fbpx

Programma en meest gestelde vragen

Rond de opleiding VA Online & Meer af en ga direct verder tot VA Professional Online Groei Strateeg. Je zet jezelf direct als expert in de markt en speelt in op strategie, zichtbaarheid, focus en groei. Daar waar ondernemers op dit moment op aan het wachten zijn! 

Neem taken uit handen, maar denk ook mee op niveau en maak een strategisch plan, waardoor jouw klanten een enorme groei doormaken. En dat kan je natuurlijk ook voor jouw eigen bedrijf inzetten! En het mooie is…

Wij hebben verschillende strategische plannen geschreven die succesvol zijn en die wij volledig delen. Inclusief teksten, verschillende stappen, verschillende ideeën en daarbij leer je alles over mailinglijsten opbouwen doormiddel van 58 video’s, hoe je betaalde campagnes maakt op social media en delen wij onze social media teksten.

Je zet je dus als expert in de markt en dit kan je gebruiken bij ieder bedrijf waar je als opdrachtnemer aan de slag gaat!

In onze online multi-media opleiding tot VA Professional Online Groeistrateeg leer je op een praktische, persoonlijke en professionele manier en aan de hand van checklisten, modules, video’s, coaching en masterclasses:

VA Professional Online Groeistrateeg

Neem taken uit handen, maar denk mee op niveau en maak een strategisch plan, waardoor jouw klanten enorme groei doormaken. En dat kan je natuurlijk ook voor jouw eigen bedrijf inzetten! En het mooie is…

Wij hebben verschillende succesvolle, strategische plannen geschreven die succesvol zijn en die wij volledig delen. Inclusief teksten, verschillende stappen, verschillende ideeën en daarbij leer je alles over mailinglisten opbouwen doormiddel van 58 video’s, hoe je campagnes maakt en delen wij onze social media teksten.

Je zet je dus als expert in de markt en dit kan je gebruiken bij ieder bedrijf waar je als opdrachtnemer aan de slag gaat!

Je leert o.a.

🎓 Campagnes maken
🎓 Social media, LinkedIn, Insta/Facebook
🎓 Funnels maken
🎓 Een e-maillijst opbouwen
🎓 We delen onze volledige strategie die succesvol is, waarbij je teksten direct kunt kopieren en waarbij je keuzes kan maken over bijvoorbeeld:

👉🏻 een webinar
👉🏻 enquête
👉🏻 gratis weggever

En delen onze teksten die wij gebruiken van campagnes, funnels, mails etc. die je zo mag gebruiken

Verder vind je in deze opleiding:

✨ 58 video’s MailBlue/Active Campaign
✨ Social media
✨ Leert verschillend tool als bv Doodly
✨ Dé Musthave Methode voor iedere VA
✨ Video’s online werken met SnelStart
✨ Vertellen en delen wij onze manier van teksten schrijven die bij veel klanten van VA’s aanslaan
✨ Informatie over Google Analytics
✨ De kracht van mindset en opdrachten
✨ Hoe sales je vriend wordt
✨ Hoe je kan werken aan je giga groei

Je rondt al onze trajecten af met een praktijkgerichte opdracht waarmee je jezelf direct onderscheid. Na een succesvolle afronding van de modules ontvang je het zeer gewaardeerde VA Praktijk certificaat ‘VA Online en Meer’. Wanneer je een combinatie van trajecten doorloopt ontvang je per traject een certificaat met daarbij, als vervolg op de VA Onine en Meer, het certificaat VA Professional Online GroeiStrateeg en wanneer je je nog meer wilt onderscheiden; het certificaat VIP High End Expert!

 

Doelgroep

Je hebt een VA opleiding afgerond of wilt direct grote stappen maken door te starten met deze combi opleiding waarbij je VA Online en Meer + VA Professional Online GroeiStrateeg wilt combineren, twee vliegen in één klap. Je wilt niet alleen taken uit handen nemen maar ook meedenken met de strategie van de bedrijven van de ondernemers waar jij mee werkt.

Doel en opzet van de opleiding

In de modules ontwikkel jij je verder door ook op strategisch niveau advies te kunnen geven en je als expert in de markt te zetten voor groei en zichtbaarheid.  Na afloop van deze opleiding heb je dan ook gespecialiseerd in strategie en groei voor jouw eigen bedrijf maar ook zeker voor die van je opdrachtgevers. 

De opleiding is praktisch, persoonlijk en professioneel en wordt verzorgd door Anne & Anoeska en ervaringsdeskundigen. Daarbij wordt er in de multi-media opleiding gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal en heb je toegang tot een fijne, gebruiksvriendelijke online leeromgeving.

Daarnaast:

✔ Heb je 1 jaar lang gratis toegang tot maandelijkse online groepscoaching
Twee keer één op één coaching
Deelname aan masterclasses
Levenslang toegang tot de leeromgeving zodat je up to date blijft
Binnen één werkdag antwoord op jouw vragen via chat of mail
Levenslang toegang tot onze actieve community
Plaatsen en bundelen wij opdrachten die wij tegen komen of waar wij voor worden gevraagd

 

 

Opleidingsniveau
MBO+

 

Opleidingsvorm
Deeltijd

 

Vooropleiding
Voor deze opleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

 

Studieduur en lengte
Dit is persoonsafhankelijk en afhankelijk van de tijd die je wekelijks in de opleiding steekt. Echter gaan we bij een gemiddelde studiebelasting van 5 tot 8 uur per week uit van een studieduur van 3 maanden per opleiding exclusief het bouwen van je website.

 

Termijnbetaling
Bij ieder traject van de VA Praktijk is termijnbetaling mogelijk. Klik hier om ons aanbod te bekijken

 

Tijdelijke onderbreking
VA Praktijk biedt jou de mogelijkheid jouw opleiding tijdelijk te onderbreken. Wij willen je er wel op attenderen dat er bij een langdurige onderbreking tussentijds programmawijzigingen kunnen plaatsvinden. Een tijdelijke onderbreking heeft geen invloed op je betalingsverplichting. Voor verdere vragen en/of opmerkingen over een tijdelijke onderbreking van jouw opleiding adviseren wij je een mail te sturen naar info@vapraktijk.nl.

 

Studiemateriaal
Is inbegrepen in prijs opleiding

 

Herkansing
Wanneer je eindopdracht niet voldoende is kun je een gratis herkansing aanvragen om de eindopdracht nogmaals in te leveren

 

Vervolgtrajecten
Wil je de meest gestelde vragen van het combi-aanbod of VIP-aanbod zien? Laat me meer zien over het VIP aanbod of de VA Online en Meer…