fbpx

Leuk dat je er bij wil zijn! Het wordt een geweldige Online Winter Challenge, dat wegens groot succes van de Online Summer Challenge wordt herhaald. Tenminste de opbouw daarvan! Maar dat is niet het enige! Deze challenge heeft nog iets heel anders! Iets super speciaals… want Anne & Anoeska gaan stoppen!!! En tijdens deze challenge vertellen ze daar alles over! Je bent dus ook de eerste die het hoort en de eerste die ook gebruik kan maken van al het nieuws wat er aan komt.

Daarbij word je aan het einde van dit jaar eens goed aan het denken gezet over het afgelopen jaar of beter gezegd jaren, je echte dromen en toekomstplannen en leer je echt een manier van denken en in de actiestand komen, waar je de rest van je leven heel veel aan hebt! En dit is niet alleen gericht op het VA-schap! Dit is gericht om de rest van jouw leven en nu GRATIS! Je maakt dus kennis met het VA-schap, Anne & Anoeska en een aantal VA’s die de opleiding bij ons volgen of gevolgd hebben én ook via ons aan opdrachten zijn gekomen.

Maar we gaan ons vooral richten op:

✅Om eens te kijken waar je staat
✅Hoe tevreden je bent
✅Hoe jouw meest ideale leven er uit ziet en
✅Welke mogelijkheden er zijn

Dit traject, bestaande uit meer dan 8 modules, heeft een waarde van €597,-!
Maar vanwege het nieuwe jaar wat er aan komt en je wellicht wel hele mooie nieuwe doelen hebt, hebben we een tijdelijke actie en kost dit traject HELEMAAL NIETS!

Als dat geen zonnige aanbieding is in hartje winter!

Wat ontvang je allemaal tijdens de Online Winter Challenge?

 

🌞 3 Live-momenten, 2 in de avond en 1 in de ochtend. 

🌞 In 3 modules met 3 e-books en 3 werkboeken nemen wij, Anne & Anoeska, je mee in waar je nu staat, kijk je echt naar jezelf, je leven en wat de mogelijkheden zijn en werk je aan je toekomst. Dit kan je gewoon op je pc/laptop doen. Uiteraard kan je het ook uitprinten en lekker ouderwets met een pen invullen en je logt in op onze online academy, waardoor je het ook vanaf je mobiel kunt openen.

🌞Krijg je toegang tot onze besloten community waar je vragen kunt stellen, gelijkgestemde vindt & veel informatie kunt vinden.

🌞 Krijg je toegang tot ons meest bekeken en hoog beoordeelde, favoriete masterclass over beren op de weg, fouten en een andere kijk op het leven wat je voor zowel je zakelijke als privé leven direct kunt inzetten en veel impact brengt.

🌞 Krijg je 3 maanden gratis toegang tot onze besloten community waar we opdrachten en vacatures bundelen en delen.

🌞 Leer je Anne en Anoeska echt kennen, ook achter de schermen. En… mocht je er al tijdens de zomer bij zijn geweest… misschien zijn ze best veranderd 😉

🌞 Hoor, lees en zie je andere VA’s, online ondernemers en andere opdrachtgevers en vertellen zij hun verhaal.

🌞 Hoor je de meestgestelde vragen.

🌞 Hoor jij waarom Anne & Anoeska STOPPEN

🌞 Maak je als eerste kans deel te nemen aan de nieuwe PILOT tegen gereduceerd tarief, die tijdens de laatste dag pas bekend wordt gemaakt! 

Dit traject, bestaande uit meer dan 8 modules, heeft een waarde van €597,-!

Maar vanwege het nieuwe jaar dat voor de deur staat hebben we een tijdelijke actie en kost dit traject HELEMAAL NIETS!

Als dat geen zonnige winteraanbieding is!

Deze Winter Challenge gaat jou helpen in te zoomen op jouw leven, je dromen en waar nodig de grip op jouw leven (terug) te pakken, waardoor je sterker en makkelijker in het leven komt te staan voor nu en in de toekomst.

Meld je hier aan en zorg er voor dat 2023 jouw jaar wordt! Met of zonder ons, deze succesvolle Winter Challenge geeft jou inzichten voor het leven!