VA om feeling met de markt te houden en Anoeska denkt nog steeds mee bij bedrijven over automatisering, zichtbaarheid en groei.

Anoeska heeft meer dan 20 jaar aan het roer/management van kleine en grote bedrijven gestaan, waardoor je bij de VA Praktijk niet alleen leert hoe je jouw klant helpt met hun bedrijf sterk neerzetten, maar bij de Combi ook nog eens leert hoe je welke strategie voor welk bedrijf kunt adviseren om ze zo te laten groeien. Zo word je niet alleen VA maar ook nog een Online GroeiStrateeg en sparringpartner op niveau. Daarbij komt dat er ruime ervaring in sales is. Anoeska heeft de salesafdeling bij een groot softwarebedrijf met meer dan 150 medewerkers neergezet, waardoor onze VA’s geen moeite hebben met zichzelf te verkopen.

Daarnaast heeft Anne jarenlang ervaring in klantenservice én is ondertussen Social Media Expert. Na de volledige opleiding bij de Mark Bongers Academy te hebben gevolgd heeft zij zich steeds meer gespecialiseerd en al voor velen bedrijven de Social media mogen beheren.

Jij wordt expert in online ondernemen en hebt tevreden klanten met gegarandeerde groei! Daarnaast leer je hoe jij op een onderscheidende wijze solliciteert waardoor je nog meer kans heb op een te gek gave baan binnen het VA-schap. De afgelopen jaren hebben wij, Anne & Anoeska, na het volgen van een VA opleiding en Online Business expert opleiding, geïnvesteerd in verschillende trajecten bij onder andere:

 

💎 Eelco de Boer 💎 Simone Levi 💎 Robert Jan Hendriks 💎 Michael Pilarczyk 💎 Mark Bongers 💎 Meriam Slijkerman

Belofte

Wij, Anne & Anoeska, willen benaderbaar zijn en willen dat jij door kunt als VA, of het nu in loondienst of als ZZP’er is. Stilstand is achteruitgang. Daarom maken wij het waar dat je maximaal binnen 1 werkdag antwoord krijgt op je vragen. Wij helpen mensen vol passie om succesvol te starten en daarom start je niet alleen met een multimedia training bij ons, maar ontvang je ook:

 

💎 maandelijkse online groepcoaching
💎 binnen één werkdag antwoord op jouw vraag zodat jij verder kunt
💎 één op één coaching
💎 masterclasses van ons en andere professionals
💎 aansluiting bij onze actieve community van VA’s
💎 levenslange toegang tot de leeromgeving zodat jij up tot date blijft
💎 opdrachten en opdrachtgevers gebundeld in de community
💎 betaling in termijnen

💎 buddies
💎 uitmuntende templates waarmee jij je in de markt zet

 

opdracht

 

Ons motto

De bovenstaande uitdrukkingen hebben ons geholpen bij het snel laten groeien van onze bedrijven. Wij volgden ons hart, onze dromen & startten met het leven van ons leven in plaats van dat wij geleefd werden.

Ben jij nou ook toe aan die stap naar vrijheid
Wil jij werk en gezin beter kunnen combineren
Wil jij werken op jouw voorwaarden en bezig zijn met jouw passie…

Je bent getriggerd om op deze website te kijken… Wat je reden ook is, wij staan klaar om jou te helpen! Mocht je nog vragen hebben, bel ons dan gerust. Je vindt onze nummers onderaan de website.