fbpx
Selecteer een pagina

De KERST~SPECIAL...NOG SLECHTS....

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Gaaf dat je er bent! 2023 Staat voor de deur, een nieuw jaar, waarin jij de keuze hebt om te blijven doen wat je doet, of toch de keuze te maken om te investeren in een andere manier van leven; Meer tijd voor jezelf en/of je gezin én daarbij in dezelfde tijd minimaal dubbele inkomsten genereren.

Hoe heerlijk is het dat je thuis bent wanneer je kids uit school komen of wanneer ze ziek zijn je geen oppas hoeft te zoeken. Ze zijn gewoon heerlijk bij je. Leven op jouw voorwaarden, werk doen waar je gelukkig van wordt en dat in de tijd die jou het beste uit komt!

En wanneer jij de keuze maakt, doe het dan nu! Want alleen NU is deze prijs als kerst-actie te boeken… het is nu dubbelop feest WANT JE KRIJGT ER NU OOK NOG EENS EEN GRATIS OPLEIDING WEBSITE BOUWEN BIJ ESTHER en het is binnen handbereik! En het mooie is, je kan het ook naast je baan in loondienst starten, dus geen financieel risico!

Liever in 24x betalen? Dat kan, scroll verder naar beneden om deze aanbieding te bekijken!

We snappen dat het fijn is nog eens te zien wat het nu inhoudt. Daarom plaatsen wij hieronder nog eens de overzichten met de verschillen, zodat je kunt kijken wat het beste bij je past. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor VA Start VIP, heb je niet alleen ons traject, maar ook de online opleiding Website Bouwen van Esther; inclusief:

 

N

Levenslang toegang tot de training van Esther

N

Levenslang updates Divi professionele

pagebuilder t.w.v. €249,-

 

N

Installatie WordPress + Divi + plugins t.w.v. € 99,-

 

BONUS!!!! En als bonus ook nog eens de VLIEGENDE START SESSIE t.w.v. €235,-

Met deze Vliegende Start Sessie waarbij Esther vooraf persoonlijk met je meekijkt wat voor jou specifiek de beste aanpak is voor jou eigen unieke, klantwervende website.

En… je ontvangt eigenlijk

twee opleidingen voor de prijs van één
drie opleidingen voor de prijs van twee en
vier opleidingen voor de prijs van drie!

Mooier kunnen we het niet maken en dan nog eens met enorm veel korting! Dat, omdat onze missie is zoveel mogelijk mannen en vrouwen de kans te geven financieel onafhankelijk te zijn, dat zij werk en gezin beter kunnen combineren, zonder daarbij de passie in het werk te hoeven missen! Hieronder het financieel overzicht en daarna nog eens de keuzes en wat erbij in zit:

 

 

Wil je in 24x betalen? Dat kan! Kies dan hieronder voor je traject naar keuze en betaal in 24 maanden!

Liever in 24x betalen? Dat kan, scroll verder naar beneden om deze aanbieding te bekijken!

DE SPECIALISATIES, HET VERVOLG OP

Weet dat dit aanbod echt op 24 december om 23:59 stopt. Mocht dit echt iets voor jou zijn, dan hopen wij je te mogen verwelkomen bij onze gave club van meer dan 140 online professionals die wij opgeleid hebben. Wij doen echt meer dan 100% ons best om jou bij te staan en jou te helpen aan een succesvol bedrijf en een leven op jouw voorwaarden! Want dat dat even wennen is, weten wij wel zeker 😉 Je zal een hele andere manier gaan ervaren en enorm veel leren op een praktische en leuke manier. De meeste mensen die onze opleiding volgen, moeten we zelfs een halt toe roepen zo nu en dan omdat ze niet kunnen stoppen met de opleiding en het starten van hun bedrijf. Want als je wilt, kan jij in de eerste maanden ook al direct op zoek naar klanten en daar is onze succesvolle methode een fantastische manier voor. Zeker tijdens de livedag ga je hier mee aan de slag en enorm grote stappen maken om maar aan die betalende klanten te komen!

Jouw succes is ons succes, dus wij geven alles om jou met veel plezier en passie op weg te helpen naar een succesvol bedrijf en bij te staan wanneer jouw succesvolle bedrijf opeens staat! Wij hopen je snel te spreken!