fbpx

De VA Praktijk staat voor:

Praktisch, Professioneel en op je eigen Tempo.

Dat vinden wij belangrijk. Daarnaast werken we vanuit ons hart en willen wij je helpen het beste uit jezelf en je bedrijf te halen.

We houden de groepen klein zodat we voldoende tijd hebben om de kwaliteit van onze opleiding goed te houden en bij te blijven in de nieuwe ontwikkelingen van bedrijven.

Vanwege ons andere bedrijf onlinebemiddelingexperts.nl en grote netwerk, zorgen wij ook voor superleuke opdrachten en opdrachtgevers. Wil je hier meer over weten: www.onlinebemiddelingexperts.nl

 

Om een geslaagde VA te worden of te zijn, heb je een aantal factoren nodig om tot hét succes te komen. In onze opleiding vinden we onderstaande punten ook belangrijk:

Mindset en doorzetten

Het begint allemaal met mindset. Durf, Sta open en Ga er voor! Wat heeft ons zo ver doen komen? Wat heeft ons verleden ons gebracht? Hoe kunnen we dit gebruiken en hoe maak je grote stappen in de toekomst door volop voor jouw passie te gaan? En wanneer je met je passie bezig bent… straal jij! En doordat jij straalt, kan de klant jou niet weerstaan.

Primeur

Wij hebben dé manier van snel online werken en schakelen tussen verschillende klanten. Hét gemak wat we de VA’s van onze opleiding mee willen geven. Deze Musthave Methode levert niet alleen tijd op, maar ook overzicht en meer werkplezier! En omdat jij zo snel kunt schakelen, ben jij weer de Musthave voor jouw klant!

No Nonses mentaliteit

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan! We beloven je NIET dat je slapend rijk wordt. Je moet je er echt voor meer dan 100 % voor inzetten. Verder zijn we nuchter en enthousiast. Fouten worden zeker gemaakt, maar daar leren we alleen maar van. We gaan voor een ontspannen sfeer waarbij iedere vraag gesteld kan worden! Niets is gek of dom! Samen groeien we iedere dag meer!

Praktisch en snel

De opleiding is zo opgebouwd dat je het in 4 weken afgerond kan hebben. Het is praktisch en kan snel maar je kan er natuurlijk ook langer over doen. Net wat bij jou past. Doen waar jij je goed bij voelt! Want dan haal je het beste uit jezelf!

Ik heb Anoeska leren kennen als een vriendelijke, enthousiaste en spontane vrouw. Iemand die veel ideeën met een visie heeft en ook niet schroomt om die ideeën te bespreken / te toetsen en goed te luisteren naar feedback.

Ook is ze goed om deze ideeën om te zetten in acties en deze uit te voeren met oog voor detail. Ze is de persoon om mensen aan zich te binden; vanwege haar persoonlijkheid, haar fijne manier van communiceren en vragen stellen en het oprecht aandacht geven aan de persoon waarmee ze contact heeft.

Ze is nieuwsgierig en zal altijd vragen stellen om iets beter te begrijpen of je beter te leren kennen. Ik heb altijd fijn contact met haar gehad en met veel plezier beveel ik Anoeska aan. Anneli

PMO Bankwezen, Rabobank