fbpx
Selecteer een pagina


Kom jij terug als Superwoman?

of als superman!

Live-event
“Klantsucces, toekomst en beren”
met Anne & Anoeska

14 oktober 2021

in Haarlem

 

Jij wilt

En de bovenstaande afbeeldingen geven zoveel vrijheid, zoveel energie. En daarom dit event. Voor iedere ondernemer of VA in spe,
(je hoeft dus nog geen ondernemer te zijn, dit event is ook goed als je daar over twijfelt)

maar ook zeker voor de ervaren en online ondernemer en VA die dé manier van een gesprek willen leren om klanten binnen te halen zonder daarvoor harde sales te gebruiken.Hier straks meer over. Want eerst even stil staan bij dat dit soort events weer kunnen!

Yessss!!! Eindelijk, we gaan weer een live-event doen! En niet zomaar één!

Bij dit live-event WIL je zijn! “Waarom…?” Bij dit event wil je zijn omdat wij durven te garanderen dat je na deze dag:

💎Vol energie, kracht en met nieuwe ideeën naar huis gaat
💎
Niet meer aan sales hoeft te doen
💎Je hoofd vol zit met stappen die je wilt gaan maken

💎
Je een andere manier van kijk op het leven kunt gaan ervaren

En het mooie is dat je ons, Anne & Anoeska, ook kunt leren kennen wanneer je ons nog niet hebt ontmoet of wanneer je nog geen traject hebt gevolgd. 

Het vorige event is een dag waar we met heel veel plezier op terugkijken. Een fantastische groep mensen waar we een top dag mee hebben gehad en die ons live-event gemiddeld met een 9 beoordeelden!

Wat gaan we doen..

We gaan met het bovenstaande aan de slag en tikken deze dag kort samengevat de volgende punten aan:

💎 De beren op de weg en de stemmetjes in je hoofd
💎 Mindset, toekomst en kijk
💎 Nooit meer salesgesprekken voeren

Dit is de eerste keer dat we deze techniek van een NIET-SALES GESPREK in een grote groep naar buiten delen en dit betekent dat je, wanneer je deze techniek gaat toepassen NOOIT MEER aan SALES hoeft te doen en ook nog eens veel makkelijker betalende klanten binnen haalt!

Wanneer je aanwezig bent bij het live-event geven we jou ook nog eens, ná deze dag toegang tot onze online academy, waarbij je de opgedane kennis van deze dag uitgebreid terug kunt vinden (denk aan de type klanten, de Beer en de Joker én ook nog eens het volledige voorbeeld van het persoonlijk voorstel voor jouw klant!).  Je hoeft het wiel niet uit te vinden… je gaat het alleen maar toepassen en het is bewezen succesvol! Ons testpanel gaf ons de volgende feedback:

Bianca: ik verkoop niet meer, ik kom als expert uit de gesprekken.

Isabeau: Klanten vertellen mij in korte tijd alles en 80% van mijn gesprekken is doorgegaan naar betalende klant. Ook kan ik al heel vroeg in het gesprek inzien of deze ondernemer iets nodig heeft.

Nelleke: Ik haatte sales, durfde geen marktonderzoeken te doen, maar dit vind ik gaaf!!! Ik doe het iedere week!

Patricia: Zonder dat ik het idee had dat ik kennis heb, zag ik tijdens deze gesprekken dat ondernemers mij al heel snel vragen gingen stellen en ik ook antwoord op die vragen wist. Ik heb het gesprek volledig in de hand en hou er klanten aan over!

 

Daarbij lanceren we iets nieuws wat we die dag graag met je delen en hebben we nog gave nieuwe ideeën waar veel van jullie heel veel aan zullen hebben. Wat is in:

  • Deze live dag wordt georganiseerd door Anne & Anoeska
  • Je leert deze dag enorm veel over hoe je aan klanten komt, hoe jij het beste voorstel stuurt, hoe je in het leven staat en waar je kunt veranderen
  • Het wordt een dag met theorie maar ook veel praktijkvoorbeelden en je kan echt direct thuis van start
  • Je krijgt na deze dag toegang tot de online academy met alle informatie over sales & klanten + een kant en klaar voorbeeld template
  • We gaan uitgebreid samen lunchen (lunchbuffet) en de hapjes en drankjes die wij aanbieden zijn inclusief
  • Je ontmoet gelijkgestemden, mogelijkheid tot het vinden van  gave businesspartners/buddies, een mooi samenwerkingsverband en wellicht wel klanten

Speciaal aanbod…

Wat kost dit live-event Klantsucces, Toekomst & Beren

Deze dag komt op een bedrag van €397,- exclusief btw, MAAR NIET VOOR JOU ALS JE NU BESLIST! Want wanneer jij je tijdens de PRE-sale aanmeldt, betaal jij €147,- ex btw en ontvang je hierbij een kortingscode van maar liefst €250,- ex btw presalekorting:

Kortingscode: DROOMRESULTAAT2021

Deze kortingscode is geldig zolang als de PRE-sale loopt. En het leuke is dat jij deze code mag delen met iemand waarvan je denkt dat dit ook interessant is. Dat kan iemand zijn die

💎 geïnteresseerd is in het VA schap of online ondernemerschap
💎 gecertificeerd VA is en/of online ondernemer. Door bij dit event te zijn verandert er weer een hele boel!
💎 iemand die (online) ondernemer is en ook bij zo’n groots event wil zijn en met giga kennis en energie naar huis wil
💎 iemand die houdt van dromen, soms last van beren heeft, maar ook wil  grootdenken…

De bovengenoemde prijs is dus ook inclusief uitgebreide lunch en aangeboden hapjes en drankjes!

 

Anne & Anoeska

Deze dag is supergaaf voor ervaren VA’s. Maar deze dag is natuurlijk ook ontzettend interessant voor mensen die al een tijdje geinteresseerd zijn in het VA-schap/online ondernemerschap, maar de stap nog niet gemaakt hebben. Je ziet tijdens een live-event een stukje van:

💎 hoe je leven er als ondernemer uit zal gaan zien
💎 hoe je aan klanten kunt komen, mocht je de stap maken
💎 gaan we in op beren en wellicht heb jij wel beren op de weg om die stap te maken
💎 en leer je ons kennen. Wie zijn Anne & Anoeska nou echt en hebben ze echt wel iets te delen?

Daarnaast leer je al leuke mensen kennen, waar je contact met kunt houden of die wellicht in de nabije toekomst je sparringpartner of buddie worden. Ook zijn er natuurlijk ervaren VA’s waar je vragen aan kunt stellen of je twijfel mee kunt delen. Dit tijdens een heerlijke lunch of een lekker bakkie koffie of thee.

 

Ons motto

De VA’s en online ondernemers die al een tijdje bij ons aangesloten zijn, kennen ons motto en verhaal wel. 

De bovenstaande uitdrukkingen hebben ons geholpen bij het snel laten groeien van onze bedrijven. Wij volgden ons hart, onze dromen & startten met het leven van ons leven in plaats van dat wij geleefd werden.

Voor jullie, ervaren VA’s en online ondernemers is dit een dag die je eigenlijk niet mag missen. We nemen je mee in de verschillende soorten klanten waarbij je direct leert hoe je deze klanten op de beste manier te woord staat. Daarbij hoef je niet meer te verkopen en we weten dat dat bij 90% van jullie ook echt iets is wat je liever niet doet. Daarom hebben wij deze manier bedacht. Een manier die er voor zorgt dat je alleen nog maar vol energie, enthousiasme en kracht je gesprekken met potentiële klanten aan gaat. En daar komt bij, dat je ook veel eerder betalende klanten hebt. Je gaat je onderscheiden van de rest, leert daarna hoe je een prachtig voorstel neerlegt waar ze niet om heen kunnen en we pakken de beren en jokers aan om ernaast nog na te denken over de toekomst en mindset.

Dit wordt een dag vol energie, tijd voor jezelf en je bedrijf en om weer in contact te komen met nieuwe mensen. Het vorige live-event was een event waar nu nog over gesproken wordt en deze gaat het minimaal evenaren. We hopen je (weer) snel te zien.

WAAR: Van der Valk hotel in Haarlem (routebeschrijving)

WANNEER: Donderdag 14 oktober 2021

HOE LAAT: We starten om 09.30 uur, je kan vanaf 09.00 uur inlopen en alvast lekker thee, koffie, cappucino of water nemen. Het event zal rond 16.00 uur eindigen, met de mogelijkheid om nog wat na te praten.

DE INNERLIJKE MENS: Er zal een geheel verzorgde lunch plaatsvinden en daarnaast zal je over de dag heen ook nog wat lekkernijen krijgen. Het zal je aan niets ontbreken! Ook zal je de gehele dag kunnen genieten van koffie, thee, cappucino, latté macchiato, water en frisdrank.