fbpx
Selecteer een pagina

Onze missie is om jou de kans te geven financieel onafhankelijk te zijn en werk- en gezinsleven makkelijk te kunnen combineren zonder daarbij de passie en uitdaging in je werk te hoeven missen.”

Trajecten

Van Start, naar Strategie, en/of Maximaal Resultaat!

NU TIJDELIJK, wanneer je de 3 trajecten gezamelijk afneemt… als Presale

 


VA Online & Meer

+
VA Professional Online GroeiStrateeg
+
Maximaal Resultaat

 

 NU voor deze 3 trajecten vanaf €217,- per maand in plaats van €12.391,-

Kies jij NU voor twee trajecten; VA Professional Online GroeiStrateeg + Maximaal Resultaat dan betaal je NU vanaf €167,- per maand in plaats van €9.994,-

 

Let op!

Wij factureren ZONDER BTW! De BTW hoef je dus ook niet voor te schieten!

Dit aanbod is geldig vanaf 1 januari 2022. Er zijn slechts 9 plaatsen voor deze deal, dus wil jij je verzekeren van een plek, meld je dan aan via het onderstaand Contactformulier!

VA Professional is pas mogelijk wanneer jij een traject hebt doorlopen waarbij jij je eigen business hebt opgezet
en weet wat je niche, ideale klant etc. is of wanneer je een start als VA opleiding hebt gevolgd bij ons of een andere aanbieder.

Ik meld me NU ALVAST aan voor de PRE-SALE voor slechts €4997,- en ga van start met 3 trajecten. Zo ben ik verzekerd van mijn plek! Hier komt geen btw meer bij!

9 + 12 =

If you can dream it

You can do it! 

Laat hier je gegevens achter en download direct de brochure, boordevol informatie!
Als je je telefoonnummer invult, is het mogelijk dat je door ons gebeld wordt, naar aanleiding van je aanvraag.


Je gegevens zijn veilig bij ons!

Privacy Verklaring

Stap…

Hoe gaaf zou dat zijn… Om het aankomende jaar te investeren in de start van jouw bedrijf, daaropvolgend verder te werken aan de strategieën voor jouw onderneming en die van jouw klanten en je met Maximaal Resultaat onder te laten dompelen op zowel privé als zakelijk niveau in (money) mindset, groei en je als Expert in de markt te zetten! Daarbij ben je aanwezig op 3 live-dagen waar wij maatwerk bieden bij de groei van jouw bedrijf én heb je één jaar lang toegang tot de online samenwerkingssessies.

Maar Laten we wij het begin beginnen.

STAP 1 VA Online & Meer

Lijkt jou het ook niet fantastisch om 

  • Een succesvol bedrijf te hebben waarbij jij kiest wie je klanten zijn
  • De vrijheid ervaart als VA en vanaf iedere werkplek kan werken, waar ook ter wereld
  • Je werk en gezin beter kunt combineren en je geen zorgen meer hoeft te maken over oppas, wanneer je kind ziek is
  • Je als ambiteuze vrouw in kan zetten om bedrijven te helpen groeien of taken over te nemen
  • Je zoveel vrijheid ervaart doordat je zelf je tijd in kan delen en dus werkt wanneer het jou (en het gezin) het beste uit komt
  • Jouw waardevolle ervaring en expertise van de afgelopen jaren gebruikt, om je eigen succesvolle bedrijf neer te zetten
  • Goed verdient op jouw voorwaarden

En nu is het de juiste tijd. Niet voor niets staat het beroep VA in de Nationale beroepengids als beroep van de toekomst! Start nu dus met de opleiding tot VA zodat jij klaar bent voor morgen!

En het mooie is… je loopt geen financieel risico, omdat je jouw bedrijf naast je huidige baan op kan zetten! 

Dus… Jij wilt Virtual Assistant worden en je bedrijf met een sterk fundament neerzetten. Dat kan!

Wij hebben een bewezen, succes-opleiding om van start te gaan als VA. Waarom iedereen zo enthousiast is? Dat komt omdat wij persoonlijk betrokken zijn. Naast onze maandelijkse online groepscoaching, heb je tijdens de trajecten 2x 1 op 1 coachingsessies, waarbij we volledig naar jouw bedrijf kijken en daarbij adviseren én kan je tijdens je traject alle vragen die je hebt, stellen via de mail. Wij streven er naar binnen 1 werkdag terug te komen op die vraag via telefoon, online meeting of mail. Net wat voor die vraag het makkelijkste is. Wij garanderen dus ook dat jij altijd door kunt met je opleiding en de opstart van je bedrijf.

In deze eerste opleiding leer je onder andere;

✔ welke verzekeringen je nodig hebt
✔ ontvang je voorbeelden van overeenkomsten en AVG
✔ hoe je je boekhouding op een makkelijke manier kan doen
✔ hoe je aan klanten komt en wat je niche is
✔ en nog veel meer…

Straks zie je wat je verder allemaal leert met dit driedubbel VIP High End Traject!

stap 2…

STAP 2 VA Professional Online Groeistrateeg

Rond de opleiding VA Online & Meer af en ga direct verder tot VA Professional Online Groei Strateeg. Je zet je direct als expert in de markt en speelt in op strategie, zichtbaarheid, focus en groei. Daar waar ondernemers op dit moment op aan het wachten zijn!

 

Neem taken uit handen, maar denk ook mee op niveau en maak een strategisch plan, waardoor jouw klanten een enorme groei doormaken. En dat kan je natuurlijk ook voor jouw eigen bedrijf inzetten! En het mooie is…

 

Wij hebben verschillende succesvolle, strategische plannen geschreven die succesvol zijn en die wij volledig delen. Inclusief teksten, verschillende stappen, verschillende ideeën en daarbij leer je alles over mailinglijsten opbouwen doormiddel van 58 video’s, hoe je betaalde campagnes maakt op social media en delen wij onze social media teksten. Je gaat verder onder andere in op:

SEO
Facebook
Leads via LinkedIN
Profit First
Insta by Jess
MailBlue
Campagnes
Strategieën
Storytelling
Google Analytics

Je zet je dus als expert in de markt en dit kan je gebruiken bij ieder bedrijf waar je als opdrachtnemer aan de slag gaat!

Straks zie je wat je verder allemaal leert met dit driedubbel MEGA traject!

 

stap 3…

Wat betekent Maximaal Resultaat voor jou?

Voor ons betekent het dat je de volledige capaciteit uit jezelf en je bedrijf haalt en waarbij kwaliteit en efficiënt werken voorop staat. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je een aanbod doet waar je passie uithaalt, geen energie lekt én dat je mooie inkomsten genereert en dus ook een sterke stap maakt en in jouw bedrijf duikt. Je steekt dus 1 jaar lang volledige energie in jouw bedrijf om maximaal resultaat te behalen. Dit doe je door ook live aan je bedrijf te werken met ons, Anne & Anoeska, die alle kennis die zij hebben ook op die livedagen en online livesessies delen!

Je bent niet voor niets ondernemer geworden. Je had/hebt dromen en/of wilde verandering in je leven. Heb je dat ondertussen bereikt? Wij zijn benieuwd naar waar je nu staat, wat je ambities en dromen zijn. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Onderstaande vragen of situaties wil je gewoon NIET hebben…

Werk je veel uren tegen te weinig inkomen?
Weet je niet hoe jij vol komt met opdrachten/klanten?
Heb je te weinig tijd om de vrijheid te voelen die het ondernemerschap biedt?
Kom je niet verder dan je huidige niveau?

Wat wil jij WEL?

Ben jij op zoek naar een reis die jou enorm over jouw ondernemerschap en leven laat nadenken?
Zou jij wel willen werken aan je moneymindset, internetfasten & doelen?
Vind je het lastig te focussen en je ideeën te realiseren?
Wil jij (opnieuw) uitgedaagd worden in jouw ondernemerschap en grote stappen maken?

Dan dan voor het 3 stap traject en ga voor Maximaal Resultaat!

Jouw berdrijf neerzetten met alle kennis en daarbij dus ook de SUCCESCIRCLE die jou direct helpt Financieel onafhankelijk te zijn. Wij Anne & Anoeska, begonnen zonder kennis met het ondernemerschap. Waar wij 3.5 jaar over hebben gedaan, leer jij in 6 maanden en wat wij het laatste jaar hebben geleerd, zorgde ervoor dat wij een bedrijf neerzette waarbij we binnen 1 jaar meer dan €100.000,- omzette… Hoe… omdat wij een lifechaning ontdekking deden, een echte gamechanger en dat alles delen wij met jou! Niets houden we achter! Jij maakt en mega stap waardoor niet alleen zaken voor jou gaan veranderen, maar voor je hele gezin. Zou je nog meer willen leren over hoe jij jouw leven kan leven volgens jouw voorwaarden en hoe je jouw bedrijf naar een nog hoger level kan tillen? Be our guest! Werk niet alleen aan zakelijke verandering maar ook aan:

✔ persoonlijke en zakelijke groei
✔ law of attraction
✔ (money)mindset
✔ hoe je meer winst/inzicht uit je bedrijf gaat halen
✔ 3 livedagen waarbij we werken op maat
✔ dé Succescircle
✔ 1 jaar lang eens per 3 weken online samenwerken

✔ en nog veel meer!

Combi…

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor de Combi VA Online & Meer + VA Professional Online GroeiStrateeg te kiezen.

Geniet van de duidelijke, praktische online opleiding VA Online en Meer, waarbij je een sterk fundament voor je bedrijf neerzet. Combineer dat met de opleiding VA Professional Online GroeiStrateeg. Speciaal voor de ambitieuze VA die zich als professional in de markt wil zetten en direct grote stappen wilt maken! 

In de opleiding leer je aan de hand van checklisten, modules en tips hoe je jouw bedrijf opzet en wat je daar voor nodig hebt. Denk aan verzekeringen, inschrijving, inrichting etc. Daarnaast kijk je naar welke taken jij wilt aanbieden, wat jouw niche is, wie is jouw ideale klant, hoe die ideale klant niet om jou heen kan en hoe je zo snel mogelijk zorgt dat je klanten bereikt. Verder leren we je welke tools onmisbaar zijn als professioneel VA. Dat en nog veel meer leer je bij de VA Praktijk.

Via een eigen code krijg je nu NIET 1 jaar lang toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving, maar levenslang en volg je de modules online. In de leeromgeving vind je checklisten, opdrachten, de tools die als VA onmisbaar zijn en dé MusthaveMethode voor tijdbesparing en gemak. Je kunt eenvoudig contact leggen met je mede deelnemers en vragen stellen.

VA Professional Online GroeiStrateeg

Wanneer je gebruik maakt van de VA Professional Online GroeiStrateeg zorg je dat jouw klanten komen, zonder daar 24/7 voor te hoeven werken

Je leert o.a.

🎓 Campagnes maken
🎓 Social media, LinkedIn, Insta/Facebook
🎓 Funnels maken
🎓 Een e-maillijst opbouwen
🎓 We delen onze volledige strategie die succesvol is, waarbij je teksten direct kunt kopiëren en waarbij je keuzes kan maken over bijvoorbeeld:

👉🏻 een webinar
👉🏻 enquête
👉🏻 gratis weggever

En delen onze teksten die wij gebruiken van campagnes, funnels, mails etc. die je zo mag gebruiken

Verder vind je in onze opleiding:

✨ 58 video’s MailBlue/Active Campaign
✨ Social media
✨ Verschillende tools zoals Doodly
✨ Dé Musthave Methode voor iedere VA
✨ Video’s online werken met SnelStart
✨ Vertellen en delen wij onze manier van teksten schrijven die bij veel klanten van VA’s aanslaan
✨ Informatie over Google Analytics
✨ De kracht van mindset en opdrachten
✨ Hoe je kan werken aan je giga groei

VA Online

Geniet van een duidelijke, praktische online opleiding in combinatie met coaching. Zet binnen no time een professioneel bedrijf neer. 

In de opleiding leer je aan de hand van checklisten, modules en tips hoe je jouw bedrijf opzet en wat je daar voor nodig hebt. Denk aan verzekeringen, inschrijving, inrichting etc. Daarnaast kijk je naar welke taken jij wilt aanbieden, wat jouw niche is, wie is jouw ideale klant, hoe die ideale klant niet om jou heen kan en hoe je zo snel mogelijk zorgt dat je klanten bereikt. Verder leren we je welke tools onmisbaar zijn als professioneel VA. Dat en nog veel meer leer je bij de VA Praktijk

Via een eigen code krijg je nu NIET 1 jaar lang toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving, maar levenslang en volg je de modules online. In de leeromgeving vind je checklisten, opdrachten, de tools die als VA onmisbaar zijn en dé MusthaveMethode voor tijdbesparing en gemak. Je kunt eenvoudig contact leggen met je mede deelnemers en vragen stellen 

Dus hebben wij de opleiding bij de VA Praktijk zo ingericht zoals wij het zelf ook zouden willen: 

🎓 Praktisch
🎓 Professioneel
🎓 We delen veel kennis
🎓 Je kunt er direct mee aan de slag én
🎓 We helpen je bij het neerzetten van een sterk fundament waardoor jij je bedrijf succesvol neerzet. Denk bijvoorbeeld aan:

👉🏻 verzekering
👉🏻 inschrijving
👉🏻 inrichting
👉🏻 wat is jouw niche
👉🏻 wie is jouw ideale klant
👉🏻 welke taken ga je aanbieden
👉🏻 hoe kunnen klanten niet om jou heen
👉🏻 welke tools heb je nodig als professioneel VA

Daarnaast kun je bij alle bovengenoemde opleidingen eens per maand deelnemen aan

een Q&A/Online groepscoaching
Masterclasses
1 op 1 coaching
Binnen 1 werkdag antwoord op je vragen
Levenslange toegang tot de leeromgeving, zodat je up tot date blijft
Heb je toegang tot de actieve community
Worden er opdrachten voor opdrachtgevers gebundeld

 

Mocht je nou echt het helemaal op jezelf willen doen, zonder coaching, buddies, masterclasses etc. dan is er nog dit te gek, gave aanbod voor VA Volledig Online.

Je ontvangt de inlog voor de leeromgeving en zet jouw VA bedrijf aan de hand van de opleiding neer. Dus VOLLEDIG ONLINE!