fbpx
Selecteer een pagina

Het aanbod is geldig tot 8 juli 23:59 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

Onze missie is om jou naar de top van het VA-schap te brengen en dat je daarbij volledige (financiële) vrijheid creeërt,
waarbij de goed betalende klanten jou weten te vinden

 

Anoeska is jarig

Wie jarig is trakteert, toch?! En dan helemaal voor de mensen die de afgelopen tijd vertrouwen in je hebben gehad. Anne en ik zijn daar ontzettend dankbaar voor! Dankbaar voor de leuke gesprekken, het mooie coachen, het enthousiasme en de groei van iedereen op zijn of haar eigen manier.

Daarom, deze week tot donderdag 0:00 uur, dit geweldige aanbod!
Het High End Jaartraject van €7997,- ex btw NU voor slechts €997,- ex btw. 

WAAAAATTTTTT, dat kan niet waar zijn! Wat krijg je daar dan voor?” Nou… serieus een volledig jaartraject waar je echt grote stappen gaat maken!

Een JAARtraject waarin je leert om op High End niveau te ondernemen en waar je aan de slag gaat met o.a.:

✔ The Law of Attraction
Profit First
Money Mindset
Groei
Prijzen en tarieven
Volledige Salesstrategie inclusief sales template waardoor je sales met minimaal 80% stijgt
Internetfasting
LinkedIn Lead Magnet
Branding en persoonlijkheid en nog veel meer  

Je groeit niet alleen zakelijk enorm maar ook persoonlijk enorm! Jaren geleden betaalde Anoeska €10.000,- voor een jaartraject voor VA’s en nu geven wij dit aan jou voor nog geen €1000,-! Wil jij je nog meer onderscheiden? Pak dan deze kans… want dit komt NOOIT meer terug! 

Wil je in termijnen betalen? Ook dat kan. Scroll verder naar beneden om het aanbod te zien!

Per kwartaal kom je op een bedrag van €275,- ex btw per keer en dat 4 keer, dus 4 kwartalen

Per maand kom je op een bedrag van €97,- ex btw voor 12 keer.

Vergeet niet: de beste manier om de toekomst te voorspellen is door deze te creëren.

 

Onderscheid jezelf van de anderen en wordt de High End  Ondernemer die zichzelf authentiek in de markt zet, waardoor de klanten niets anders kunnen dan kiezen voor jou!  

 

Werk aan de strategieën voor jouw onderneming en die van jouw klanten en laat je tijdens dit traject High End onder dompelen zodat je je als Expert in de markt gaat zetten! 

 

WELKE STAP ZET JIJ VANDAAG OM MORGEN DOOR TE GROEIEN MET JE BEDRIJF?

High End Ondernemen

High End…

Wat betekent High End Ondernemen voor jou?

Voor ons betekent het dat je de volledige capaciteit uit jezelf en je bedrijf haalt en waarbij kwaliteit en efficiënt werken voorop staat. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je een aanbod doet waar je passie uithaalt, geen energie lekt én dat je mooie inkomsten genereert.

Je bent niet voor niets ondernemer geworden. Je had/hebt dromen en/of wilde verandering in je leven. Heb je dat ondertussen bereikt? Wij zijn benieuwd naar waar je nu staat, wat je ambities en dromen zijn. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens.

High End Traject!

Kiezen voor een high end leven is kiezen voor kwaliteit waarin je ambitie combineert met goed verdienen, veel vrije tijd en klanten op de allerbeste manier helpen op jouw voorwaarden. Financiële onafhankelijkheid en groei. Niet alleen voor jou, maar voor je hele gezin. Zou je nog meer willen leren over hoe jij jouw leven kan leven volgens jouw voorwaarden en hoe je jouw bedrijf naar een nog hoger level kan tillen? Be our gast! Heb je op dit moment nog niet bereikt waar je eerder over gedroomd had?

 

If you can dream it, you can do it!

Wij, Anne & Anoeska, hadden dat een aantal jaar geleden niet durven dromen. Natuurlijk hoorden wij dit soort quotes/motto’s/uitdrukkingen genoeg. Maar of wij nou echt op dat moment stil stonden bij dit soort uitspraken? Wij zouden toen tevreden zijn wanneer we €3500,- per maand ex btw zouden kunnen factureren. Heel gelukkig! Binnen 3 maanden na de opleiding kon één van ons al ruim €6000,- ex btw factureren… maar helaas… niet met de passie waarvoor we ondernemer waren geworden en dus trokken we daar de stekker uit. We wilden én verdienen én niet het idee hebben dat we aan het werk waren. We bleven dus bij onze droom. Een droom die ons in het begin dus geld kostte.

Waar staan we nu

Niet waar we hadden verwacht. Niet een beetje dichtbij ook. We hadden hele andere bedragen is ons hoofd toen wij als ondernemer startten. Hadden we dit durven dromen? Ja zeker wel, maar we droomden dit niet. Voor ons was dit op dat moment echt nog een van ons bed show. Wanneer wij groot droomden, droomden wij toen al groot wanneer we over €5000,- ex btw per maand spraken. Wat we net zeiden… €3500,- factureren was voor ons al heel genoeg…  Maar wij factureerden na het aangaan van onze VOF binnen 5 maanden €22.000,- exclusief btw per maand. Hoe we dat konden realiseren? Dat hebben wij allemaal in de combi VA Professional Online GroeiStrateeg en High End verwerkt.

Ons motto

De bovenstaande uitdrukkingen hebben ons geholpen bij het snel en succesvol laten groeien van onze bedrijven. Wij volgden ons hart, onze dromen & startten met het leven van ons leven in plaats van dat wij geleefd werden.

Ben jij nou ook toe aan die volgende stap?
Wil jij nog meer vanuit passie en rust ondernemen?
Wil jij werken op jouw voorwaarden, groeien en jouw business runnen vanuit vrijheid?

Je bent getriggerd om naar de traktatie te kijken… Wanneer jij er klaar voor bent… staan wij klaar om jou te helpen!