fbpx
Selecteer een pagina

Onze missie is om jou de kans te geven financieel onafhankelijk te zijn en werk- en gezinsleven makkelijk te kunnen combineren zonder daarbij de passie en uitdaging in je werk te hoeven missen.”

 

Dat kan als Virtual Assistant

Jij wilt….

Werk en gezin beter kunnen combineren, reizen en werken, werken met passie vanuit huis of in korte tijd veel leren op een praktische manier?

Dat kan als Virtual Assistant. Een Virtual Assistant kan eigenlijk alle taken, die online en op afstand gedaan kunnen worden, overnemen. Zo werk jij dus vanaf waar jij dat wilt.

Wij bieden de meest complete trainingen over het VA-schap, hoe wordt jij de onmisbare Virtual Assistant en online ondernemerschap:

  • Wij bieden 4 trajecten waaruit jij kunt kiezen en zelf kunt samenstellen
  • Zo weet jij hoe je jouw bedrijf neerzet en kiest zelf wat je wilt leren
  • Leer via onze methode hoe jij snel aan betalende klanten komt zonder harde sales en start daar het eerste kwartaal ook direct mee
  • Kies voor onze 3 P’s; Persoonlijk, Professioneel & Praktisch
  • Een actieve community en binnen 1 werkdag antwoord op je vraag
  • Je leert in 9 maanden meer dan de afgelopen 10 jaar in loondienst
  • We zijn een CRKBO geregistreerde instelling
  • Onze trajecten worden door verschillende partijen vergoed*

    * In het VA in spé traject vind je alles over het VA-schap en vergoedingen. Het kost je zo’n uur per dag.

If you can dream it
You can do it

Het VA in spé traject…

de 4-daagse…

VA in spé traject

Weet in 4 delen, of beter gezegd gemiddeld 4 uur, wat het VA-schap inhoudt, welke taken jij als Virtual Assistant kunt doen, wat je uurtarief is en of er mogelijkheden zijn voor jou qua vergoeding. 

De afgelopen jaren hebben wij bewezen dat de Virtual Assistant die de opleiding bij de VA Praktijk hebben gedaan, vol plezier en succes de trajecten doorlopen hebben. Maar natuurlijk wil jij van te voren eerst weten wat het VA-schap inhoudt, wat het je kan opleveren en wie Anne & Anoeska zijn. Wij zeggen altijd: “Volg vooral je hart en je gevoel” en die keuze kun je alleen maar maken wanneer je ook daadwerkelijk een kijkje in de keuken hebt kunnen nemen bij de leeromgeving, de manier van schrijven en ons.

Na het VA in spé traject weet jij of jij klaar bent voor een traject tot Virtual Assistant en ook of dat bij ons is. Daarom is het mooi om hier alvast iets over te vertellen.

Met onze ‘what you see is what you get’, ‘waarom moeilijk doen als het makkelijk kan’ en ‘maak het niet interessanter dan dat het is’ mentaliteit, zorgen wij er voor dat wij onze 3 P’s met gemak kunnen garanderen;

 

 

Professioneel, Persoonlijk & Praktisch

Daarnaast garanderen wij dat we binnen 1 werkdag op jouw vraag reageren, zodat jij kunt doorgaan met je opleiding en het bouwen aan jouw bedrijf.

We hebben ondertussen ruim 100 VA Professionals opgeleid en meer dan 900 deelnemers deden naar volle tevredenheid mee aan ons VA in Spe traject.

Door ons volledig verkoop traject dat er voor zorgt dat jij zonder sales aan betalende klanten komt en jij ook leert hoe je jezelf direct onderscheid door jou op een VA Praktijk manier in de markt te zetten, sta jij 1-0 voor!

Omdat we begrijpen dat het komen aan klanten de meest gestelde vraag is voor mensen die er over nadenken om te starten, hebben wij dit zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Wij hebben ons daarom hierin de afgelopen jaren gespecialiseerd en met de jarenlange ervaring als in Sales bij een softwarebedrijf, wisten wij precies wat we wel en niet wilden en wat succesvol is. Wij houden niet van harde sales, maar juist van zonder verkoop en met visuele hulp betalende klanten krijgen. Een volledige winning circle dat niet alleen uit een gesprek bestaat, maar uit veel meer!

Vanuit deze ervaring hebben wij de trajecten ingezet en opgemaakt waarin we je precies vertellen WAT goed werkt & HOE het werkt met alle tools die je nodig hebt als Virtual Assistant.

Daarnaast bieden wij de NIET GOED, GELD TERUG garantie. Wij staan volledig garant voor de kwaliteit van ons programma. Mocht binnen 14 dagen blijken dat dit programma niet geschikt is voor jou, dan krijg je het betaalde bedrag terug min het bedrag van € 250,- voor administratie- en overige gemaakte kosten na. Laat ons voor de 14e dag weten dat jij niet tevreden bent. Gelukkig hebben wij nog geen klanten gehad die daar gebruik van hebben gemaakt.

jij voelt….

Waar kies jij voor

Door te kiezen voor het VA-schap en het zelfstandig ondernemerschap kies je voor jezelf en je gezin. Als Virtual Assistant werk je op de tijden dat het jou het beste uit komt en doet het werk op jouw voorwaarden en biedt aan waar jouw passie ligt! Daarnaast kan je het nog eens vanaf elke werkplek doen. Kies jij om vanuit jouw kantoor, een hotel, vanuit het binnen- of buitenland te werken… Dat kan allemaal. Jij kiest want jij onderneemt op jouw voorwaarden tegen jouw uurtarief vanaf €40,- ex btw per uur. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker vacatures voor een Virtual Assistant in loondienst voorbij komen. Liever in loondienst? Kijk dan bovenaan in het menu onder het kopje ‘Jij wilt VA worden in loondienst’.

Wie zijn wij?

Anoeska heeft meer dan 20 jaar aan het roer/management van kleine en grote bedrijven gestaan, waardoor je bij de VA Praktijk niet alleen leert hoe je je bedrijf sterk neer zet, maar bij de combi-opleiding ook nog eens leert hoe je welke strategie voor welk bedrijf kunt neerzetten om ze zo te laten groeien. Zo word je niet alleen VA, maar ook nog een Online GroeiStrateeg en sparringpartner op niveau. Daarbij komt dat er ruime ervaring in sales is. Anoeska heeft de salesafdeling bij een groot softwarebedrijf met meer dan 150 medewerkers neergezet, waardoor onze VA’s geen moeite hebben met zichzelf te verkopen. Jij wordt expert in online ondernemen en zij tevreden klant met gegarandeerde groei!

Daarbij komt dat Anne jarenlang ervaring in klantenservice heeft én ondertussen Social Media Expert is. Na de volledige opleiding bij de Mark Bongers Academy te hebben gevolgd, heeft zij zich steeds meer gespecialiseerd en al voor vele bedrijven de Social media mogen beheren. De afgelopen jaren hebben wij, Anne & Anoeska, na het volgen van een VA opleiding en Online Business expert opleiding, geïnvesteerd in verschillende trajecten bij onder andere:

💎 Eelco de Boer
💎 Simone Levi
💎 Robert Jan Hendriks
💎 Michael Pilarczyk
💎 Mark Bongers
💎 Salespassie
💎 Meriam Slijkerman

Jessica…

Jessica volgde het volledige traject bij de VA praktijk en startte als Virtual Assistant. Ondertussen heeft zij een prachtig bedrijf staan en al vele ondernemers met veel passie en inzicht geholpen. Daarbij komt dat ze niet alleen voor de ondernemers een sparringpartner op niveau is, maar ook voor haar eigen bedrijf heeft zij geleerd hoe ze deze strategisch en succesvol in de markt zet. Jessica realiseerde: 

💎 dat zij tijdens het volgen van de opleiding al binnen één maand haar eerste betalende klanten kon verwelkomen
💎 de opleiding VA Online & Meer + VA Professional Online GroeiStrateeg binnen 3 maanden klaar had en haar certificaten in ontvangst kon nemen
💎 binnen 3 maanden meer dan €5000,- exclusief btw maandelijks kon factureren
💎 haar bedrijf binnen 1 maand had staan

Wij volgden ons hart, onze dromen & startten met het leven van ons leven, in plaats van dat wij geleefd werden.

Ben jij nou ook toe aan die stap naar vrijheid?
Wil jij werk en gezin beter kunnen combineren?
Wil jij werken op jouw voorwaarden en bezig zijn met jouw passie?

Je bent getriggerd om op deze website te kijken…  Je wilt dus meer weten of het vak Virtual Assistant. Wat je reden ook is, wij staan klaar om jou te helpen! Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan gerust. Je vindt ons mailadres onderaan de website.

De beste manier om de toekomst te voorspellen

is door deze te creëren