fbpx

Onze missie is om 

Zoveel mogelijk mannen en vrouwen de kans te geven financieel onafhankelijk te zijn, dat zij werk en gezin beter kunnen combineren en daarbij de passie in het werk niet hoeven te missen

En daarbij kunnen we goed helpen tijden de livedagen. Wil jij dit jaar een megaspurt maken in jouw groei van klanten en doelen zetten en met een volledige blauwdruk voor het volgende jaar naar huis, lees dan snel verder. De livedagen komen er weer aan. Dagen die met een gemiddelde 9.5 worden gewaardeerd.

Op 13 april vindt onze sales livedag plaats. Hierin leer je hoe je middels NO SALES gesprekken aan betalende klanten komt. Niet voor niets komen de meeste VA’s die de opleiding bij ons volgen al snel aan betalende klanten. Binnen één maand is bijna het normaal aan het worden van mensen die bij ons met het sales traject starten. Ben jij nou VA en wil jij ook meer leren over hoe jij op een niet pressende manier aan betalende klanten komt? Zorg dan dat je erbij bent. 

En we zijn er vroeg bij, want wegens groot succes met ons live-event in december 2022 “Doelen stellen doe je zo!” hebben we nu nog maar 7 plekken beschikbaar! Op deze dag ga je met een blauwdruk van je strategie voor 2024 naar huis. Een dag vol ideeën, energie en een strak plan voor 2024. De laatste plekken kun je nu bemachtigen.

 

Helaas krijgen wij steeds meer, zelfs wekelijks, de vraag van VA’s over: 

𝗛𝗢𝗘 𝗪𝗜𝗝 𝗢𝗡𝗭𝗘 𝗩𝗔’𝗦 𝗕𝗘𝗚𝗘𝗟𝗘𝗜𝗗𝗘𝗡 𝗢𝗠 𝗔𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗧𝗔𝗟𝗘𝗡𝗗𝗘 𝗞𝗟𝗔𝗡𝗧𝗘𝗡 𝗧𝗘 𝗞𝗢𝗠𝗘𝗡 

Zo hebben we het succesverhaal van Shirley die binnen 1 maand al haar eerste betalende klanten had van minimaal 16 uur per week en binnen 4 maanden factureerde zij meer dan €8000,- exclusief btw per maand! En zo hebben we meer toppers die binnen 1 maand te gek van start gingen zoals Ferry, Mandy, Kim, Nicky en ga zo maar door. 

 Ben jij een VA die zich helemaal happy voelt met zijn of haar beroep en graag leert hoe ook jij aan die betalende klanten komt en dus veel meer (financiële) vrijheid kunt creëren? Dan is ons live event wat voor jou! Wat leer op deze HIGH END live dag?! 

✅ Wij delen onze volledige succes-circle strategie met jou!  

✅ Daarbij leer je een volledige methode en stuur jij nooit offertes meer, dat beloven we je! 

✅ Ontvang je een jaar toegang tot het stuk sales in onze online academy 

✅ 3 maanden gebruik maken van onze online Q&A’s die buiten vakanties om iedere 2 weken georganiseerd worden. Zowel in de ochtend als avond. 

 

Samenwerking

En daarbij is het natuurlijk goed nog eens te vertellen dat wij met meerdere grotere ondernemers een samenwerking hebben. Zo werkt Mariëlle sinds eind 2021 alleen nog met VA’s vanuit de VA Praktijk.

Adviseert High End Coach Mark alleen maar VA’s van de VA Praktijk aan zijn klanten.

Heeft Meriam Slijkerman al enkele VA’s  vanuit onze opleiding voor haar High End klanten werken.

Is er een samenwerkingverband met VA Forces en ga zo maar door. Dit buiten de ondernemers die zelfstandig contact met ons opnemen om samen te werken met onze VA’s. Denk aan dit soort bedrijven: marketingbureau’s, sportscholen, massagepraktijken, restaurants, accountantskantoren, enzovoorts.

Zo proberen we jou nog beter te helpen aan die opdrachten, naast de Succes Circle die we natuurlijk aanbieden om zelf ook met veel kracht en passie aan de slag te gaan met het vinden van die betalende klanten én met NO SALES!

Ferry schreef dit na één jaar, maar had binnen één maand al best wat klanten, via ons maar ook zelf! Dit door gewoon NO SALES gesprekken te voeren. Ferry werkte voordat hij aan de opleiding tot VA begon al jarenlang in de supermarkt.  in Dit schreeft Ferry na één jaar, kijk maar wat hij aanbiedt!

“Yes! Vandaag bestaat FEBA business support 1 jaar! Een jaar waar ik van heb gedroomd maar nooit gedacht dat ik dit al zou hebben gerealiseerd!

1 jaar FEBA business support,
mooie samenwerkingen met:
– Elle Office Support
– Baanwerk Infradiensten, Hans de Rouw
– Kantoor in Beweging
– Degen Retail Vincent Degen

Daarnaast een dank voor VA Praktijk voor de goede opleiding en alle hulp die er nog steeds is als je met vragen zit of wil sparren.

FEBA business support is er voor ondersteuning voor ondernemers door taken uit handen te nemen zodat de ondernemer meer tijd over houdt voor zichzelf en/of zijn bedrijf wil laten groeien.