fbpx
Selecteer een pagina

Strategiegesprek Succesvolle Groei

Soms kom je op zo’n moment, dat je even niet meer weet welke kant je op moet met je bedrijf. Je wilt van alles en nog wat, maar kan er de vinger niet op leggen, je hebt gewoon even geen idee wat je volgende stap moet zijn en/of je omzet blijft stabiel of daalt zelfs. Een logisch verhaal, maar… je kan natuurlijk niet te lang in zo’n periode zitten.

Je bent niet voor niets een eigen onderneming gestart en wilt daar natuurlijk nog jaren mee verder. Maar hoe? Als VA Business Expert kan ik jou helpen om:

  • weer die passie te voelen
  • een persoonlijke gigantische groeispurt te maken
  • te kijken hoe je een hogere omzet kunt genereren
  • je ideeën uit te zetten
  • uit te zoeken naar wat je nou echt wilt

Door mijn meer dan 20 jaar ervaring als directrice, manager en (opleidings)coach in verschillende branches als kinderopvang, hotelwezen en een groot softwarebedrijf, weet ik hoe ik jou kan helpen. Daarnaast ben ik opleidingen blijven volgen en ben ik heel creatief in het bedenken van omzet verhogende ideeën, waardoor jij direct de uitvoering daarvan kan inzetten en zal gaan groeien.

Mijn aanpak is succesvol omdat je het direct in kan zetten, het praktisch is en ik out of de box denk, waarbij de mooiste ideeën ontstaan. Kan ik jou niet helpen? Dan zeg ik jou dat eerlijk en kost het strategisch gesprek jou niets.

Duur: 45 minuten

Kosten: € 87,- exclusief btw

Vind je het veel geld? Het is inderdaad een uitgaven maar het kost juist veel geld als je stil blijft staan en ik weet dat ik je kan helpen. Je kan na dit gesprek direct aan de slag, met succes!

Veel ondernemers heb ik al met veel succes geholpen.

Boek hier je Succesvolle Groei gesprek

5 + 10 =