fbpx

“Mijn missie is om vrouwen de kans te geven financieel onafhankelijk te zijn en werk- en gezinsleven makkelijk te kunnen combineren zonder de passie en uitdaging in hun werk te hoeven missen

 

En nu is het de juiste tijd. Niet voor niets staat het beroep VA in de Nationale beroepengids als beroep van de toekomst! Start nu dus met de opleiding tot VA zodat jij klaar bent voor morgen!

 

Ennn het mooie is… je loopt geen financieel risico omdat je jouw bedrijf naast je huidige baan op kan zetten! 

Lijkt jou dat ook niet fantastisch? 

 • Een succesvol bedrijf te hebben waarbij jij kiest wie je klanten zijn
 • De vrijheid ervaart als VA en vanaf iedere werkplek kan werken, waar ter wereld
 • Je werk en gezin beter kunt combineren en je geen zorgen meer hoeft te maken over oppas wanneer je kind ziek is
 • Je als ambiteuze vrouw in kan zetten om bedrijven te helpen groeien of taken over te nemen
 • Je zoveel vrijheid ervaart doordat je zelf je tijd in kan delen en dus werkt wanneer het jou (en het gezin) het beste uit komt
 • Jouw waardevolle ervaring en expertise van de afgelopen jaren gebruikt om je eigen succesvolle bedrijf neer te zetten
 • Goed verdient op jouw voorwaarden

 

Anoeska: Opleider, Coach, Bemiddelaar en Inspirator in Mindset & Business 

 

Mijn drijfveer is groen. Groen staat voor Sociaal, Mensgeoriënteerd en Open communicatie. Een echte People manager. Dat is eigenlijk ook vanaf het begin van m’n carièrre gebleken. Omdat het people managen mijn natuur is, gaat dit vanzelf en met gemak en is dit echt mijn passie. Ik help mensen graag zowel privé als zakelijk.

Na 20 jaar ervaring in functies als clustermanager en (opleidings)coach binnen verschillende branches als Hotels, Kinderopvang en Softwarebedrijven, besloot ik voor mezelf te beginnen als VA. Ik richtte mij op het begeleiden van bedrijven in zichtbaarheid en groei. Daarnaast coachte ik al snel vele VA’s.

Nu ben ik eigenaar van de VA Praktijk en leid startende VA’s op, coach professionals en plaats beide partijen bij ZZP’ers en MKB’ers. Mijn drijfveer heeft nog wel met de kinderopvang te maken: “Ik leid vrouwen op tot professionals omdat ik het belangrijk vind dat zij financieel onafhankelijk zijn, blijven werken met ambitie en passie en meer flexibel zijn in het indelen van hun eigen tijd en er daardoor meer tijd is voor het gezinsleven”

Ik zie er naar uit jou te helpen bij het starten van jouw professionele VA bedrijf. Mijn jarenlange ervaring als coach, grote netwerk én jouw kennis helpt bij het groeien van jouw bedrijf.

Wil jij meer informatie over de opleiding. Boek hieronder dan je GRATIS advies gesprek! Kom erachter wat het VA Schap en de VA Praktijk voor jouw (aankomende of bestaande) VA bedrijf kan betekenen en ontvang tips die jouw ideeën omzetten naar actie, zodat je direct resultaat boekt.

 

Sommige mensen inspireren me!

En dan bedoel ik dat over de volle breedte van de zin. Zo iemand is Anoeska van VA Praktijk.

Zij is een alleskunner, een allesdoener en een wijs mens! Als ze iets wil, dan gaat ze ervoor. Ze schroomt niet om hulp te vragen als ze iets niet weet en begint er gewoon aan. Zowel zakelijk als privé.

Zij inspireert mij om dat ook te doen. Niet zeuren en proberen. Val je een keer? Nou jammer dan, volgende keer anders doen!

Daarom ben ik ook zo blij dat ik (buiten de sparringsessies die we regelmatig hebben) mag samenwerken met haar als Social Media Expert en haar cursisten online trainingen mag geven.

Anoeska, dank je wel voor wie je bent! Je zal nog veel meer mensen gaan inspireren!

Anne

Eigenaar, Ando Support

Bij de VA Praktijk leer je oa: 

 • hoe jij Praktisch en Stapsgewijs je VA bedrijf professioneel neer zet
 • welke taken jij het best aan kunt bieden
 • wie jouw ideale klanten zijn
 • hoe je snel aan klanten komt en hoe je super interessant wordt voor jouw ideale klant
 • hoe je Mindset je heel veel verder helpt
 • met welke tools en programma’s je het beste werkt en hoe
 • hoe je met de VA Praktijk Musthave Methode werkt waarbij je snel en gemakkelijk meerdere klanten tegelijkertijd kunt ondersteunen wat tijd bespaard en meer geld en plezier oplevert

Daarnaast:

 • staat de VA Praktijk voor Professioneel en Praktisch
 • Wordt geholpen door echte ervaringsdeskundigen met al meer dan 20 jaar coachings/management ervaring
 • ontvang je een top Masterclass van Social Media Expert Anne           (getraind door Mark Bongers)
 • heb je een super inspirerende online sessie over websites maken van Sharon
 • werken we aan je Mindset en geven tips & trucs uit de praktijk 
 • krijg je een introductie over hoe online boekhouden werkt en de voordelen daarvan
 • Hebben we een samenwerking met gerenomeerde bedrijven waar je stage kunt lopen. Je doet direct ervaring op met wat je geleerd hebt. Dit hoeft niet
 • hebben wij een uitgebreid netwerk waarbij we bezig zijn met bemiddeling tussen VA’s en ZZP’ers/MKB’ers
 • bouw je een waardevol netwerk op met mede VA’s

Lijkt het jou ook zo fantastisch?

 

“Ik heb lange tijd gedacht dat dit te mooi was om waar te zijn. Nu weet ik wel beter. Het kan. Ik voel me zo vrij, ondanks dat ik best veel werk. Maar op tijden dat het het beste uit komt én het voelt niet als werken. Ik ben nu bij alle maandvieringen van mijn dochters, ben leesmoeder, ga mee op schoolreisje maar heb ook een super leuk bedrijf waar ik vol passie en plezier in werk”

En zo ook Lizette:

“Ik ben zo blij dat ik de stap tot VA genomen heb! Ik heb zoveel meer vrijheid en ben toch financieel onafhankelijk. Ik had dit jaren eerder moeten doen!”

En deze opmerking staat niet op zich. Zoveel werkende vrouwen hebben de stap ‘naar werken vanuit huis’ al met succes genomen! En nu is het ook de juiste tijd. Niet voor niets staat het beroep VA in de Nationale beroepengids als beroep van de toekomst.

De wereld gaat zo snel en vaak kom je uren te kort. Zeker als je een gepassioneerde vrouw, liefhebbende moeder en ambitieuze medewerkster wil zijn kom je regelmatig voor flinke uitdagingen te staan.

Op je werk is het megadruk dus vrij nemen zit er niet in maar je kind kan echt niet naar het kinderdagverblijf of school met 38.7 koorts. 1 Van deze moet je teleurstellen… of je werk, waar de druk bij je collega’s dus nog hoger wordt… of bij je kind waarvoor je snel een vervangende oppas moet regelen…

Herken je je daarin? Het gebeurt ons allemaal toch!

Wil jij nou ook weten hoe ik van gehaaste moeder en ambitieuze en te drukke medewerkster mijn leven 180 graden omgegooid heb? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Dat ene uurtje van je drukke tijd is misschien wel een hele veranderingen voor jouw toekomst!

Want ik geloof

 

“De beste manier om te toekomst te voorspellen

is door deze te creëren”