fbpx

Wat leuk dat je op mijn eigen “Shirley” pagina bent! Wij hebben elkaar gesproken over de opleidingen die de VA Praktijk biedt of je bent daar geïnteresseerd in. Leuk! Op deze pagina vind je als eerste nog wat informatie over de opleidingen voor VA’s, van startende tot professionele VA & lees je wat andere mensen van de VA Praktijk vinden.

Ook heeft de VA Praktijk opleidingen voor ondernemers die willen starten of ondernemers die al een goed bedrijf hebben staan maar graag nog willen groeien en weer willen leren over het (online) ondernemen, strategieën, social media, listbuilding, volledige, succesvolle salesmethodes enzovoorts….

Mijn verhaal

VA  Het beroep van de toekomst!

Wil jij ook meer vrijheid voor jezelf en je gezin?
Weer de passie, voldoening en blijheid ervaren in je werk?
Meer financiële vrijheid genereren? 

Zelf bepalen WAAR, WANNEER en voor WIE je werkt?

Wil jij ook zo graag zelf beslissingen nemen, zelf de touwtjes in handen nemen, zelf doen waar je blij van wordt?!
En waar jouw klant blij van wordt natuurlijk, en zo de passie in je werk ervaren?!
Makkelijker kunnen leven, meer out of the box kunnen denken en doen, vooral DOEN!

Droom jij er van de inkomsten te krijgen die je WAARD bent?

 

Denk je, nee hoor. Dan is dat helemaal goed want dan ben jij al gelukkig en tevreden en dat is fantastisch! Denk je nu Jawel!!! Lees dan verder.
Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen? Dat en meer ga je allemaal ontdekken tijdens de VA opleiding!  Er komt zoveel leuks op je pad voorbij!

Om je een paar voorbeelden te geven; Start je eigen bedrijf! Bepaal je ideale klant! Wat zijn jouw kwaliteiten en talenten? Marketing, Sales, Profit First maar ook Branding en Canva!

 

De veelzijdigheid binnen deze opleiding en het brede aanbod, waarin je enorm de verdieping in gaat, vind ik geweldig! Het is echt 1 grote ontdekkingsreis en zelf ervaar ik het als een enorme persoonlijke ontwikkeling en dus GROEI! Zo dankbaar dat ik begin april 2022 ben gestart met de VA PRAKTIJK opleiding bij Anne & Anoeska!! Ik heb deze stap genomen omdat ik, toen nog naast mijn administratieve job in loondienst, graag als VA een administratiekantoor en andere diensten wilde aanbieden als zelfstandige en vanuit huis wil blijven werken.

 

Bij mij ging het als een speer en had ik binnen 6 weken al mijn eerste 5 betalende opdrachtgevers en was ik zelfstandig ondernemer!
Inmiddels heb ik nu al mijn loondienst baan opgezegd en ben ik 100% zelfstandig ondernemer!

Ik heb zelfs 2 verschillende opdrachten uit 1 VOORSTEL gehaald bij 1 OG (opdrachtgever)!

En je verwacht waarschijnlijk dat je er alleen voor staat tijdens dit traject, maar niets is minder waar. Er is een fantastisch team binnen de opleiding. Maar er is ook een fijne Community en hierin kan je o.a. vragen stellen en nieuwe mensen ontmoeten, maar zelfs opdrachten en potentiële opdrachtgevers vinden! Ook worden er onderling Buddy-groepjes opgericht, binnen de opleiding, dus met gelijkgestemden. Hierin kunnen we lekker sparren en ervaringen delen, tips geven en ontvangen.

En bovenal zijn Anne & Anoeska echt fantastisch! Zij geven hun passie door, en staan altijd voor je klaar, reageren enorm snel op alle vragen!  En als je even wat beren op de weg ziet, werkt hun peptalk zo goed dat je weer mega gemotiveerd raakt, vol zit met nieuwe energie en er weer vol enthousiasme tegenaan gaat!

Ik straal weer! Heb mega veel energie, voel me heel blij en ik kan zo genieten van al die kleine geluks- en succesmomentjes, zowel met alle toffe dingen en mensen die nu op mijn pad komen in en buiten de opleiding, als ook het GELUK met mijn gezin!  En de prachtige natuur!

 

Ik heb een gezin met 3 kinderen en wil graag waardevolle herinneringen maken, door vaker met hen op vakantie te gaan!
Wat is het leven toch heerlijk!

CARPE DIEM

Denk je nu bij jezelf, dit wil ik ook! Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden naar wat de VA Praktijk mij allemaal te bieden heeft?

Wil jij daarna nog meer weten over het VA-schap of ben jij de ondernemer die graag Maximale Groei wil genereren? En meer vrijheid en mogelijkheden wilt creëren zodat je meer tijd met je gezin en vrienden kan doorbrengen?

 

Schroom dan niet om contact met mij op te nemen, zodat ik je de website kan doorgeven en alvast al je vragen kan beantwoorden.
Ik kijk naar je uit!

 

Lieve groet, Shirley
06-44080400

De VA Praktijk garandeert

“Dan willen wij jou hierbij beloven dat wij jou gedurende de samenwerking niet opgeven. We begrijpen je onzekerheden, die hebben we zelf ook gehad en zien niet anders bij die 100+ klanten die jou voorgingen om bij ons de opleiding tot VA te starten. Ook bij hen hebben we er voor gezorgd dat zij verder komen.”

De VA Praktijk staat voor de 3 P’s:

Persoonlijk, Professioneel & Praktisch en ze garanderen binnen 1 werkdag te reageren op een vraag. Zo kan je vol door. Daarnaast is er de groep van Anne & Anoeska waar opdrachten worden gebundeld en hebben zij de manier van STEKgesprekken voeren uitgevonden, waarbij je dus niet aan keiharde sales hoeft te doen. Bij Maximaal resultaat ga je daar nog véél dieper op in en leer je echt onze Succescircle over sales.

Klik HIER om te zien wat er allemaal in de trajecten zit!

De duur van de opleiding is bij VA Online & Meer en bij VA Professional gemiddeld 3 maanden per traject wanneer je gemiddeld 6 uur per week aan de opleiding bezig bent. Maximaal Resultaat duurt 6 maanden qua wekelijkse accountability en Q&A’s, waardoor je een mega boost voor je bedrijf realiseert en kan je al starten tijdens VA Professional. Zo zou je binnen 9 maanden de 3 trajecten kunnen afronden, wanneer je uiteraard kiest voor de 3 trajecten.

Je kan het dus volledig zonder financieel risico, naast je baan doen.

Betaling in 24 maanden

Note! Zij factureren sinds 1 januari 2022 zonder btw, dus er komt geen 21% bij! Goed om te weten is dat zij verder aangesloten zijn bij het UWV en geregistreerd staan bij het CRKBO!

Wil jij graag nog in gesprek met Anne of Anoeska, stuur dan even een mail. Ik heb ook ooit zo’n gesprek met hen gehad en dat heeft me veel duidelijkheid gegeven. Denken ze dat het VA schap niets voor jou is, of dat je als ondernemer niet verder kunt groeien, dan zeggen zij dat eerlijk. Mij heeft dat gesprek veel inzichten gegeven en Anne & Anoeska zijn toegankelijk waardoor je alles kunt vragen en zeggen. Vul het formulier in en ze nemen contact met je op. Weet je al dat je wilt bestellen, geef dan aan welke opleiding je wilt bestellen en dat je via mij komt, dan ontvang je €100,- korting. Heb je nog vragen aan mij dan kan dat natuurlijk ook. Mijn nummer is:

06 44 08 04 00

Wil je me laten weten hoe het gesprek tussen Anne & Anoeska afgelopen is? Dat kan via info@shirleysmid.nl

Tip vanuit mijn kant! Lees het magazine van VA Praktijk hieronder door de klikken op de knop NIEUWS UIT DE PRAKTIJK. De fijnste manier is om het magazine op de computer te lezen

 

Gesprek via Shirley

7 + 10 =

Klik op de knop hierboven ‘NIEUWS UIT DE PRAKTIJK’ om het VA Praktijk magazine te lezen