fbpx


ONLINE WORKSHOP

Het einde van het jaar is in zicht. Tijd om terug te kijken naar wat het je gegeven heeft, kijken wat daaraan beviel om daarna te kijken wat je in 2023 anders kunt doen.

Kijk jij ook zo bewust naar je leven en leef jij ook jouw gelukkigste leven?

Wij zijn Anne & Anoeska en hebben ondertussen meer dan 140 Virtual Assistants, Startende (online) ondernemers en bedrijven die door willen groeien geholpen met werken op hun voorwaarden

 

LEVEN OP JOUW VOORWAARDEN, IS DAT WEL VOOR JOU WEGGELEGD…

Dat zijn vragen om eens goed bij stil te staan maar doe je dat ook? Ben jij je ervan bewust dat iedere maand, iedere week, iedere dag, ja zelfs iedere minuut, nee iedere seconde er een stukje meer van je tijd hier af gaat? Een stukje minder tijd hebt met de mensen die je lief hebt…

Anoeska: “Ik werd me daar wel degelijk bewust van toen ik zo’n zwaar ongeluk kreeg dat ik daar hersenbeschadiging aan over hield en het bijna niet meer kon navertellen. Toen wist ik dat ik op een andere manier wilde gaan leven. Leven op mijn voorwaarden en balans in mijn leven wat betreft werk en privé. Best spannend, ik sprong in het diepen. Ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten en dat de verrandering zoveel te weeg zou brengen, dat ik me zooo vrij zou voelen had ik niet bedacht. Wanneer ik toen geweten had wat ik toen geweten had, was het allemaal nog sneller gegaan, want in eerste instantie zag ik het allemaal heel klein”

Daarom geven wij deze workshop. Om samen met ons, Anne & Anoeska, in een kleine groep te kijken naar de veranderingen die mogelijk zijn en wat er ook specifiek voor jou mogelijk is. Je gaat echt even 1.5 uur aan de slag om je bewust te worden waar je staat, of je daar tevreden mee bent en of je daarin veranderingen in aan wilt brengen of eigenlijk wel helemaal tevreden bent zo. Inzoomen op waar je nu staat.

 

VOOR WIE? VOOR MANNEN & VROUWEN DIE:

v In loondienst zijn maar de passie in hun werk zijn verloren

v Een bedrijf hebben maar meer willen groeien

v Willen kijken waar er mogelijkheden liggen in 2023

v Werk en gezin beter willen combineren

v Minder uren willen werken tegen dezelfde inkomsten of

v Meer uur willen werken tegen een verdubbeling van de inkomsten

WAT WIL JIJ ECHT?!

Wat dacht jij van werken vanaf de locatie waar jij dat wilt? Is dat in de zon met uitzicht op de zee of wil jij net als Nienke genieten van heerlijke echte winters met sneeuw? Zij verhuisde binnen het jaar na inschrijving bij ons naar Oostenrijk. Een droom die zij al jaren samen met haar partner had. Of Wil, die met zijn vrouw overwinterd in Spanje…

Of zou jij meer tijd met je kinderen willen? Gemiddeld zijn kinderen zo tot hun 24e bij je in huis, maar ruim voor die tijd beginnen ze al hun eigen leven op te bouwen… Wij besloten er zoveel mogelijk voor ze te zijn… zonder daarbij inkomsten in te leveren maar juist te verdubbelen en te werken op onze voorwaarden en met passie. Ondertussen zijn we 2 succesvolle bedrijven verder. Loop jij met onderstaande ideeën? Dan is is de workshop echt wat voor jou!

Zou jij je leven ook anders willen inrichten?

Werk en privé meer in balans willen hebben?

Werken met passie en op jouw voorwaarden?

En een verdubbeling van je inkomsten?

Meer tijd voor je gezin en er zijn wanneer ze ziek zijn of nodig hebben?

Wij geven aan het einde én aan het begin van dit jaar een workshop

20 december 2022 en 17 januari 2023

Een workshop waar jij jouw leven eens onder de loep neemt, je echt inlogt in onze online academy, kijkt waar je staat, of je water bij de wijn doet en wat een andere manier van denken jou op kan leveren. Daarnaast geven wij enorme handvatten die jij je hele leven lang kunt gebruiken, zowel zakelijk als privé.

NU DUS OP DEZE TWEE DATA VOOR SLECHTS €7,- (Normaal €77,-)

Gewoon ruim 1.5 uur de handen uit de mouwen en eens kijken naar waar jij staat.

Deze workshop is voor een kleine, geselecteerde groep. Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan snel in en dan hopen wij jou snel te zien!