fbpx
Selecteer een pagina

Programma Maximaal Resultaat en meest gestelde vragen

Wat betekent Maximaal Resultaat voor jou?

Voor ons betekent het dat je de volledige capaciteit uit jezelf en je bedrijf haalt en waarbij kwaliteit en efficiënt werken voorop staat. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je een aanbod doet waar je passie uithaalt, geen energie lekt én dat je mooie inkomsten genereert en direct vol speed en duidelijkheid stappen maakt.

Wat wil jij?

Ben jij op zoek naar een reis die jou enorm over jouw ondernemerschap en leven laat nadenken en waarbij je grote stappen maakt?
Zou jij wel willen werken aan je moneymindset, internetfasten & doelen?
Vind je het lastig te focussen en je ideeën te realiseren?
Wil jij (opnieuw) uitgedaagd worden in jouw ondernemerschap en het gemak van de ervaring van Anne & Anoeska?
Wij, Anne & Anoeska, delen al onze kennis ervaring van de afgelopen jaren. Daarbij wordt de SuccesCircle gedeeld, die ons binnen het 1 jaar naar €100.000 omzet heeft gebracht.
Je krijgt één jaar lang maatwerk, waarvan 3 livedagen en iedere 3 weken 2 uur online samenwerken

Maximaal Resultaat!

Kiezen voor een Maximaal Resultaat, is kiezen voor kwaliteit waarin je ambitie combineert met goed verdienen en bezig zijn om je op de allerbeste manier in de makrt te zetten met bewezen resultaat. Klanten helpen op jouw voorwaarden. Financiële onafhankelijkheid en groei. Niet alleen voor jou, maar voor je hele gezin. Zou je nog meer willen leren over hoe jij jouw leven kan leven volgens jouw voorwaarden en hoe je jouw bedrijf naar een nog hoger level kan tillen? Be our gast! Heb je op dit moment nog niet bereikt waar je eerder over gedroomd had?

Waar ga je onder andere aan werken in dit Maximaal Resultaat High End Traject?

✔ persoonlijke en zakelijke groei
✔ law of attraction
✔ (money)mindset
✔ SuccesCircle methode, word strategie expert en leer een volledige strategie in sales; geautomatiseerd, persoonlijk & bewezen
✔ 3 livedag waar we alles delen, waar je al je vragen kunt stellen en waar we samenwerken aan jouw bedrijf!
✔ Inclusief een masterspreker op een livedag

✔ Wekelijkse accountability waar je ook vragen kunt stellen

✔ Eens per 3 weken Q&A waar je alle vragen kan stellen maar ook kan laten zien wat je gemaakt of ontwikkelt hebt
✔ Training Podcastmanager. Jij wordt de podcast master en leert van begin tot eind wat je nodig hebt om een podcast te maken en succesvol te lanceren en maakt dit specifiek voor jouw doelgroep of die van je klanten

Je rondt al onze trajecten af met een praktijkgerichte opdracht waarmee je jezelf direct onderscheidt. Na een succesvolle afronding van de modules ontvang je het zeer gewaardeerde VA Praktijk certificaat ‘Maximaal Resultaat’. Wanneer je een combinatie van trajecten doorloopt ontvang je per traject een certificaat met daarbij, als vervolg op de VA Online en Meer, het certificaat VA Professional Online GroeiStrateeg en wanneer je je nog meer wilt onderscheiden het certificaat: Maximaal Resultaat!

 

Doelgroep 

Je hebt een onderneming of gaat starten met VA Online & Meer en/of VA Professional Online GroeiStrateeg en wil je onderscheiden, je in korte tijd sterk in de markt zetten en zowel zakelijk als persoonlijk enorm groeien. 

Doel en opzet van de opleiding

In dit traject ontvang je maatwerk en kun je al je vragen stellen omtrent de start of doorgroei van jouw bedrijf, waardoor je stap voor stap alles tot je neemt op een volgorde waarover is nagedacht en wat werkt. Je leert hoe je op high end niveau kunt ondernemen met maximaal resultaat en meer kunt genieten van vrijheid. We delen onze SuccesCircle en je wordt de Podcastmanager voor jouw eigen bedrijf of die van je klanten

De opleiding is praktisch, persoonlijk en professioneel en wordt verzorgd door Anne & Anoeska en ervaringsdeskundigen. Daarbij wordt er in de multi-media opleiding gebruik gemaakt van praktijkgericht lesmateriaal en heb je toegang tot een fijne, gebruiksvriendelijke online leeromgeving.

Daarnaast

👉🏻 Starten we met de Giga-Kickstart
👉🏻 Wekelijkse accountability, uitgezonderd de zomervakantie

👉🏻 Drie livedagen waar wij samenwerken aan jouw bedrijf/groei in kleine groepen
👉🏻 Eens per 3 weken Q&A
👉🏻 Eén op één coaching

👉🏻 Deelname aan 6 masterclasses
👉🏻 Binnen één werkdag antwoord op jouw vragen via chat of mail
👉🏻 Levenslang toegang tot onze actieve community waardoor je up to date blijft

Opleidingsniveau
HBO

Opleidingsvorm
Deeltijd

Vooropleiding
Voor deze opleiding heb je een opleiding tot VA gedaan of als ondernemer al je bedrijf staan of start daar mee. 

Studieduur en lengte
De studie duurt minimaal 1 jaar en je hebt 3 maanden langer toegang zodat alle stof goed tot je kan nemen

Termijnbetaling
Bij ieder traject van de VA Praktijk is termijnbetaling mogelijk. Klik hier voor ons huidige aanbod!  

Tijdelijke onderbreking
VA Praktijk biedt jou de mogelijkheid jouw opleiding tijdelijk te onderbreken. Wij willen je er wel op attenderen dat er bij een langdurige onderbreking tussentijds programmawijzigingen kunnen plaatsvinden. Een tijdelijke onderbreking heeft geen invloed op je betalingsverplichting. Voor verdere vragen en/of opmerkingen over een tijdelijke onderbreking van jouw opleiding adviseren wij je een mail te sturen naar info@vapraktijk.nl.

Studiemateriaal & 3 Livedagen
Is inbegrepen in prijs opleiding

Herkansing
Wanneer je eindopdracht niet voldoende is kun je een gratis herkansing aanvragen om de eindopdracht nogmaals in te leveren