fbpx

Wat leuk dat je op mijn eigen “Mandy” pagina bent! Wij hebben elkaar gesproken over de opleidingen die de VA Praktijk biedt of je bent daar geinteresseerd in. Leuk! Op deze pagina vind je als eerste nog wat informatie over de opleidingen voor VA’s, van startende tot professionele VA & lees je wat andere mensen van de VA Praktijk vinden.

Ook heeft de VA Praktijk opleidingen voor ondernemers die willen starten of ondernemers die al een goed bedrijf hebben staan maar graag nog willen groeien en weer willen leren over het (online) ondernemen, strategieën, social media, listbuilding, volledige, succesvolle salesmethodes enzovoorts….

Mijn verhaal

Al struikelend kwam ik tot mezelf 

Na een hele lange tijd wikken en wegen over welk pad voor mij de juiste is, heb ik voor het VA pad gekozen. Hier is heel wat aan vooraf gegaan. Gierende buikpijn, tranen met tuiten en eindeloos twijfelkonten. 

Ik ben al mijn hele leven een beetje ‘all over the place’. Voor sommigen misschien intens maar in een mooi woord ook wel: multi-gepassioneerd. Mijn interesses zijn zo onwijs breed dat ik het altijd lastig vind wat ik nou echt wil want eigenlijk wil ik gewoon heel veel dingen tegelijkertijd. Zo volgde ik drie verschillende opleidingen, van Toerisme tot Rechten en uiteindelijk Communicatie. Twee van de drie netjes afgerond dus de gedrevenheid is er ook. Naast mijn opleiding had ik vijf verschillende bijbaantjes want ja, ik hou nou eenmaal van afwisseling.

Toen het moment kwam om te starten met een grote mensen baan, was het wederom zoeken wat voor mij de juiste baan was. Een tijdje gewerkt als Recruiter, toen Marketing Manager en uiteindelijk werd ik intercedent bij Randstad Hospitality. Waar ik het lange tijd onwijs naar mijn zin heb gehad. Rotterdam Ahoy was mijn main focus en elke dag was anders. Dat is waar ik energie van krijg! Toch kwam er een punt waarbij ik onrustig werd en op zoek ging naar andere mogelijkheden. Na 4,5 jaar was de veelzijdigheid er toch wel een beetje vanaf, ik kende het kunstje en was toe aan nieuwe prikkels en uitdaging. Ik wilde mijn kwaliteiten beter benutten en vooral mijn creativiteit meer inzetten.

fotograaf: Suzan Alberts

Met mijn brede achtergrond en emmer vol ervaringen, ging ik me dus oriënteren op waar ik nou echt blij van zou worden. Een maandje Madeira met mijn gezin zorgde uiteindelijk voor de juiste inzichten. Ik kwam in contact met Anne van VA praktijk en toen ging het ineens snel. Zo snel dat ik twee weken later mijn baan op zei, startte met de VA praktijk en daarnaast begon te timmeren aan mijn bedrijf. 

Inmiddels pas 1,5 maand verder maar heel wat VA ervaringen rijker. Er lopen al wat kleine opdrachten, veel gesprekken in de pijplijn en inmiddels ben ik gestart met mijn bedrijf ‘Regelhelft’. Het eerste onderdeel van de opleiding heb ik met veel plezier doorlopen en al bijna afgerond. Ondertussen een website gebouwd, bedrijfsfoto’s geschoten en een logo ontworpen.

Ik zit er dus voor de volle 200% in en hoop dan ook op een vliegende start. In ieder geval heel veel zin om in dit onwijs veelzijdige vak te gaan vlammen. Ik heb in tijden niet zoveel energie gehad en het is toch geweldig dat ik eindelijk al mijn kwaliteiten in één functie kwijt kan. Voor nu voelt dit als de beste keuze die ik in tijden gemaakt heb.

Groet,

Mandy

De VA Praktijk garandeert

“Dan willen wij jou hierbij beloven dat wij jou gedurende de samenwerking niet opgeven. We begrijpen je onzekerheden, die hebben we zelf ook gehad en zien niet anders bij die 100+ klanten die jou voorgingen om bij ons de opleiding tot VA te starten. Ook bij hen hebben we er voor gezorgd dat zij verder komen.”

De VA Praktijk staat voor de 3 P’s:

Persoonlijk, Professioneel & Praktisch en ze garanderen binnen 1 werkdag te reageren op een vraag. Zo kan je vol door. Daarnaast is er de groep van Anne & Anoeska waar opdrachten worden gebundeld en hebben zij de manier van STEKgesprekken voeren uitgevonden, waarbij je dus niet aan keiharde sales hoeft te doen. Bij Maximaal resultaat ga je daar nog véél dieper op in en leer je echt onze Succescircle over sales.

Klik HIER om te zien wat er allemaal in de trajecten zit!

De duur van de opleiding is bij VA Online & Meer en bij VA Professional gemiddeld 3 maanden per traject wanneer je gemiddeld 6 uur per week aan de opleiding bezig bent. Maximaal Resultaat duurt 6 maanden qua wekelijkse accountability en Q&A’s, waardoor je een mega boost voor je bedrijf realiseert en kan je al starten tijdens VA Professional. Zo zou je binnen 9 maanden de 3 trajecten kunnen afronden, wanneer je uiteraard kiest voor de 3 trajecten.

Je kan het dus volledig zonder financieel risico, naast je baan doen.

Betaling in 24 maanden

Note! Zij factureren sinds 1 januari 2022 zonder btw, dus er komt geen 21% bij! Goed om te weten is dat zij verder aangesloten zijn bij het UWV en geregistreerd staan bij het CRKBO!

Wil jij graag nog in gesprek met Anne of Anoeska, stuur dan even een mail. Ik heb ook ooit zo’n gesprek met hen gehad en dat heeft me veel duidelijkheid gegeven. Denken ze dat het VA schap niets voor jou is, of dat je als ondernemer niet verder kunt groeien, dan zeggen zij dat eerlijk. Mij heeft dat gesprek veel inzichten gegeven en Anne & Anoeska zijn toegankelijk waardoor je alles kunt vragen en zeggen. Vul het formulier in en ze nemen contact met je op. Weet je al dat je wilt bestellen, geef dan aan welke opleiding je wilt bestellen en dat je via mij komt, dan ontvang je €100,- korting. Heb je nog vragen aan mij dan kan dat natuurlijk ook, stuur een mail naar: mandy.regelhelft@gmail.com 

 

Tip vanuit mijn kant! Lees het magazine van VA Praktijk hieronder door de klikken op de knop NIEUWS UIT DE PRAKTIJK. De fijnste manier is om het magazine op de computer te lezen & sluit je aan bij de Gratis besloten community.

 

 

Gesprek via Mandy

10 + 7 =

Klik op de knop hierboven ‘NIEUWS UIT DE PRAKTIJK’ om het VA Praktijk magazine te lezen