fbpx

Onze missie is om jou de kans te geven financieel onafhankelijk te zijn en werk- en gezinsleven makkelijk te kunnen combineren zonder daarbij de passie en uitdaging in je werk te hoeven missen.”

Bestel… 

 

 


VA Online en Meer


Jij wilt taken uit handen nemen en weten welke tools je daar voor gebruikt. Ontdek je niche, je ideale klant & start met een sterk fundament. 

Daarnaast ga je aan de slag met online boekhouden, leer je hoe je een website kunt bouwen en leer je het stekgesprek uitstekend te voeren.

1 certificaat/1 opleiding

Wij zijn CRKBO geregistreerd, onze trajecten worden vergoed door het UWV, overleg dit met je jobcoach en we factureren zonder BTW

 

Weet dat wij binnen 1 werkdag jouw vragen beantwoorden, stilstand kennen wij niet!

Normaal komt traject 1 op €167,- x12 of €2004,- 

 

 

 

Meest gekozen

VA Online en Meer + VA Professional Online GroeiStrateeg 

 Jij wilt taken uit handen nemen én ook zeker meedenken en sparren. Het lijkt jou supergaaf de strategie te bedenken en neer te zetten en ook te leren over onder andere een SEO- en Instagramtraining, teksten schrijven doormiddel van storytelling en leer je de ins en outs van Profit First wat weer een extra waarden geeft aan jou als VA! Jij zet je onderscheidend in de markt!
Inclusief 1 livedag!

2 certificaten/2 opleidingen

Combideal! Normaal komt traject 2 op
€187,- x24 of €4488,-

 

VA Online en Meer + VA Professional Online GroeiStrateeg + Maximaal Resultaat

Een volledig maatwerk traject met wekelijkse accountability, 3 livedagen waarbij we werken aan jouw bedrijf en je volledige Sales SuccesCircle ontvangt om zorgeloos aan klanten te komen en 6 masterclasses.

Jij wilt taken uit handen nemen, meesparren en een strategie bedenken maar ook zeker maximaal resultaat voor jouw klanten en ook zeker voor jouw bedrijf en een megagroei doormaken. Werken aan (money) mindset, internetfasting, law of attraction persoonlijke & zakelijke groei, maandelijkse Q&A en de wekelijkse accountability. Vergeet daarnaast niet de Sales SuccesCircle waar je volledige salesstrategie rond is zonder harde verkoop. Het gaat niet alleen over je gesprekken maar veel verder dan dat. Online & geautomatiseerd en persoonlijk! Je onderscheiden op topniveau! Inclusief 3 livedagen, werken aan jouw bedrijf. Jij zet je als expert in de markt!

3 certificaten/3 opleidingen

Normaal komt traject 3 op €247,- x24 of €5928,-

Let op: wij factureren zonder BTW!

 

LET OP! WANNEER BESTELLEN NIET LUKT, STUUR DAN EEN MAIL NAAR
info@vapraktijk.nl

met daarin:

Je NAW gegevens
Het traject wat je wilt starten
en de betaaltermijn

EN DAN MAKEN WE DE BESTELLING MET KORTING ALSNOG IN ORDE!

De beste manier om de toekomst te voorspellen,
is door deze te creëren