fbpx
Wat leuk dat je op mijn eigen “Jara” pagina bent! Wij hebben elkaar gesproken over de opleidingen die de VA Praktijk biedt of je bent daar geinteresseerd in. Leuk! Op deze pagina vind je als eerste nog wat informatie over de opleidingen voor VA’s, van startende tot professionele VA & lees je wat andere mensen van de VA Praktijk vinden.

Ook heeft de VA Praktijk opleidingen voor ondernemers die willen starten of ondernemers die al een goed bedrijf hebben staan maar graag nog willen groeien en weer willen leren over het (online) ondernemen, strategieën, social media, listbuilding, volledige, succesvolle salesmethodes enzovoorts….

Mijn verhaal

V.A. Het beroep van de toekomst.

De laatste tijd krijg ik steeds meer vragen over waar ik mee bezig ben, en hoe ik dit organiseer. En dat snap ik, er is best wel wat veranderd in mijn leven!

Half maart kwam ik op een WIN-actie van VA-Praktijk terecht. Met aan het hoofd 2 prachtige dames: Anne & Anoeska! Na wat opzoekwerk, heb ik besloten om te starten met deze opleiding, om ervoor te gaan. Ondertussen ben ik zeer dankbaar dat zij dit mogelijk maken voor mij. Heb nooit veel zelfvertrouwen gehad, en sinds ik hiermee van start ben gegaan ben ik al een stuk zelfzekerder!  Ik ben al heel mijn leven mijn draai aan het zoeken, en steeds besef je dat je in loondienst maar een nummer bent. De job als Virtual Assistant biedt zoveel mogelijkheden, zoveel mooie kansen. Dat je rustig voor jezelf kan uitkiezen waar jij jou het beste bij voelt. Je neemt enkel opdrachten aan die JIJ graag doet, waar JIJ denkt de beste in te zijn. Momenteel ben ik mezelf aan het oriënteren en aan het ontdekken van welk specialisme mijn hart sneller gaat slaan! Er komt namelijk zoveel leuks op mijn pad!

Inmiddels zit ik al een eindje verder in mijn opleiding. Ik vind het enorm leuk en leerrijk. De veelzijdigheid binnen deze opleiding en het brede aanbod vind ik gewoon geweldig! Het is een hele ontdekkingsreis, waarin je jezelf tegenkomt! Ik ervaar het als een enorme persoonlijke ontwikkeling, en dus ook GROEI! Want groeien kan je enkel doen als je niet stilstaat! En groei was nodig want ik leefde elke dag hetzelfde, omdat ik niet beter wist! Dankzij Anne & Anoeska is mijn denkwijze veranderd, en sta ik vandaag veel positiever in het leven, heb bakken meer energie, ik geniet van de kleine dingen, die ik hiervoor niet zag!

En nog een reden om een opleiding te kiezen bij VA-Praktijk is misschien wel heel belangrijk: zij zeggen dat ze klaarstaan, maar dit is ook echt zo! Zit je even vast, zie je beren op de weg die je belemmeren, altijd staan ze klaar voor je! Geen vraag is te stom! Er staat een fantastisch team voor je klaar, alsook een fijne community, waar je vragen kwijt kan en nieuwe mensen ontmoet die dezelfde dromen koesteren, alsook delen Anne & Anoeska vacatures en potentiële opdrachtgevers in de groep. Je staat er dus zéker niet alleen voor, je doet het op jouw tempo. Stap voor stap ga je met deze opleiding je droom om online ondernemer te worden achterna!

Het enige wat jij moet doen, is beslissen of je ook zo een droom achterna wilt!

Denk je nu: dit wil ik ook? Je bent nieuwsgierig geworden en je wilt vooral weten wat het VA-schap jou te bieden heeft, neem even een kijkje op de website. Wil je daarna nog meer weten, of ben jij de ondernemer die graag MAXIMALE GROEI wil genereren… Meer vrijheid & mogelijkheden wilt creëren zodat je meer tijd met je gezin en vrienden wil doorbrengen, neem gerust even contact op met me, ik kijk er alvast naar uit!

Tot snel?

Liefs,

Jara

De VA Praktijk garandeert

“Dan willen wij jou hierbij beloven dat wij jou gedurende de samenwerking niet opgeven. We begrijpen je onzekerheden, die hebben we zelf ook gehad en zien niet anders bij die 100+ klanten die jou voorgingen om bij ons de opleiding tot VA te starten. Ook bij hen hebben we er voor gezorgd dat zij verder komen.”

De VA Praktijk staat voor de 3 P’s:

Persoonlijk, Professioneel & Praktisch en ze garanderen binnen 1 werkdag te reageren op een vraag. Zo kan je vol door. Daarnaast is er de groep van Anne & Anoeska waar opdrachten worden gebundeld en hebben zij de manier van STEKgesprekken voeren uitgevonden, waarbij je dus niet aan keiharde sales hoeft te doen. Bij Maximaal resultaat ga je daar nog véél dieper op in en leer je echt onze Succescircle over sales.

Klik HIER om te zien wat er allemaal in de trajecten zit!

De duur van de opleiding is bij VA Online & Meer en bij VA Professional gemiddeld 3 maanden per traject wanneer je gemiddeld 6 uur per week aan de opleiding bezig bent. Maximaal Resultaat duurt 6 maanden qua wekelijkse accountability en Q&A’s, waardoor je een mega boost voor je bedrijf realiseert en kan je al starten tijdens VA Professional. Zo zou je binnen 9 maanden de 3 trajecten kunnen afronden, wanneer je uiteraard kiest voor de 3 trajecten.

Je kan het dus volledig zonder financieel risico, naast je baan doen.

Betaling in 24 maanden

Note! Zij factureren sinds 1 januari 2022 zonder btw, dus er komt geen 21% bij! Goed om te weten is dat zij verder aangesloten zijn bij het UWV en geregistreerd staan bij het CRKBO!

Wil jij graag nog in gesprek met Anne of Anoeska, stuur dan even een mail. Ik heb ook ooit zo’n gesprek met hen gehad en dat heeft me veel duidelijkheid gegeven. Denken ze dat het VA schap niets voor jou is, of dat je als ondernemer niet verder kunt groeien, dan zeggen zij dat eerlijk. Mij heeft dat gesprek veel inzichten gegeven en Anne & Anoeska zijn toegankelijk waardoor je alles kunt vragen en zeggen. Vul het formulier in en ze nemen contact met je op. Weet je al dat je wilt bestellen, geef dan aan welke opleiding je wilt bestellen en dat je via mij komt, dan ontvang je €100,- korting. Heb je nog vragen aan mij dan kan dat natuurlijk ook, stuur een mail naar: jara_dockx@hotmail.com

Tip vanuit mijn kant! Lees het magazine van VA Praktijk hieronder door de klikken op de knop NIEUWS UIT DE PRAKTIJK. De fijnste manier is om het magazine op de computer te lezen & sluit je aan bij de Gratis besloten community.

 

Gesprek via Jara

11 + 6 =

Klik op de knop hierboven ‘NIEUWS UIT DE PRAKTIJK’ om het VA Praktijk magazine te lezen