fbpx

Dit is ons Gouden Team met allemaal hun eigen expertise! Zo is er altijd iemand die jou kan helpen!

Anoeska Ik ben een zomerkind en ook een echt mensen mens. Bovendien kan ik genieten van de kleine dingen en weet wat ik wil. Van jongs af aan wist ik 2 zaken heel duidelijk. Ik wilde graag een eigen bedrijf en ook moeder worden. Wie had dat gedacht… Op mijn 38e had ik het allemaal. Getrouwd, 2 prachtige dochters en een eigen onderneming. Zo zie je maar: “Droom je mooiste leven”. Ik ben ontzettend dankbaar.

Ervaring op gedaan in verschillende branches. Manager kinderopvang en hotelmanager. De laatste 9 jaar gewerkt bij SnelStart, een softwarebedrijf. Gestart als klantenservice medewerkster en daar verder opleidingscoach geweest. Ook de Salesafdeling mogen opzetten. Veelal werkte ik vanuit huis. Het leek mij dat ik genoeg skills had om mensen op afstand te helpen, maar dan voor mij zelf. Ik ging op zoek naar iets wat ik vanuit huis kon doen. Danielle Leuvering van de VA Business Academy kwam precies op het juiste moment op Facebook voorbij en zo ben ik begonnen. Later ben ik de opleiding tot VA Business Expert gaan volgen.

Ook bleef de ervaring die ik de afgelopen 20 jaar als manager en coach opgedaan heb, mij trekken. Zo is de stap naar het starten van de opleiding begonnen. Samen willen wij iets neerzetten dat praktisch, professioneel en betaalbaar is. Welkom bij de VA Praktijk.

Annemarie

Om toekomstige VA’s de juiste start als Virtueel Assistent te geven, ondersteunt Annemarie bij alles wat er rondom de VA Praktijk gebeurt. Naast haar eigen VA bedrijf Marieva Online Business Support, helpt zij op de achtergrond om op een duidelijke en praktische manier de VA’s in spé kennis te laten maken met het vak!

Een top VA die je als ondernemer niet mag missen. Note van Annemarie:

” Na mijn uitgebreide speurtocht was ik erachter en had ik mijn ideale droombaan gevonden! Ik besloot het werken in loondienst achter mij te laten en de uitdaging als Virtueel Assistent aan te gaan. Want dit was mij op het lijf geschreven. Ik hou van ondersteunen, structureren, regelen en organiseren, hoe leuk is het om dit voor andere zelfstandig ondernemers te doen! En ik kan nu uit ervaring zeggen, tuurlijk is het allemaal super spannend om als zelfstandig ondernemer te starten, maar het is zo leuk! Er zijn zoveel ondernemers die de steun van een VA kunnen gebruiken.”

 

Anne, VA & Social Media Expert

Naast dat Anoeska de opleiding geeft is er ook een superfijne samenwerking met Anne.

Anne heeft haar eigen bedrijf als gecertificeerd VA. Daarnaast heeft zij de opleiding Facebook Marketing Mastery afgerond bij de bekende Mark Bongers. Hij is sinds 2009 dé Facebook Marketeer en Specialist.

De samenwerking met Social Media expert Anne brengt een extra dimensie aan de opleiding. Door haar gedrevenheid en het zoeken naar oplossingen is zij een fantastische kracht. Hierdoor kán jouw bedrijf of die van jouw klant niet meer onzichtbaar zij

Mocht je buiten de opleiding om nog meer informatie willen omtrent Social Media en zichtbaarheid boek dan hier je coachingsgesprek met Anne

Vragen voor Anne

5 + 10 =

                              Sharon,  VA & WordPress  Prof

Ook is er een superfijne samenwerking met Sharon.

Sharon is een gecertificeerd VA, heeft hier ook haar eigen bedrijf in en is een passievolle techneut. Vraag het Sharon en ze zoekt het uit. Door haar jaren lange ervaring met haar eigen webshop en haar ervaring als VA met het maken van websites voor klanten heeft Sharon al menig professionele website afgeleverd. Daarnaast is ze een echte SEO expert. Haar enthousiasme, behulpzaamheid én kennis, maakt dat ze jou in no time op weg helpt.

Tijdens de opleiding VA Online & Meer en de opleiding VA Online & Live vertelt Sharon jou in korte tijd precies hoe je aan de gang kunt met een basis Divi Website. Zo kun je snel uit de voeten. Wil jij meer hulp of informatie over SEO, stuur dan een mail via het onderstaande formulier.

Vragen voor Sharon

6 + 6 =