fbpx
Selecteer een pagina

Een volledige multimedia training op *HBO niveau. Praktisch, Persoonlijk & Professioneel

Programma Maximaal Resultaat

Het vervolg voor de VA die al staat! Dit programma is onderverdeeld in 2 trajecten.

Jij wilt je specialiseren, jouw bedrijf ook online in de markt zetten en zowel zakelijk als privé groeien. Werken aan (money)mindset, Law of Attraction, Internetfasting en nog veel meer! Zet scherpe doelen en realiseer deze!

Wat of wie je ook bent, met dit bewezen succesvolle traject kom je met gemak aan klanten en leer je op high end niveau succesvol ondernemen. Jij verovert met een kant en klaar template de markt. Door deze opleiding onderscheid jij je en maak jij het verschil. Zet jezelf en de bedrijven waarvoor jij werkt aan de top en zit nooit meer te wachten op goed betalende klanten. Hoe dan?

Met Maximaal Resultaat ga je offline en online aan de slag om binnen 6 maanden jouw bedrijf naar Maximale Groei te brengen! Jij wilt maximaal resultaat voor jouw klanten, maar ook zeker voor je eigen bedrijf. 

Tijdens de 3 live dagen werken we aan jouw bedrijf, we zoomen dus écht in op jou en je business. Maatwerk dus! Daarnaast delen we onze Succescircle.

Een greep uit Traject 1. Je werkt aan volledige strategieën voor je klant/werkgever en leert onder andere:

✔ Marketing/ Social Media. Volledige trainingen over Facebook, LinkedIn een leadmagnet & Instragram
✔ Hoe je funnels/advertenties maakt, e-maillijsten opbouwt en automatiseert met volledige videotraining Stap voor Stap van MailBlue/Active Campaign
✔ Delen wij onze strategie en leer jij strategieën maken voor jouw bedrijf of die van je (toekomstige) werkgever
✔ Ga je van start met Gratis weggevers, webinars, advertentie video’s, Doodly etcetera
✔ Hoe je werkt met Google Analytics
✔ Hoe sales je vriend wordt met de salesmethode
✔ Profit First
✔ SEO training

Een greep uit Traject 2! Dé .. stappen tot Succes!
Je werkt aan mindset, persoonlijke & zakelijke groei en dat met maatwerk & livedagen. Je werkt onder andere aan:

✔ Persoonlijke en zakelijke groei
✔ Law of attraction
✔ (Money)mindset
✔ SuccesCircle methode. Word strategie expert en leer een volledige strategie in sales; geautomatiseerd, persoonlijk & bewezen
✔ 3 livedagen waar we alles delen, waar je al je vragen kunt stellen en waar we samenwerken aan jouw bedrijf!
✔ Inclusief een masterspreker op een livedag
✔ Wekelijkse accountability & Q&A zodat je daadkrachtig door kunt pakken

✔ Training Podcast. Jij leert van begin tot eind wat je nodig hebt om een podcast te maken en succesvol te lanceren en maakt dit specifiek voor jouw doelgroep of die van je klant of werkgever

* Let op! Deze trajecten zijn alleen voor VA’s die al gestart zijn en willen professionaliseren en willen groeien met klanten.

Doelgroep & Toekomst

 Je hebt een onderneming en wil je professionaliseren en je kennis verbreden voor in loondienst. Met dit traject word je opgeleid tot Virtual Assistant, Online GroeiStrateeg & Online Business Expert. Ook kun je denken aan Professional Organizer, Online Business Manager, Management assistent, Social Media Expert/Marketing, administratief medewerker en backoffice. De volgende beroepen vind je onder andere in de Nationale beroepengids als 21 (nieuwe) beroepen met toekomst: Professional Organizer & Virtual Assistant. Een opleiding met toekomstperspectief en vele mogelijkheden.

Doel en opzet van de opleiding

In dit traject ontvang je naast de academy ook maatwerk en kan je al je vragen stellen, waardoor je stap voor stap alles tot je neemt op een volgorde waarover is nagedacht en wat werkt. Je leert hoe je op high end niveau bedrijven helpt met zichtbaarheid, groei & strategie en/of kan helpen met back-office taken, administratie, klantenservice en sales. Je bent dus breed inzetbaar voor zowel een eigen ondernememing als in loondienst.

De opleiding is praktisch, persoonlijk en professioneel en wordt verzorgd door Anne & Anoeska, ervaringsdeskundigen die:

Meer dan 20 jaar ervaring hebben als manager/directie en (opleidings)coach in de kinderopvang en klantenservice, (boekhoud)softwarebedrijven
& het hotelwezen ****
Customerexperience, klanterservice en een salesafdeling opgezet bij een groot softwarebedrij

Daarnaast hebben zij nu samen 2 succesvolle bedrijven

Daarbij wordt er in de multi-media opleiding gebruik gemaakt van praktijkgericht lesmateriaal en heb je toegang tot een fijne, gebruiksvriendelijke online leeromgeving.

Maximaal Resultaat is inclusief:

👉🏻 Kickstart gesprek
👉🏻 Wekelijkse accountability & Q&A (uitgezonderd vakantie)

👉🏻 Drie livedagen waar wij samenwerken aan jouw bedrijf/groei en we de Succescircle delen. Jij bepaalt waar jij mee aan de slag gaat tijdens die dagen
👉🏻 Eén op één coaching (eens per kwartaal, 2 kwartalen lang)

👉🏻 Deelname aan masterclasses
👉🏻 Binnen één werkdag antwoord op jouw vragen via chat of mail of online coaching
👉🏻 Levenslang (lees, zolang als de VA Praktijk bestaat) toegang tot onze actieve community waar we opdrachten en sollicitaties plaatsen
👉🏻 Levenslang (lees, zolang als de VA Praktijk bestaat) toegang tot onze online academy waardoor je up to date blijft

Opleidingsniveau
MBO+/HBO

Opleidingsvorm
Deeltijd, inclusief 3 livedagen en volledig begeleidingstraject.

Vooropleiding/ toelatingseisen
Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding nodig, omdat alles wat je nodig hebt om een bloeiend bedrijf op te bouwen of in loondienst op veel vlakken te ondersteunen aan bod komt.

Betaling
Betaling in 24 maanden. We zijn geregistreerd bij het CRKBO en onze trajecten kunnen worden vergoed wanneer je bent ingeschreven bij het UWV. Vraag dit aan je toegewezen coach bij het UWV

Studiemateriaal & 3 Livedagen + uitgebreid lunchbuffet en hapjes en drankjes
Inbegrepen. Na het succesvol afronden van Maximaal Resultaat ontvang je 2 certificaten

Herkansing
Wanneer je eindopdracht niet voldoende is, kan je een gratis herkansing aanvragen om de eindopdracht nogmaals in te leveren.