fbpx
Selecteer een pagina
 

Doelen realiseren doe je zo!

Niet alleen, maar sámen, met die stok achter de deur én inzichten van anderen
Met een goed plan, welke je neerzet op papier, de strategie bij bedenkt en vol laserfocus doorpakt

Kijk NU goed naar jezelf… Heb jij je plan al klaar en zo ja, is deze zo sterk dat je weet dat je het gaat doen?!

Kun jij niet daadkrachtige ‘JA’ zeggen, dan is het tijd… TIJD OM JEZELF DEZE DAG TE GUNNEN OM IN 2023 TE GAAN! Jezelf en de mensen om je heen
te verbazen! Het geeft zoveel duidelijkheid en rust als je nu even stil staat bij de stappen die je dan ook echt gaat maken!

Wanneer jij deze dag aanwezig bent, je mouwen opstroopt (niks zitten en luisteren, er is werk aan de winkel) en met ons samen werkt aan jouw business,
weten wij dat 2023 een ander jaar voor jou gaat worden!

Een dag vol nieuwe inzichten,  veel kennis, toekomstbepalend ondernemen, sparren op niveau én netwerken

 

Live-event

gegeven door Anne & Anoeska

 op woensdag 14 december 2022 bij Van der Valk in Breukelen (ligt aan de A2 en het station is ernaast!)

 

Vul hieronder je Kortingscode in en check:

Wensen als ‘financiële onafhankelijkheid, mijn tijd zelf indelen zodat ik meer tijd heb voor mezelf of mijn gezin, mijn ambitie volgen, doen wat IK leuk vind en werken vanaf waar ik dat wil’ zijn redenen waarom mensen voor zichzelf beginnen. Ze geven zoveel vrijheid, zoveel energie, werken op jouw voorwaarden. Daarom dit event. Voor iedere ervaren (online) ondernemer die door wil pakken, doelen willen stellen, niet wil hopen maar doen!

Bij dit live-event WIL je zijn! “Waarom…?” Bij dit event wil je zijn omdat wij durven te garanderen dat je na deze dag:

💎  Klaar bent voor 2023
💎  Vol energie, kracht, een actieplan en met nieuwe ideeën naar huis gaat
💎  Die stip aan de horizon hebt gezet
💎  Het concreet &
 inzichtelijk hebt en je alleen de lijn hoeft te volgen
💎  Je connect met andere businesstoppers en met gelijkgestemde mensen             hebt samengewerkt en hebt kunnen netwerken

Het vorige event, septemer 2022, is een dag waar we met heel veel plezier op terugkijken. Een fantastische groep mannen en vrouwen waar we een top dag mee hebben gehad en die ons live-event te gek vonden!

 

We gaan met het bovenstaande aan de slag en de rest… verklappen we nog niet!

Maar we gaan stilstaan bij jouw kracht, jouw talent als ondernemer eens even onder de loep nemen. Veel ondernemers onder ons hebben gewoon niet in de gaten welke talenten ze hebben en hoe ze met die talenten aan goed betaalde opdrachten komen. Hoe ze die stip zetten en stap voor stap die doelen dan bereiken. Een plan hebben waardoor het gaat slagen!  Daarbij vinden ze het lastig een netwerk te vinden waar ze zich thuis voelen en waar je samen ook prachtige dingen op kunt pakken, doelen kunt stellen en dit te realiseren.

Al een aantal jaar ontstaan er bij ons de mooiste connecties met de beste bedrijfs-ideeën waarbij je ook nog eens kijkt naar waar je staat en hoe je nog beter aan die betalende klanten komt.

Daarnaast ben je er eens even lekker tussenuit, een nieuwe omgeving en andere mensen brengt 100% nieuwe inzichten én je kunt sparren op niveau, vragen stellen over jouw onderneming en jezelf nog eens goed verwennen tijdens een heerlijke lunch in de vorm van warm en koud buffet. En de hele dag kun je gebruik maken van koffie, thee en water. Hoezo zou je alleen worstelen, als je het samen kan doen?

Voor wie ons nog niet kennen…

Wij zijn Anne & Anoeska en sinds september 2019 hebben wij de handen inéén geslagen. Na zelf beiden een goedlopende onderneming opgebouwd te hebben voor ons zelf en onze mannen ook met hun ondernemingen geholpen te hebben, wilden we meer, groter en met nog meer ambitie, zonder de vrijheid en ons gezin te hoeven missen. Vandaar ook Ondernemen vanuit Vrijheid & met Ambitie.

En dat ging zo snel… Binnen een jaar stonden wij in het blad Ambitieuze vrouwen, waren we te zien bij RTLZ, werden we gevraagd door RTL4 en hadden we 4 mensen voor ons werken. Niet in loondienst (en zo werken wij nu nog steeds), maar alleen met zelfstandigen. Daardoor hadden we gewoon binnen een jaar een gave business staan; onze tv debuut gehad, we stonden in een blad, werden gevraagd door grotere ondernemers en we hadden ons eerste live-event gehad dat werd beoordeeld met een 9!!! En dat dat best allemaal wel heel veel was wat wij in korte tijd bereikt hadden, moest onze businesscoach ons vertellen, want wij gingen gewoon lekker door…

Ondertussen hebben wij nu:

  • 11 mensen voor ons eigen bedrijf werken
  • hebben we meer dan 140 mensen geholpen om hun (VA) onderneming neer te zetten via onze online academy in combinatie met coaching
  • ambitieuze ondernemers geholpen die naar de next level willen groeien, door stappen te maken in (financiële) groei en vrijheid door met ons team werk uit handen te nemen, op strategisch niveau mee te denken en focus aan te brengen.
  • al bij een flink aantal bedrijven, bekende en minder bekende namen, ons team dat wij hebben opgeleid, neer kunnen zetten.Het kan dus maar mooi zo zijn dat jij als ondernemer jouw steun en toeverlaat ontmoet tijdens ons event of jij als ondersteuner visa versa!

Wat kost dit live-event 

Omdat december een feestmaand is en wij, Anne & Anoeska een topjaar achter de rug hebben, delen wij graag onze kennis en succes tegen een actieprijs. Zoals december ook echt een verrassingsmaand is, vind jij de prijs pas wanneer je je code ingevuld hebt! Jij weet dat bij groeien ook een stuk inversting hoort en nu kun je groeien tegen wel een superprijs. Jij beslist NU gewoon even dat jij aan je toekomst wilt werken en dat soort mensen hebben wij graag! Jij betaalt dan ook slechts een klein bedrag en daar komt geen btw meer bovenop aangezien we geregistreerd zijn door het CRKBO.

Je prijs is inclusief uitgebreid warm/koud lunchbuffet en aangeboden hapjes en drankjes.

Dit wordt een dag vol energie, tijd voor jezelf en je bedrijf en om weer in contact te komen met nieuwe mensen. Het vorige live-event was een event waar nu nog over gesproken wordt en deze gaat het minimaal evenaren. We hopen je (weer) snel te zien.

WAAR: Van der Valk hotel in Breukelen. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto erg makkelijk bereikbaar.

WANNEER: 14 december 2022

HOE LAAT: We starten om 09.30 uur, je kan vanaf 09.00 uur inlopen en alvast lekker thee, koffie, cappucino of water nemen. Het event zal rond 16.00 uur eindigen, met de mogelijkheid om nog wat na te praten.

DE INNERLIJKE MENS: Er zal een geheel verzorgde lunch plaatsvinden en daarnaast zal je over de dag heen ook nog wat lekkernijen krijgen. Het zal je aan niets ontbreken! Ook zal je de gehele dag kunnen genieten van koffie, thee, cappucino, latté macchiato, water en frisdrank.