fbpx
Selecteer een pagina
 

Ben jij die VA die getriggerd is door onze manier van sales?

En nee, we doen niet aan sales, tenminste NIET AAN HARDE! We hebben een volledige succesmethode die
al door veel van onze VA’s is ingezet, waardoor onze VA’s snel aan betalende klanten komen!
Dit delen wij tijdens het

Live-event

gegeven door Anne & Anoeska

 

op 30 september 2022 in Breukelen

 

NU, de laatste plaatsen voor slechts €297,-  i.p.v. €997,-

Een dag vol met kennis over hoe je betalende klanten krijgt, mindset en toekomstbepalend ondernemen onder het genot van een luxe warm/koud lunchbuffet + drankjes + door de dag heen andere heerlijke versnaperingen.

Daarnaast natuurlijk ook een prachtige kans om te netwerken, buddies te vormen of wellicht een opdracht te vinden én één jaar lang gratis toegang tot onze groep Anne & Anoeska waar we opdrachten delen, maar ook onze opdrachten plaatsen.

 

Ondertussen hebben een steeds groter groeiend netwerk om ons heen van mensen waarvan zijzelf of hun klanten alleen met VA’s van de VA Praktijk willen werken. Denk aan:
Meriam Slijkerman, schrijfster van het boek “De kunst van high end ondernemen” en gecertificeerd High End Businesscoach, waardoor zij een mega netwerk heeft van ondernemers die zij coacht of heeft gecoached en die weten dat zij alleen kunnen groeien wanneer zij werk uit handen durven en kunnen geven. 
Marielle van Elle Office Support. Binnen 8 maanden al meer dan 8 VA’s vanuit de VA Praktijk binnen haar eigen organisatie waarin zij ondernemers ondersteunt.
En denk aan namen als Salespassie, Mark van Wijngaarden en so on… Want daarnaast worden we ook gewoon door ondernemers benaderd en gaan wij
vanaf 2023 VA’s inzetten om bedrijven te benaderen.
Kortom… eigenlijk gunnen wij iedere VA deze dag, want het gaat je enorm VEEL opleveren! Alleen… het zijn de laatste plekjes, dus wees er snel bij!

Jij wilt

Bovenstaande afbeeldingen zijn voor velen de reden geweest VA te worden. Ze geven zoveel vrijheid, zoveel energie, werken op jouw voorwaarden. Daarom dit event. Voor iedere ervaren VA en online ondernemer die dé manier van een gesprek wil leren om klanten binnen te halen zonder daarvoor harde sales te gebruiken en… Nou wat nog meer? Dat houden we nog even geheim!

Bij dit live-event WIL je zijn! “Waarom…?” Bij dit event wil je zijn omdat wij durven te garanderen dat je na deze dag:

💎  Vol energie, kracht en met nieuwe ideeën naar huis gaat
💎  
Niet meer aan salesgesprekken hoeft te doen
💎  Je hoofd vol zit met stappen die je wilt gaan maken

💎  
Je een andere manier van kijk op de toekomst kunt gaan ervaren

En het mooie is dat je ons, Anne & Anoeska, ook kunt leren kennen wanneer je ons nog niet hebt ontmoet of wanneer je nog geen traject bij de VA Praktijk hebt gevolgd. 

Het vorige event is een dag waar we met heel veel plezier op terugkijken. Een fantastische groep mensen waar we een top dag mee hebben gehad en die ons live-event met een gemiddelde 9 beoordeelden!

 

Wat gaan we doen..

We gaan met het bovenstaande aan de slag en de rest… verklappen we nog niet!

We gaan onze volledige salesstrategie van een NIET-SALES GESPREK in een grote groep via een live-event naar buiten delen en dit betekent dat je, wanneer je deze techniek gaat toepassen NOOIT MEER aan SALES hoeft te doen en ook nog eens veel makkelijker betalende klanten binnen haalt!

Wanneer je aanwezig bent bij het live-event geven we jou ook nog eens, ná deze dag toegang tot onze online academy, waarbij je de opgedane kennis van deze dag uitgebreid terug kunt vinden.  Je hoeft het wiel niet uit te vinden… je gaat het alleen maar toepassen en het is bewezen succesvol! Ons testpanel gaf ons de volgende feedback:

Bianca: ik verkoop niet meer, ik kom als expert uit de gesprekken.

Isabeau: Klanten vertellen mij in korte tijd alles en 80% van mijn gesprekken is doorgegaan naar betalende klant. Ook kan ik al heel vroeg in het gesprek inzien of deze ondernemer iets nodig heeft.

Nelleke: Ik haatte sales, durfde geen marktonderzoeken te doen, maar dit vind ik gaaf!!! Ik doe het iedere week!

Patricia: Zonder dat ik het idee had dat ik kennis heb, zag ik tijdens deze gesprekken dat ondernemers mij al heel snel vragen gingen stellen en ik ook antwoord op die vragen wist. Ik heb het gesprek volledig in de hand en hou er veel klanten aan over!

Wat is kan je deze dag verwachten?

  • Deze live dag wordt georganiseerd door Anne & Anoeska

  • Je leert deze dag enorm veel over de verschillende klanten en behoeftes, hoe je aan klanten komt en hoe jij het beste voorstel stuurt

  • Het wordt een dag met theorie, maar ook veel praktijkvoorbeelden en je kan echt direct thuis van start

  • Je krijgt na deze dag toegang tot de online academy met alle informatie over sales & klanten + een kant en klaar voorbeeld template

  • We gaan uitgebreid samen lunchen (lunchbuffet) en de hapjes en drankjes die wij aanbieden zijn inclusief

  • Je ontmoet gelijkgestemden, mogelijkheid tot het vinden van  gave businesspartners/buddies, een mooi samenwerkingsverband en wellicht wel klanten

  • Je krijgt 1 jaar gratis toegang tot de community van Anne & Anoeska waar opdrachten worden gebundeld en geplaatst en wat een betalende community gaat worden

 

Speciaal aanbod…

Wat kost dit live-event 

Deze dag komt op een bedrag van €997,-  MAAR NIET VOOR JOU! Omdat dit de laatste plekken zijn vanwege een annulering van een aantal VA’s die deze dag niet kunnen, hebben we besloten dit voor een MEGA-deal een soort van weg te geven aan de eerste mensen die reageren, dus die direct vanuit hun hart durven te beslissen! Jij wilt er gewoon bij zijn en dat soort mensen hebben wij graag! Jij betaalt dan ook slechts €297,- en daar komt geen btw meer bovenop aangezien we geregistreerd zijn door het CRKBO.

De bovengenoemde prijs is dus ook inclusief uitgebreide lunch en aangeboden hapjes en drankjes.

Anne & Anoeska

Deze dag is supergaaf voor ervaren VA’s en ondernemers…

Wil jij nu meer weten over het ondernemerschap en/of VA-schap en ben je nog niet gestart? Houd ons dan wel goed in de gaten, want in november komt er voor jou dan een mega gaaf event.

 

Ons motto

Jullie als VA’s en online ondernemers die al een tijdje bij ons aangesloten zijn, kennen ons motto en verhaal wel. 

De bovenstaande uitdrukkingen hebben ons geholpen bij het snel laten groeien van onze bedrijven. Wij volgden ons hart, onze dromen & startten met het leven van ons leven in plaats van dat wij geleefd werden.

Voor jullie, ervaren VA’s en online ondernemers is dit een dag die je eigenlijk niet mag missen. We nemen je mee in de verschillende soorten klanten waarbij je direct leert hoe je deze klanten op de beste manier te woord staat. Daarbij hoef je niet meer te verkopen en we weten dat dat bij 90% van jullie ook echt iets is wat je liever niet doet. Daarom hebben wij deze manier bedacht. Een manier die er voor zorgt dat je alleen nog maar vol energie, enthousiasme en kracht je gesprekken met potentiële klanten aan gaat. En daar komt bij, dat je ook veel eerder betalende klanten hebt. Je gaat je onderscheiden van de rest, leert daarna hoe je een prachtig voorstel neerlegt waar ze niet om heen kunnen en we pakken de beren en Jokers aan om ernaast nog na te denken over de toekomst en mindset.

Dit wordt een dag vol energie, tijd voor jezelf en je bedrijf en om weer in contact te komen met nieuwe mensen. Het vorige live-event was een event waar nu nog over gesproken wordt en deze gaat het minimaal evenaren. We hopen je (weer) snel te zien.

WAAR: Van der Valk hotel in Breukelen (Google maps). Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto erg makkelijk bereikbaar.

WANNEER: Vrijdag 30 september 2022

HOE LAAT: We starten om 09.30 uur, je kan vanaf 09.00 uur inlopen en alvast lekker thee, koffie, cappucino of water nemen. Het event zal rond 16.00 uur eindigen, met de mogelijkheid om nog wat na te praten.

DE INNERLIJKE MENS: Er zal een geheel verzorgde lunch plaatsvinden en daarnaast zal je over de dag heen ook nog wat lekkernijen krijgen. Het zal je aan niets ontbreken! Ook zal je de gehele dag kunnen genieten van koffie, thee, cappucino, latté macchiato, water en frisdrank.