fbpx

VOOR MAXIMAAL RESULTAAT

Kijk hierboven de persoonlijke boodschap van Anne & Anoeska

Yessss, het is januari 2022 en NEEEEE, ga niet weg, je zit gewoon bij Anne & Anoeska van de VA Praktijk. Laten we starten met jullie de allerbeste wensen te wensen! Want een nieuw jaar is het begin van nieuwe dromen, nieuwe kansen en je doelen nastreven. Let’s start 2022, op een mooi begin!

We hebben je beloofd om begin 2022 jou als eerst te laten weten wat we gaan lanceren… Want… dit alles hadden we natuurlijk niet kunnen realiseren als we geen vertrouwen hadden gekregen van je. Wanneer je ons niet het vertrouwen in onze opleidingen en aan ons had gegeven, hadden wij hier niet gestaan. Dus… hebben wij iets speciaals voor jou. Dat stukje zie je verderop op deze pagina. Een stukje zie je al… the look & feel…  maar dat is alleen omtrent deze training. We gaan een training uitgeven waar we even een andere uitstraling aan wilden geven en dat is dit. Dit traject heet:

Maximaal Resultaat!

Kiezen voor een Maximaal Resultaat, is kiezen voor kwaliteit waarin je ambitie combineert met goed verdienen en bezig zijn om je op de allerbeste manier in de markt te zetten met bewezen resultaat. Klanten helpen op jouw voorwaarden. Financiële onafhankelijkheid en groei. Niet alleen voor jou, maar voor je hele gezin. Zou je nog meer willen leren over hoe jij jouw leven kan leven volgens jouw voorwaarden en hoe je jouw bedrijf naar een nog hoger level kan tillen? Be our guest!

En we horen je denken… ja weer zo’n traject… ik heb wel even genoeg… Dat begrijpen we! Daarom willen we dit traject heel anders inzetten. Een traject waarbij wij niet vertellen wat je allemaal kunt leren, maar een traject waar wij jou helpen met jouw vragen en ons volledig focussen op jouw bedrijf. Echt maatwerk dus. En daarnaast een online academy. Heb je op dit moment nog niet bereikt waar je eerder over gedroomd had?

Let op, wanneer je verder leest, kom je een cadeautje tegen op deze pagina, speciaal om jou te bedanken!

 

En er zijn twee mogelijkheden om dit traject te volgen waarbij de prijzen ook iets verschillen. Beiden zijn haast hetzelfde, alleen zit er bij traject 1 drie livedagen en bij traject 2, 3 x 3 uur online samenwerken met maximaal 4 andere cursisten aan je bedrijf, in plaats van de drie livedagen. De rest is hetzelfde en vind je hieronder.

✔ Maatwerk, wij kijken naar jouw bedrijf
✔ 1 op 1 Kick-start sessie
✔ persoonlijke en zakelijke groei
✔ Online academy met onder andere Law of Attraction & (Money)mindset
✔ Customer Experience
✔ SuccesCircle methode, de succesvolle methode die van het begin tot het eind uitgedacht is en wat maximaal resultaat oplevert
✔ 3 livedagen waar wij met jou meedenken, kijken en werken aan  jouw bedrijf en waar jij al je vragen kunt stellen. Maatwerk in kleine groepen. (Wanneer dit weer vanuit de overheid is toegestaan)
✔ Eens per maand samen met een groep Q&A sessie van 2 uur waarbij jij ook jouw voortgang van je werk kunt laten zien etc en volledig gericht op jouw bedrijf met maximaal 10 personen (uitgezonderd zomervakantie)
✔ Wekelijkse accountability, wij zijn de stok achter de deur
✔ Onbeperkt tussentijds contact via de mail met antwoord binnen 1 werkdag

In 6 maanden maak jij een giga-boost met jouw bedrijf. Hierin vindt de Kick-start sessie plaats en vinden de livedagen binnen die 6 maanden plaats. Verder heb je vanaf de start 6 maanden lang de wekelijkse accountabillity, heb je zes maanden toegang tot de maandelijkse Q&A, etc. Waarom 6 maanden? Omdat je dan een doel hebt en je in korte tijd mega stappen gaat maken. Je stapt in dit traject en groeit samen met een vaste groep zo enorm veel en die 6 maanden is te overzien. De toegang tot de online academy is wel één jaar. Wanneer jij dit traject start, maak jij een GIGA-BOOST met jouw bedrijf en onderscheid je jou zo, dat jij aan die klant en die groei komt! Je maakt die stappen in jouw bedrijf met mensen aan de zijlijn die jou alleen maar naar dat hoger level kunnen tillen.

Traject 2 is zonder live-dagen. Handig nu met Corona en wanneer je niet wilt wachten met de boost voor jouw bedrijf & ook handig voor mensen die liever online begeleid worden. Traject 2 is hetzelfde als bovenstaand. Echter vervallen de live-dagen en heb je in groepjes van maximaal vier personen 3 x 3 uur online samenwerken met een kleine groep aan jouw bedrijf. Je maakt dan dezelfde giga sprongen als met de livedagen. Bij dit traject is het ook mogelijk om de online sessies sneller te plannen dan binnen 6 maanden, waardoor je nog sneller stappen kunt maken.

De actie loopt van 1 januari 2022 tot 13 januari 2022 tot en met 23.59 uur!

Dit alles hadden we natuurlijk niet kunnen realiseren als we geen vertrouwen hadden gekregen van je. Wanneer je ons niet het vertrouwen in onze opleidingen en aan ons had gegeven, hadden wij hier niet gestaan. Dus… hebben wij een korting voor jou. Speciaal voor jou om je te bedanken en je mee te laten profiteren van dit MegaBoost traject waarin jij een MEGA Groei gaat maken. Waar wij alle onze kennis delen en waar je je onder kunt laten dompelen in kennis en 6 maanden lang volledige focus hebt op je business met een vaste groep mensen van maximaal 10 personen.

Wat kost het dan?

Traject 1, het live-traject kost €4997,-. Het mooie is dat we vanaf 1 januari 2022 btw vrij mogen factureren en daarom hoef je de btw niet voor te schieten. Maar… omdat we vinden dat we je willen bedanken, ontvang jij een kortingscode van best wel heel veel waarde… Klik op de knop onderaan deze pagina en vul de kortingscode in:

MAXIMAALRESULTAATLIVE

Voor de livedagen is er maar plek voor 10 en we starten, bij voldoende aanmeldingen en wanneer het kan vanwege Corona, vanaf 1 februari 2022!
De online academy start bij beiden trajecten per 1 februari 2022.

Wees er dus snel bij, want hoor jij niet bij die eerste 10 dan heb je dit mega-aanbod dus niet. 

Traject 2, hetzelfde traject maar in plaats van de live-dagen met maximaal 4 personen 3 x 3 uur samenwerken, komt op €3997,- Wanneer je tussen nu en voor 13 januari 23:59 besluit dit te bestellen, kan je van start voor slechts €600,-. Beiden trajecten zijn in 10 maanden te betalen. Dus voor de live-dagen slechts €100,- per maand en zonder livedagen slechts €60,- per maand. 

                                                          MAXIMAALRESULTAATONLINE

Wij gaan ook een nieuw traject aan ondernemers aanbieden. Dit start in het tweede kwartaal van 2022. De VA’s die zich voor dit traject inschrijven worden als eerste voorgesteld aan ondernemers die gebruik willen maken van een VA. Dit omdat de ondernemers die onze trajecten volgen ook vooral geholpen willen worden met wat er in dit traject geleerd wordt: Grootdenken, Durven, Gaan, Groeien en Bouwen.

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk altijd! Stuur ons een mail op info@vapraktijk.nl en we plannen een belafspraak met je in!

Op naar een gezond, succesvol en kennisrijk 2022!!!

Actie loopt nog...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)