fbpx
Selecteer een pagina

Wij zijn Anne & Anoeska

Wij helpen jou als ambitieuze man of vrouw, die werk en gezin beter wil combineren

en daarbij de passie in het werk niet willen missen. Dit met behulp van bewezen, succesvolle opleidingen.

 Daarbij leren wij je financieel onafhankelijk te zijn en te leven op jouw voorwaarden

Wat als jij zelf kunt kiezen wanneer je werkt…

Jij vindt werken leuk maar zou het wel liever meer op jouw voorwaarden doen. Mischien omdat je nu best veel van je kinderen mist. De tijd gaat enorm snel en je realiseert je dat het zo voorbij is en ze straks de deur uit zijn. Hoe fijn zou het zijn als je nu gewoon thuis bent wanneer ze uit school komen en je geen oppas hoeft te regelen bij ziekte of studiedagen. 

Of misschien baal jij gewoon enorm van die vergadering in de avonduren, je vakantie die je eerst moet overleggen met je collega’s en die 25 dagen die je maar hebt. Misschien wil jij wel gewoon werken vanaf waar jij maar wilt, vanuit je tuin, een restaurant of vanuit het buitenland. Kortom, jij wilt werken, financieel onafhankelijk zijn maar ook echt wel meer vrijheid en eigen keuzes maken op basis van jouw situatie.

Welke opleidingen hebben wij:

VA
is een afkorting voor Virtueel Assistant: Jij neemt vooral taken online uit handen en werkt op afstand. Denk bijvoorbeeld aan social media, back-office, klantenservice, sales

Online GroeiStrateeg
Jij denkt mee in strategie, groei en zichtbaarheid en leert over marketing, social media teksten schrijven én neemt taken die al voorbeeld hierboven bij VA genoemd zijn, uit handen

Online Business Manager
Jij denkt mee in alles omtrent jouw bedrijf. Niet alleen Online groeistrategie maar ook structuren, automatiseren, mindset en plannen in combineren werk en prive zodat ze vanuit rust kunnen ondernemen. Daarnaast kun je zelf taken uit handen nemen ofmeerdere VA’s op afstand aansturen

Wij, Anne & Anoeska, hebben samen ondertussen al meer dan 140 mannen & vrouwen geholpen met het neerzetten van hun succesvolle business als VA/ Online Groeistrateeg en/of Online Business Manager.

Zelf ooit gestart als VA waarbij wij binnen één maand klanten hadden en binnen 3 maanden vol zaten, werden wij al gauw het voorbeeld van veel VA’s die al jaren daarvoor gestart waren.

 


Hoe deden we dat? Dat we dat op een speciale manier deden wisten we toen ook nog niet, maar nu we ondertussen al zoveel mensen geholpen hebben met hun start als VA of doorgroei naar succesvol Online GroeiStrateeg en Online Business Manager, weten we onze succesmethode inmiddels enorm goed.

Wanneer kies je voor ons? Als jij die klik voelt! Want alleen dan zal jij alles uit jezelf kunnen halen. Wij beloven je meer dan 100% betrokkenheid, binnen één werkdag antwoord op je vraag, een warme community die er voor elkaar is en veel kennis en handvatten om jouw bedrijf succesvol te maken. 

Door onze opleiding voor VA te doorlopen leer je meer dan dat je de afgelopen 10 jaar in loondienst hebt gedaan, ga je een bedrijf met een sterk fundament neer zetten, leer je hoe je aan betalende klanten komt waardoor jefinancieel onafhankelijk wordt en dat door te leven op jouw voorwaarden en te werken wanneer het jou het beste uitkomt.

Weet jij nu al dat je wilt doorgroeien tot Online GroeiStrateeg of zelfs naar Online Business Manager? Dan ontvang je een enorme korting wanneer jij daar nu al voor kiest, een combi-korting. En om de kosten maandelijks zo laag mogelijk te houden, betaal je bij ons in 24 maanden. Zo kan je het al snel realiseren. Je kan onze opleidingen zowel volledig online als met livedagen volgen

 

 

Daarnaast hebben wij al tientallen keren de juiste match gemaakt tussen opdrachtgever en jou als opdrachtnemer, waardoor bedrijven kunnen groeien vanuit rust en structuur en jij kunt groeien met jouw bedrijf.

Wij kijken niet alleen naar de juiste expertise, maar ook zeker naar persoonlijkheid zodat het samenwerken met plezier gaat en vlot verloopt en dat zonder financieel risico, want jij kan de opleiding bij ons naast jouw baan in loondienst doorlopen en afronden.

Verder staan wij voor de 3 P’s: Persoonlijk, Praktisch & Professioneel. Waar wij ons echt in onderscheiden is dat wij toegankelijk zijn, betrokken, niet alleen met je opleiding meedenken maar er ook zijn wanneer jij voor het eerst naar een nieuwe klant gaat of jouw klant een strategie wilt.

Daarbij helpen wij actief helpen met opdrachten zoeken en worden wij met regelmaat benaderd door opdrachtgevers. Ook zijn wij CRKBO geregistreerd en worden onze trajecten regelmatig vergoed door het UWV. Overleg dit met jouw contactpersoon binnen het UWV.

Wij vinden het enorm belangrijk dat jij door kunt gaan met zowel je opleiding als je business. Daarom garanderen wij dat we binnen 1 werkdag antwoord geven. Dit buiten de vakanties om. Daarnaast hebben wij een enorm warme en betrokken community waar opdrachten gedeeld worden.

Ook geven we eens per maand een online live Q&A in de avond en buiten de vakanties om ook eens in de maand een online live Q&A op de 3e woensdagochtend van de maand. Zo heb je dus de mogelijkheid ons meestal eens per twee weken online vragen te kunnen stellen en dingen te delen met de groep.

Tijdens je traject heb je de mogelijkheid om een buddygroep op te bouwen. Dit adviseren wij je en heeft al veel opgelevert. Zo zijn er warme vriendschappen ontstaan, maar worden er ook opdrachten onderling gedeeld.

Verder kun je aanwezig zijn bij masterclasses van zowel externe en interne sprekers, geven we ook livedagen en vinden wij het het meest belangrijk dat wij toegankelijk zijn en beloven we je betrokken te zijn bij zowel je opleiding als je business. Heb jij vragen of wil jij meer weten. We hebben veel mogelijkheden om dit gratis uit te zoeken!

Link werkt vanaf 1 maart