fbpx
Selecteer een pagina


Onze missie is om jou de kans te geven meer flexibel te kunnen werken waardoor je werk- en gezin makkelijker kunt combineren, zonder daarbij de passie en uitdaging in je werk te hoeven missen.”

If you can dream it

You can do it! 

Stap 1….

Hoe gaaf zou dat zijn… Om het aankomende jaar te investeren in de start van jouw bedrijf of de start als VA en daaropvolgend verder te werken aan de strategieën voor jouw onderneming en/of die van jouw klanten. Hierdoor onderscheid je je als VA en zet je direct als Expert in de markt! Laten we wij het begin beginnen.

STAP 1 VA Online & Meer

Lijkt jou het ook niet fantastisch om 

  • Om in korte tijd enorm veel te leren
  • De vrijheid ervaart als VA zodat je vanaf iedere werkplek kan werken, waar ook ter wereld
  • Je werk en gezin beter kunt combineren, want je hoeft niet altijd naar het bedrijf en je geen zorgen meer hoeft te maken over oppas, wanneer je kind bijvoorbeeld ziek is
  • Je als ambiteuze vrouw in kan zetten om bedrijven te helpen groeien of taken over te nemen
  • Jouw waardevolle ervaring en expertise van de afgelopen jaren gebruikt om nu die stap te nemen mega verder te groeien
  • Leert hoe jij jezelf op een te gekke wijze in de markt zet tijdens een sollicitatiegesprek of opdrachtgesprek.

En nu is het de juiste tijd. Niet voor niets staat het beroep VA in de Nationale beroepengids als beroep van de toekomst! Start nu dus met de opleiding tot VA zodat jij klaar bent voor morgen!

En het mooie is… je kan het nu ook nog eens in 12 of 24 maandelijkse termijnen betalen!

Dus… Jij wilt Virtual Assistant worden. Gaaf! Tijdens onze trajecten leer je ook nog eens hoe je een eigen onderneming neerzet. Leuk voor in de toekomst misschien maar wie weet maak jij  daar wel helemaal geen gebruik van. Toch willen we dat je het leert. Hoezo? Omdat jij bij de ondernemers bij wie je in loondienst werkt dan mee kunt denken en praten over het ondernemerschap. Je snapt wanneer je onze trajecten hebt gevolgd veel beter welke stappen jouw werkgever heeft doorlopen.

Wij hebben een bewezen, succes-opleiding om van start te gaan als VA. Waarom iedereen zo enthousiast is? Dat komt omdat wij persoonlijk betrokken zijn. Naast onze maandelijkse online groepscoaching, heb je tijdens de trajecten 2x 1 op 1 coachingsessies, waarbij we volledig naar jouw bedrijf kijken en daarbij adviseren én kan je tijdens je traject alle vragen die je hebt, stellen via de mail. Wij streven er naar binnen 1 werkdag terug te komen op die vraag via telefoon, online meeting of mail. Net wat voor die vraag het makkelijkste is. Wij garanderen dus ook dat jij altijd door kunt met je opleiding en de opstart van je bedrijf.

In deze eerste opleiding leer je onder andere;

✔ welke verzekeringen je nodig hebt
✔ ontvang je voorbeelden van overeenkomsten en AVG
✔ hoe je je boekhouding op een makkelijke manier kan doen
✔ hoe je aan klanten komt en wat je niche is
✔ en nog veel meer…

Straks zie je wat je verder allemaal leert

stap 2…

STAP 2 VA Professional Online Groeistrateeg

Rond de opleiding VA Online & Meer af en ga direct verder tot VA Professional Online Groei Strateeg. Je zet je direct als expert in de markt en speelt in op strategie, zichtbaarheid, focus en groei. Daar waar ondernemers op dit moment op aan het wachten zijn! 

Neem taken uit handen, maar denk ook mee op niveau en maak een strategisch plan, waardoor jouw klanten een enorme groei doormaken. En dat kan je natuurlijk ook voor jouw eigen bedrijf inzetten mocht je besluiten dit later te doen! En het mooie is…

Wij hebben verschillende succesvolle, strategische plannen geschreven die succesvol zijn en die wij volledig delen. Inclusief teksten, verschillende stappen, verschillende ideeën en daarbij leer je alles over mailinglijsten opbouwen doormiddel van 58 video’s, hoe je betaalde campagnes maakt op social media en delen wij onze social media teksten.

Je zet je dus als expert in de markt en dit kan je gebruiken bij ieder bedrijf waar je als VA aan de slag gaat!

 

stap 3…

Combi…

Bij de combi VA Online en Meer + VA Professional Online GroeiStrateeg doorloop je 2 opleidingen. 

Geniet van de duidelijke, praktische online opleiding VA Online en Meer, waarbij je een sterk fundament voor je bedrijf neerzet. Combineer dat met de opleiding VA Professional Online GroeiStrateeg. Speciaal voor de ambitieuze VA die zich als professional in de markt wil zetten en direct grote stappen wilt maken! 

In de opleiding leer je aan de hand van checklisten, modules en tips hoe je jouw bedrijf opzet en wat je daar voor nodig hebt. Denk aan verzekeringen, inschrijving, inrichting etc. Daarnaast kijk je naar welke taken jij wilt aanbieden, wat jouw niche is, wie is jouw ideale klant, hoe die ideale klant niet om jou heen kan en hoe je zo snel mogelijk zorgt dat je klanten bereikt. Verder leren we je welke tools onmisbaar zijn als professioneel VA. Dat en nog veel meer leer je bij de VA Praktijk.

Via een eigen code krijg je nu NIET 1 jaar lang toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving, maar levenslang en volg je de modules online. In de leeromgeving vind je checklisten, opdrachten, de tools die als VA onmisbaar zijn en dé MusthaveMethode voor tijdbesparing en gemak. Je kunt eenvoudig contact leggen met je mede deelnemers en vragen stellen.

VA Professional Online GroeiStrateeg

Wanneer je gebruik maakt van de VA Professional Online GroeiStrateeg zorg je dat jouw klanten komen, zonder daar 24/7 voor te hoeven werken

Je leert o.a.

🎓 Campagnes maken
🎓 SEO
🎓 Delen informatie over de Profit First Methode

🎓 Social media, LinkedIn, Insta/Facebook
🎓 Funnels maken
🎓 Een e-maillijst opbouwen
🎓 We delen onze volledige strategie die succesvol is, waarbij je teksten direct kunt kopiëren en waarbij je keuzes kan maken over bijvoorbeeld:

👉🏻 een webinar
👉🏻 enquête
👉🏻 gratis weggever

En delen onze teksten die wij gebruiken van campagnes, funnels, mails etc. die je zo mag gebruiken

Verder vind je in onze opleiding:

✨ 58 video’s MailBlue/Active Campaign
✨ Social media
✨ Verschillende tools die je niet mag missen
✨ Dé Musthave Methode voor iedere VA
✨ Video’s online werken met SnelStart
✨ Vertellen en delen wij onze manier van teksten schrijven die bij veel klanten van VA’s aanslaan
✨ Google Analytics
✨ De kracht van mindset en opdrachten
✨ Hoe je kan werken aan je giga groei
✨ Ontvang jij de musthave template om klanten jouw klant of jouw werkgever te laten worden
✨ Wordt sales, geen sales meer

VA Online

Een rustige start maken? Dat kan natuurlijk ook.

Geniet van een duidelijke, praktische online opleiding in combinatie met coaching. Zo ben jij binnen no time een professioneel VA. 

In de opleiding leer je aan de hand van checklisten, modules en tips hoe je jouw bedrijf opzet en hoe je als VA werkt en wat je daar voor nodig hebt. Daarbij kijk je naar welke taken jij wilt doen, wat jouw niche is, wie is jouw ideale klant, hoe die ideale klant/werkgever niet om jou heen kan en hoe je zo snel mogelijk zorgt dat je klanten en/of werkgevers bereikt. Verder leren we je welke tools onmisbaar zijn als professioneel VA. Dat en nog veel meer leer je bij de VA Praktijk

Via een eigen code krijg je nu NIET 1 jaar lang toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving, maar levenslang en volg je de modules online. In de leeromgeving vind je checklisten, opdrachten, de tools die als VA onmisbaar zijn en dé MusthaveMethode voor tijdbesparing en gemak. Je kunt eenvoudig contact leggen met je mede deelnemers en vragen stellen 

Dus hebben wij de opleiding bij de VA Praktijk zo ingericht zoals wij het zelf ook zouden willen: 

🎓 Praktisch
🎓 Professioneel
🎓 We delen veel kennis
🎓 Je kunt er direct mee aan de slag én
🎓 We helpen je bij het neerzetten van een sterk fundament waardoor jij je bedrijf succesvol neerzet. Deze kennis kan je natuurlijk gebruiken voor nu bij je werkgever of later wanneer je wel besluit voor jezelf te beginnen. Denk bijvoorbeeld aan:

👉🏻 verzekering
👉🏻 inschrijving
👉🏻 inrichting thuiskantoor
👉🏻 wat is jouw niche/ wat ga je doen als VA bij jouw werkgever/opdrachtgever
👉🏻 wie is jouw ideale klant/werkgever
👉🏻 welke taken ga je aanbieden
👉🏻 hoe kunnen klanten niet om jou heen
👉🏻 welke tools heb je nodig als professioneel VA

Daarnaast kun je bij alle bovengenoemde opleidingen deelnemen aan

maandelijkse Q&A/Online groepscoaching
Masterclasses
1 op 1 coaching
Binnen 1 werkdag antwoord op je vragen
Levenslange toegang tot de leeromgeving, zodat je up tot date blijft
Heb je toegang tot de actieve community
Worden er opdrachten voor opdrachtgevers en werkgevers gebundeld in de community van Anne & Anoeska

 

Mocht je nou echt het helemaal op jezelf willen doen, zonder coaching, buddies, masterclasses etc. dan is er nog dit te gek, gave aanbod voor VA Volledig Online.

Je ontvangt de inlog voor de leeromgeving en zet jouw VA bedrijf aan de hand van de opleiding neer. Dus VOLLEDIG ONLINE!