fbpx

“Thuis zijn wanneer de kids thuis zijn, of werken vanuit de tuin”

 

Vond jij het fijn om tijdens Corona vanuit huis te werken? Wij krijgen zo vaak te horen dat mensen dat toch wel heerlijk vonden. Minder stress om oppas te zoeken wanneer hun kind ziek was, even tussendoor ook iets anders kunnen doen en dan na 17:00 uur nog even dat laatste mailtje aftypen in plaats van dat binnen die kantoortijden te hoeven doen.

Bij ons gaat dat nog wat verder. Toen wij ooit startten met onze onderneming maakte wij zelf onze kantoortijden uit. In die zin, wij werkten wanneer het ons het beste uit kwam en nu nog steeds!

 “Bij mij, Anoeska, is dat vooral werk wanneer onze meiden op school zijn. Ook tijdens de vakanties werk ik door, maar minder en werk ik bijvoorbeeld van ‘s ochtends 7 tot 11 uur om daarna de dag met de meiden op stap te gaan of heerlijk met ze in de tuin te zitten. ‘s Avonds doe ik dan nog even wat nodig is, ik heb zelfs vanuit Turkije, Griekenland en Italië gewerkt tijdens een camperreis.”

 

“Ik start niet eerder dan 9:30 uur!”

 

Anderen lijkt het fantastisch om zelf te kunnen bepalen wanneer en vanaf waar je kan werken. Anne: “Ik start niet eerder dan om 9:30 uur en ik werk het liefst vanuit mijn tuin.” Of neem online ondernemer Nienke, die ruim een jaar nadat ze bij ons de opleiding startte naar Oostenrijk verhuisde en daar haar klanten in Nederland bedient. 

Het kan allemaal als online ondernemer, VA, Online GroeiStrateeg of Online Business Manager. Wanneer jij wilt leven op jouw voorwaarden, dan is het belangrijk dat serieus op te zetten. Want het kan je zoveel brengen, eerlijk het verandert je leven gewoon. 

 

“Ervaring en kennis delen wij natuurlijk!”

 

Ooit volgden wij, Anne & Anoeska, een opleiding tot VA en daarna volgden er nog meer opleidingen. Anne op social media vlak en Anoeska op Business strategie en groei vlak. “De ervaring en de kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan als ondernemer maar ook de kennis in loondienst delen wij natuurlijk in onze opleidingen. “ 

Maar dat is een volledige opleiding. Hoe leuk is het om alvast een kijkje te nemen in het leven van Online ondernemer, VA, Online GroeiStrateeg of Online Business Manager. En dat niet alleen. Kijk naar jouw leven,  waar jij staat en wat jouw ideeën zij door in te loggen in onze professionele academy en hierin alvast te kunnen werken aan opdrachten. Echt even te kijken waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Dit zou jij echt niet moeten missen!

Te proeven aan onze online opleiding, onze manier van praten, begeleiden en al een beetje te zien wie wij zijn. En dat nu met een mooi aanbod!