fbpx

 

Onze missie is om mannen en vrouwen de kans te geven financieel onafhankelijk te zijn en werk- en gezinsleven makkelijk te kunnen combineren zonder daarbij de passie en uitdaging in het werk te hoeven missen. Kort gezegd: Leven volgens jouw voorwaarden”

 

Dat kan als Virtual Assistant én als ondernemer

Introductie

Jij kent ons!  En wij zien dat je goed bezig bent, nadenkt over dingen en ook nog eens enthousiast bent over de opleiding en over ons. We zien dat je stappen maakt en we merken dat je nog steeds achter je keus staat, net zoals meerdere mensen die een traject bij ons hebben gevolgd.

Jij bent bezig met het leven op te zetten op jouw voorwaarden en wellicht gun jij dat andere mensen ook. Dus onze vraag is:

“Wie in jouw netwerk, zou net als jij, baat hebben bij één van onze trajecten?” 

En stel nou, dat jij er een aantal kunt opnoemen die niet tevreden zijn met de manier waarop ze nu leven, dat zij meer tijd willen met hun gezin, graag vanuit het buitenland zouden willen werken of totaal niet blij zijn op hun werk. En jij zou ze kunnen helpen door eens met ze in gesprek te gaan over de VA Praktijk… Zou je dat wat vinden?

Let op, wij hebben niet alleen trajecten voor VA’s, maar ook trajecten voor startende én bestaande ondernemers die willen groeien!

 

If you can dream it
You can do it

Onze missie is natuurlijk om zoveel mogelijk mensen te helpen, daarbij komt dat we jou ook graag helpen en wellicht wil jij ons dus ook wel helpen… en dat door mensen aan ons door te geven. Win, win, win dus.

Jij helpt ons en hoe helpen we jou dan? Wij helpen jou door jou financieel te bedanken wanneer degene die je doorgegeven hebt daadwerkelijk een klant wordt. Jij ontvangt dan namelijk 25% van het gekozen traject. Het is lucratief voor jezelf en er zijn goede omzetten in te verdienen. Daarnaast zijn het vaak nog superleuke gesprekken ook, want je denkt mee met iemands veranderen van leven.

“25% dat zegt me niet zoveel”

Dat begrijpen we, laten we daarom eens een voorbeeld geven. Stel, degene kiest voor de Combi opleiding VA Professional Online GroeiStrateeg, dan betalen zij zonder korting 24 x €187,- = €4488,- en daarvan ontvang je 25% = €1122,-

Bij Maximaal Resultaat is dat natuurlijk nog meer; 24 x €247,-. Reken maar uit = €1482,-

Dus nogmaals, dit kan behoorlijk lucratief zijn.

Ons goedkoopste traject is de Live-dag. Dit traject komt op een bedrag van €247,-. Wanneer jij iemand via jou voor onze live-dag aanmeld, ontvang je €50,- Wanneer diegene op de live-dag besluit met een uitgebreider traject te starten, dan ontvang jij daarover €25%.

Staat iemand al in ons mailingsysteem, dan ontvang je toch 10% wanneer jij diegene spreekt en die persoon besluit tot aanschaf over te gaan. Dus vergeet ons niet direct te mailen wanneer je een link hebt doorgestuurd.

buiten je netwerk

Hiervoor hoef je niet alleen je offline netwerk te gebruiken. 

Je kan natuurlijk ook je social media hiervoor gebruiken. Hoeft niet… Net wat jij wilt. Met bijvoorbeeld een tekst op je Social met hoe jouw verhaal is gelopen, hoe jij die stap hebt gemaakt. Zoals:

“Ben jij ook zo nieuwsgierig?

De afgelopen tijd krijg ik steeds meer vragen over waar ik mee bezig ben en hoe ik dit nou organiseer… en dat snap ik want er is ook best wel wat veranderd! Ik besloot dat ik meer tijd met mijn gezin wilde en het beter kon organiseren wanneer mijn kind ziek is of school dicht is. Daarnaast wilde ik meer qualitytime voor mezelf en ook mijn gezin. Daarom besloot ik het roer volledig om te gooien en daar vertel ik je graag meer over.

Wil je mijn verhaal horen? Dat kan. Let me know en reageer onder dit bericht of stuur een mail naar …. En oh ja en het is geen netwerkmarketing zoals een aantal dachten die mij zagen veranderen 😉 “

of

De afgelopen tijd krijg ik steeds meer vragen over waar ik mee bezig ben en hoe ik dit nou organiseer… en dat snap ik want er is ook best wel wat veranderd! Ik besloot dat ik ging emigreren, wilde werken op de momenten dat ik het wil, wil bezig zijn met wat is leuk vind/ wil werken vanuit huis etc. Je kan hier neerzetten wat je wilt. 

 

Voorwaarden & stappen

Natuurlijk zit er wel een voorwaarde aan vast. De mensen die via jou bij ons komen, komen via je eigen netwerk. Je haalt ze bijvoorbeeld niet uit de groep VA in Spe of van onze pagina’s en andere communitys van de VA Praktijk. Reageer je binnen een community buiten de VA Praktijk om en zijn er meerdere die aanbevelen, dan geldt de regel “wie het eerst komt, die het eerst maalt” en meten we aan de hand van de mailontvangt die we kunnen overleggen.

Stappen

Wanneer jij mensen kent die geïnteresseerd zijn in een opleiding tot VA of als ondernemer van start willen gaan of juist hun bedrijf online next level willen zetten, stel hen dan bij ons voor. Je hebt dan eerst zelf met hen een gesprek of mailcontact gehad en wanneer ze echt geïnteresseerd zijn, stuur ze dan naar ons door via het contactformulier op jouw eigen pagina. Wanneer ze het daarna aanschaffen ontvang je 25% van het gekozen traject.

STAP 1:
Check of zij geïnteresseerd zijn in het VA-schap of als ondernemer willen groeien of doorgroeien!

STAP 2:
Stuur de link die je vindt, wanneer je klikt op de knop “Ik ken iemand die via mij wellicht van start wil” en laat ze daar het contactformulier invullen naar info@vapraktijk.nl met naam  en telefoonnummer en waarover jij gesproken hebt en waarom ze het willen…

Wanneer ze direct willen bestellen zonder gesprek met ons, klikken ze op de knop op die pagina van “IK BESTEL”

 Stap 3:
Stuur ons een mail via info@vapraktijk.nl met daarbij de naam van degene die je gesproken hebt en wij controleren direct of wij die in ons mailingsysteem hebben staan. Doe dit dus direct na het gesprek, want stel dat ze het VA in spé traject gaan doen en zich daar aanmelden komt diegene op onze mailinglist. Mocht diegene op onze mailinglist staan, dan sturen wij een bewijsje met de datum vanaf wanneer, en ontvang je toch 10% van het traject dat ze kiezen. Maar in het beste geval gaan we er gewoon vanuit, dat zij via jou komen en ontvang je de afgesproken 25% nadat ze besteld hebben.

Stap 4:
Wij bellen na wanneer de geïnteresseerde dat wil en hopen op een gave match… Kan jij het direct fixen en zitten degene niet te wachten op een telefoontje van ons omdat hij of zij al dol enthousiast is, dan is dat natuurlijk ook prima. Het beste kan je dan de link sturen voor het traject dat zij willen doorlopen. Heb je daar vragen over of twijfel je over de link? Schroom niet om ons te mailen en bij spoed te appen. We laten je direct weten wanneer ze besteld hebben. Of ze hebben direct besteld zonder gesprek met ons en je hoort van ons dat ze besteld hebben! De factuur mag je 14 dagen na de besteldatum aan ons sturen, gezien wij een wettelijke verplichting hebben dat men binnen 14 dagen alsnog van de koop af mag zien. Daarnaast zal het aantal factuurtermijnen van de beloning altijd in 3 maandtermijnen plaatsvinden.

LET OP! We hebben niet alleen prachtige trajecten voor VA’s, maar ook voor ondernemers! De afgelopen jaren hebben we al tientallen ondernemers geholpen met strategieën, groei, zichtbaarheid en omzet. We hebben ondernemers geholpen bij de START van hun bedrijf in combinatie van de Strategieën en online ondernemen. De afgelopen jaren hebben wij daar ook een traject voorgeschreven die we door drukte niet in de markt hebben gezet om eerst de opleiding voor VA’s als huis neer te zetten. Dat is gelukt. We hebben ondertussen meer dan 100 VA’s opgeleid en ondertussen ook al tientallen ondernemers, waarvoor we nu dus ook de opleiding hebben geschreven. We gaan dit de aankomende maanden uitrollen, dus wordt het wellicht voor jou ook nog interessanter omdat het niet meer alleen om VA’s gaat maar ook over de massagepraktijk bij jou om de hoek, de schoonzus met haar nagelstudio, de autorijschool waar je zoon aan het lessen is, de timmerman die jouw huis zo mooi verbouwd had, maar het best moeilijk vond om bewust aan klanten te komen of om meer te automatiseren etc. Hiervoor zijn de trajecten voor ondernemers top. 

*Belangrijke note. Vanaf het moment dat je de link doorstuurd naar de eerst geïnteresseerde, ga je akkoord met de bovengenoemde prijsafspraken. We hopen dat je het leuk vindt om je bij ons referal team aan te sluiten.

 

De beste manier om de toekomst te voorspellen

is door deze te creëren