fbpx
Wat leuk dat je op mijn eigen “Ferry” pagina bent! Wij hebben elkaar gesproken over de opleidingen die de VA Praktijk biedt of je bent daar geinteresseerd in. Leuk! Op deze pagina vind je als eerste nog wat informatie over de opleidingen voor VA’s, van startende tot professionele VA & lees je wat andere mensen van de VA Praktijk vinden.

Ook heeft de VA Praktijk opleidingen voor ondernemers die willen starten of ondernemers die al een goed bedrijf hebben staan maar graag nog willen groeien en weer willen leren over het (online) ondernemen, strategieën, social media, listbuilding, volledige, succesvolle salesmethodes enzovoorts….

Mijn verhaal

“Ben jij ook zo nieuwsgierig?

De afgelopen tijd krijg ik steeds meer vragen over waar ik mee bezig ben en hoe ik dit nou organiseer… en dat snap ik want er is ook best wel wat veranderd! Ik besloot dat ik meer tijd met mijn gezin wilde en het beter kon organiseren wanneer mijn zoon ziek is of de school dicht is. Daarnaast wilde ik meer qualitytime voor mezelf en ook met mijn gezin. Daarom besloot ik het roer volledig om te gooien en dat deed ik door te starten met het volgen van een opleiding bij de VA Praktijk.

Ik had verwacht dat er vraag was naar VA’s en dat ik veel zou leren. Mijn plan was om eerst de eerste maanden aan mijn opleiding te gaan, maar dat verliep heel anders. In maart was mijn branding al volledig klaar omdat ik in februari al mijn eerste klant mocht verwelkomen. Een terugkerende klant!

Op 1 februari startte ik de opleiding en in februari had ik ook mijn eerste klant en dat ging zo snel dat ik uiteindelijk in mei vol zit met klanten en ben ik er achter gekomen wat ik ook écht wil, want ik ben ondertussen ook gestart als project-manager en dat vind ik gaaf! Een opdrachtgever van mij wilde deze functie aan mij overdragen en nu ben ik dus project-manager en doe ik steeds minder back-office… Wat ik hier mee wil zeggen, is dat je in korte tijd enorm snel groeit wanneer je van start gaat met de opleiding bij de VA Praktijk… en niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk. Ik geniet veel meer, heb meer tijd en doe vooral dingen die ik ontzettend leuk vind! Daarbij komt dat Anne & Anoeska ook nog eens helpen bij het vinden van opdrachten;

In de opleiding geven ze daar veel aandacht aan, hoe je dat doet en ze hebben een volledig plan uitgewerkt
Ze coachen je daarin en wanneer je naar een potentiële opdrachtgever gaat en je vragen hebt, zijn ze er voor je
Heb je de opdracht binnen en heb je vragen over de strategie of iets dergelijks, dan denken zij en ook de community met je mee
En, last but not least… ze bundelen ook dagelijks opdrachten die ze tegen komen in de community & waarvoor zij gevraagd worden en
hebben een samenwerking met Elle Office Support waarbij er vanuit deze opleiding de mogelijkheid is om aan de slag te gaan als VA bij Elle Office Support.

fotograaf: Iris van See IRIS

Met mijn ruim 20 jaar ervaring op het gebied van supermarkten, was het voor mij best een overgang en was er veel nieuw! Maar ik heb nog nooit in mijn leven in zo’n korte tijd, deze enorme stappen gemaakt in groei, zowel persoonlijk als zakelijk. Natuurlijk kom ik ook beren op de weg tegen en heb ik soms zoiets van “wow, wat heb je nu beloofd Ferry!” Maar doordat ik zoveel geleerd heb, echt enorm veel energie heb nu en omdat ik weet dat er een groep achter me staat die me helpen, lukt het me gewoon!

Ik heb mijn bedrijf neergezet, mijn branding gekozen, social media gefixed en help dus klanten uit verschillene branches. Als ik het kan, kan jij het ook!

Ik ben blij dat ik de weg naar dit veelzijdige vak gevonden heb en ben trots op wat ik nu al bereikt heb. 

Groet,

Ferry

 

De VA Praktijk garandeert

“Dan willen wij jou hierbij beloven dat wij jou gedurende de samenwerking niet opgeven. We begrijpen je onzekerheden, die hebben we zelf ook gehad en zien niet anders bij die 100+ klanten die jou voorgingen om bij ons de opleiding tot VA te starten. Ook bij hen hebben we er voor gezorgd dat zij verder komen.”

De VA Praktijk staat voor de 3 P’s:

Persoonlijk, Professioneel & Praktisch en ze garanderen binnen 1 werkdag te reageren op een vraag. Zo kan je vol door. Daarnaast is er de groep van Anne & Anoeska waar opdrachten worden gebundeld en hebben zij de manier van STEKgesprekken voeren uitgevonden, waarbij je dus niet aan keiharde sales hoeft te doen. Bij Maximaal resultaat ga je daar nog véél dieper op in en leer je echt onze Succescircle over sales.

Klik HIER om te zien wat er allemaal in de trajecten zit!

De duur van de opleiding is bij VA Online & Meer en bij VA Professional gemiddeld 3 maanden per traject wanneer je gemiddeld 6 uur per week aan de opleiding bezig bent. Maximaal Resultaat duurt 6 maanden qua wekelijkse accountability en Q&A’s, waardoor je een mega boost voor je bedrijf realiseert en kan je al starten tijdens VA Professional. Zo zou je binnen 9 maanden de 3 trajecten kunnen afronden, wanneer je uiteraard kiest voor de 3 trajecten.

Je kan het dus volledig zonder financieel risico, naast je baan doen.

Betaling in 24 maanden

Note! Zij factureren sinds 1 januari 2022 zonder btw, dus er komt geen 21% bij! Goed om te weten is dat zij verder aangesloten zijn bij het UWV en geregistreerd staan bij het CRKBO!

Wil jij graag nog in gesprek met Anne of Anoeska, stuur dan even een mail. Ik heb ook ooit zo’n gesprek met hen gehad en dat heeft me veel duidelijkheid gegeven. Denken ze dat het VA schap niets voor jou is, of dat je als ondernemer niet verder kunt groeien, dan zeggen zij dat eerlijk. Mij heeft dat gesprek veel inzichten gegeven en Anne & Anoeska zijn toegankelijk waardoor je alles kunt vragen en zeggen. Vul het formulier in en ze nemen contact met je op. Weet je al dat je wilt bestellen, geef dan aan welke opleiding je wilt bestellen en dat je via mij komt, dan ontvang je €100,- korting. Heb je nog vragen aan mij dan kan dat natuurlijk ook, stuur een mail naar: 

info@febabusinesssupport.nl

Tip vanuit mijn kant! Lees het magazine van VA Praktijk hieronder door de klikken op de knop NIEUWS UIT DE PRAKTIJK. De fijnste manier is om het magazine op de computer te lezen & sluit je aan bij de Gratis besloten community.

 

Gesprek via Ferry

15 + 10 =

Klik op de knop hierboven ‘NIEUWS UIT DE PRAKTIJK’ om het VA Praktijk magazine te lezen