fbpx
Selecteer een pagina

Opleiding en ook nog hulp bij opdrachten!

Hoe gaaf is dat, een opleiding volgen en nog kans op opdrachten via opdrachtgevers die alleen met ons samenwerken ook.

Sinds 2021 werken wij intensief samen met Elle Office Support! Omdat wij allen vanuit passie en ambitie werken, delen wij iets unieks samen. Wat zijn wij blij met de warme samenwerking. Wij delen allen namelijk dezelfde passie:

VA’s helpen aan gave opdrachten en hen mooi op weg helpen!

Mariëlle, eigenaar van Elle Office Support, heeft sinds zij 7 jaar geleden begon een prachtig team om haar heen gebouwd en wij, van VA Praktijk mogen haar daar nu bij helpen. Elle werkt samen met onze VA’s die in de opleiding zitten. Zo kunnen we mensen nog eerder aan betaalde opdrachten helpen. Hoe mooi is dat! En deze samenwerking verloopt zo goed omdat wij, Mariëlle, Anne en Anoeska, dezelfde passie hebben. Wanneer wij samen bezig zijn spat de energie er vanaf! En deze energie steken we graag in het op weg helpen van andere VA’s.

Het bedrijf Elle Office Support
Mariëlle startte in 2015 met Elle Office Support. Dagelijks werkt zij met haar team als Virtual Assistant voor een groot aantal ondernemers en bedrijven. Niet alleen werken Mariëlle en haar team op verschillende vlakken voor klanten. Elle Office Support heeft ook een professionele telefoonservice opgezet. Zoals de dienst wordt omschreven: “Service met een gouden randje”.

Wat zegt Mariëlle van Elle Office Support:

“Sinds 2021 werken wij intensief samen met dé opleider voor Virtual Assistants: VA-praktijk. Omdat wij allen vanuit passie en ambitie werken, delen wij iets unieks samen.

Anoeska en Anne bieden met deze opleiding de beste start als VA. Dit doen zij Professioneel, Persoonlijk & Praktisch. Zij bieden de meest complete trainingen aan over het VA-schap.

Vanuit deze opleiding is het mogelijk om aan de slag te gaan als VA bij Elle Office Support”