fbpx

Save the date! Dit wil je niet missen!

Netwerk-event/borrel en boeklancering

 

Vrijdag 30 juni 2023
van 13:00 tot ongeveer 16:30 uur
bij van der Valk in Breukelen

Met onder andere:

Titia Lont

Mark van Wijngaarden

Mariëlle Elsing

Drs. Titia Lont

Als oud-burgemeester en politica kent zij het ambt van binnenuit en heeft ze ook de kwetsbaarheid daarvan ervaren. Zij begeleidt onder andere (beginnende) burgemeesters en toezichthouders. Haar passie is het toerusten van bestuurders, zodat zij hun loopbaan tijdens én na het ambt succesvol kunnen vervullen. Titia is een open, mensgericht persoon. Een echte verbinder. 

Mark van Wijngaarden

Al meer dan 25 jaar ondernemer en businesscoach voor de grote ondernemers. Mark heeft veel ervaring in het opzetten van succesvolle bedrijven, maar heeft een bloedhekel aan het managen ervan. Daarom werkt hij al jaren met een VA en gunt hij elke ondernemer zo’n onmisbare ondersteuning. Mark heeft een groot netwerk van ondernemers om zich heen, is een top businesscoach, ervaringsdeskundige in het neerzetten van succesvolle bedrijven en bij hem zal je enorme waardevolle adviezen vinden.

Mariëlle Elsing

Teamplayer en eigenaar Mariëlle van Elle Office support heeft al ontzettend veel VA’s vanuit onze opleiding aan geweldige opdrachten geholpen. Zowel binnen als buiten haar eigen business. Een fijn persoon met een enorme gun-factor naar anderen. Meet en greet Mariëlle en kijk hoe zij haar VA business naar een succesvolle business met een groot team en zeer tevreden klanten heeft kunnen brengen.

Boeklancering

Daarnaast hebben we een boeklancering van… Anoeska. Hierover gaan we nu nog niet al teveel over verklappen, maar uiteraard krijg je het boek, als je wilt gesigneerd, gratis mee naar huis als cadeau. 

What is in:

✅ Er zijn 3 sprekers en ook Anne & Anoeska zijn er natuurlijk
✅ Er zijn ondernemers die met VA’s werken en visa versa
✅ Bij aanvang en tijdens korte break hapjes en drankjes
✅ Borreluurtje met lekkere hapjes en drankjes
✅ Gelanceerd boek tegen actieprijs én gesigneerd zonder verzendkosten (Verkoopprijs Bol.com €29,-) 

Dus wil je een business-event met advies, verhalen en een hele gave sfeer?
Ken je ons, Anne & Anoeska nog niet of juist wel, wij zijn natuurlijk ook van de partij!
Wil jij meeten met de bovenstaande personen?

Tijd om te netwerken! Want de bovengenoemde mensen staan dagelijks in contact met ondernemers die regelmatig wel een VA of Business manager kunnen gebruiken en onze uitnodigingen voor een ticket gaan naar zowel (online) ondernemers als VA’s/ Online Groei Stragen en Online Business Managers.

Genoeg te winnen deze dag! Het wordt te gek! Wees er snel bij!

 

Wij zijn Anne & Anoeska

Wij helpen jou als ambitieuze man of vrouw, die werk en gezin beter wil combineren, daarbij de passie in het werk niet willen missen en wil groeien. Dit met behulp van bewezen, succesvolle opleidingen, coaching én het matchen van VA’s, Online Groei Strategen & Online Business Managers bij bedrijven.

 

Voor wie is dit event?

 

VA’s, Online Groei Strategen, Online Business Managers

Jij wilt deze middag niet missen! Buiten netwerken om en meeten met andere VA’s, Groei Strategen & Business Managers, zijn er ook ondernemers die wellicht op zoek zijn naar de juiste businessmatch om taken uit handen te nemen.

(Online) ondernemers/directie/managers

Jij wilt deze middag niet missen wanneer jij met andere ondernemers wilt meeten, maar vooral ook wanneer jij VA’s, Online GroeiStrategen & Online Business Managers wilt ontmoeten om te kijken wat de mogelijkheden voor jou en/of je bedrijf zijn. Hier kan je ze het ‘hemd van hun lijf’ vragen en de juiste match vinden.

Daarnaast komen er top ondernemers die op deze dag aanwezig zijn, lanceert Anoeska haar 1e boek en die je natuurlijk (als je wilt gesigneerd), naar huis mee krijgt. We sluiten af met een business borrel met lekkere hapjes.

Hieronder zie je een video van een klein gedeelte van onze VA’s & GroeiStrategen, want er hebben inmiddels meer dan 150 mensen de opleiding bij ons gevolgd en we hebben ondertussen tientallen succesvolle matches gemaakt voor zowel grote als kleine bedrijven, waardoor bedrijven kunnen groeien vanuit rust en structuur en tijd overhoudt om bezig te zijn waar jij goed in bent.

Wij kijken niet alleen naar de juiste expertise, maar ook zeker naar persoonlijkheid zodat het samenwerken met plezier gaat en vlot verloopt

Wat kunnen mensen voor jou en/of je bedrijf betekenen:

VA
is een afkorting voor Virtueel Assistant: Hij/zij neemt vooral taken online uit handen en werkt op afstand. Denk bijvoorbeeld aan social media, back-office, klantenservice, sales

Online Groei Strateeg
Hij/zij denkt mee in strategie, groei en zichtbaarheid en leert over marketing, social media teksten schrijven én neemt taken die al voorbeeld hierboven bij VA genoemd zijn, uit handen

Online Business Manager
Hij/zij denkt mee in alles omtrent jouw bedrijf. Niet alleen Online groeistrategie maar ook structuren, automatiseren, mindset en plannen in combineren werk en privé zodat ze vanuit rust kunnen ondernemen. Daarnaast kun je zelf taken uit handen nemen of meerdere VA’s op afstand aansturen