Opleiding voor online ondernemen

Meer vrijheid, meer tijd met je kinderen, werken vanaf waar je maar wilt en/of meer geld dan in loondienst

Spreekt jou dat aan? Start nu met ons  meest uitgebreide training via onze online academy voor Virtual Assistants en leer hoe je jouw VA bedrijf succesvol in de markt zet en tijdens de opleiding al aan betalende klanten komt. Wij hebben een mega-

cadeaubon voor jou... als je wilt veranderen natuurlijk!

Als je blijft doen, wat je altijd deed,

krijg je wat je altijd kreeg


Na aankoop kun je direct van start met de meest uitgebreide opleiding, kun je je direct aanmelden bij de community en ben je al snel bij onze 1e live Q&A aanwezig.

Het aanbod geldt nog...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wil jij die stap maken naar werken vanuit huis als Virtual Assistant omdat je ondernemers wilt helpen en daarbij zelf van meer (financiële) vrijheid wilt genieten en werk en privé meer in balans wilt hebben?

maar...


✅ Twijfelt of je dit kan
✅ Weet niet hoe je aan betalende klanten komt
✅ Hebt geen idee wat je aan moet bieden
✅ Hebt geen idee waar je moet beginnen
✅ Vindt het best spannend die stap te maken

   

Maak die stap naar een leven waar je werk en privé in balans hebt,
zelf bepaalt wanneer en vanaf waar je het beste kunt werken,

vind het wiel niet zelf uit en ga voor
omzet, impact en vrijheid

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wij geloven dat je het kan, als je maar wilt! 

Wij geloven dat het voor iedereen mogelijk is om als succesvol Virtual Assistant van start te gaan. Het allerbelangrijkste is dat je wilt en je inzet, de rest komt dan wel. Wij hebben al meer dan 170 mannen en vrouwen geholpen deze stap naar meer (financiële) vrijheid te maken. Daarvoor hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Wij hebben bewezen, succesvolle opleidingen die praktisch opgebouwd zijn, waardoor je precies stap voor stap leert hoe je jouw bedrijf als VA winstgevend neerzet.


Nu lijkt het misschien nog ver van je bedshow, maar wanneer je start ga je al binnen 3 maanden op zoek naar betalende klanten. Dit kan je doen tijdens je baan in loondienst zodat je geen financieel risico loopt. Wij helpen je tijdens de volledige opleiding o.a. met het zoeken naar klanten, je aanbod, ideale klant, niche, het voeren van een online administratie, social media, marketing en mindset. Niet voor niets zijn wij CRKBO geregistreerd en kan onze volledige opleiding worden vergoed door het UWV

Ons is het meer dan gelukt. Wij hebben ondertussen 4 winstgevende bedrijven en dat gunnen wij iedereen. Niet alleen die winst maar ook de manier van leven die je zoveel meer vrijheid brengt. Daarom hebben wij deze opleiding in de online academy gebouwd en delen wij daar al onze kennis. En met deze volledige opleiding, kun je ook nog eens bij 3 livedagen aanwezig zijn. 

Je leert zoveel, dat je het ook zeker kunt gebruiken in loondienst en je zeer interessant bent voor je werkgever.

 

En die tijd is NU...

Het is tijd. Je weet dat je meer tijd met je kinderen wilt, vaker op vakantie wilt of zelfs werken vanaf waar je maar wilt en/of meer geld wilt verdienen dan in loondienst. Toch blijf je het uitstellen om die stap te nemen. Is het omdat je bang bent dat je kennis mist, omdat je het gewoon veel geld vindt om te investeren in die kennis en je niet weet of je die kennis kunt gebruiken of omdat je het toch wel spannend vindt alleen te doen? 

De klok tikt verder en dat voel je. Nog even en je kinderen zijn het huis uit. De tijd vliegt. Je voelt dat je stappen moet maken. Dat je voor jezelf en dus ook voor je gezin wilt kiezen. Je weet dat je dit jaar niet weer wilt overleggen of je wel in de door jouw zo geliefde periode op vakantie kan. 

Je weet wel dat de tijd nu is! Waar wacht je nog op? Waar ben je bang voor? Wij beloven dat we jou helpen om je business op te bouwen en jij hoeft daarbij alleen nog te bepalen wat jouw meest ideale situatie is. En dat zonder financieel risico. Het enige risico dat je loopt, is dat je enorm veel meer kennis zal vergaren, meer dan je de afgelopen 10 jaar in loondienst hebt gedaan en dat nog op een praktische en makkelijke manier ook.

Je kan alleen maar winnen, want die kennis kan je altijd gebruiken. Of het nu voor jouw eigen business is of voor een hogere functie in loondienst. Al kiezen de meeste er voor om als ZZP'er te starten.


De beste manier om de toekomst te voorspellen

is door deze te creëren

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Opleiding voor online ondernemen

Jij wilt er 100% voor gaan...

en dan goed ook! Bewezen is dat mensen die een opleiding volgen in de branche waarin zij willen starten veel meer succesvoller zijn. En met dit aanbod krijg je:

-> Alle kennis die wij hebben voor een mega gave prijs
-> En je doet het niet alleen
-> Met de bewezen strategie, een succesvol resultaat!

Er gingen jou honderden mensen voor. Meer dan 170 mensen die bij ons Virtual Assistant, Online Groei Strateeg of Online Business Manager zijn geworden. Naast de ondernemers die trajecten bij ons afnemen. En de meesten startte naast hun werk zodat het geen financieel risico met zich meeneemt.

Maar ook via het UWV. Want heb jij moment een uitkering van het UWV? Onze opleidingen kunnen worden vergoed door het UWV, overleg met je contactpersoon binnen het UWV wat de eventuele mogelijkheden zijn. Dat alles omdat we CRKBO geregistreerd zijn. We doen dus wat we beloven.

Jij wilt er 100% voor gaan...

en dan goed ook! Bewezen is dat mensen die een opleiding volgen in de branche waarin zij willen starten veel meer succesvoller zijn. En met dit aanbod krijg je:

-> Alle kennis die wij hebben voor een mega gave prijs
-> En je doet het niet alleen
-> Met de bewezen strategie, een succesvol resultaat!

Er gingen jou honderden mensen voor. Meer dan 170 mensen die bij ons Virtual Assistant, Online GroeiStrateeg of Online Business Manager zijn geworden. Naast de ondernemers die trajecten bij ons afnemen. En de meesten startten naast hun werk zodat het geen financieel risico met zich meeneemt.

Maar ook via het UWV. Want heb jij moment een uitkering van het UWV? Onze opleidingen kunnen worden vergoed door het UWV, overleg met je contactpersoon binnen het UWV wat de eventuele mogelijkheden zijn. Dat alles omdat we CRKBO geregistreerd zijn. We doen dus wat we beloven.

Virtual Assistant

Nog even voorstellen

Links zie je Anne. Anne komt uit Brabant, moeder en bonusmoeder van 3 zoons en getrouwd. Gek op honden, lezen en musicals. Met jarenlange ervaring bij het UWV en de grootste telefoonprovider van Nederland weet Anne als geen ander hoe je klanten kunt helpen. Na de opleiding tot VA te hebben gevolgd, heeft Anne zich gespecialiseerd als Social Media Expert en zich aangesloten bij Mark Bongers. Om verbinding met de werkvloer te houden heeft Anne nog een aantal klanten die zij als VA bijstaat in Social Media, techniek, projectmanagement en automatisering


Rechts zie je Anoeska, wonend in een klein dorp in Noord Holland, moeder van 2 meiden en getrouwd. Anoeska is gek op dansen, lezen, paarden, poezen en reizen. Als manager, opleider & coach heeft ze 20 jaar in verschillende branches gewerkt. Van een groot softwarebedrijf, tot aan het hotelwezen en kinderopvang. Anoeska is coach, heeft het boek 'Je kunt meer dan je denkt, als je maar wilt' geschreven en is de strateeg en grootdenker binnen de opleiding. "Strategieën schudt ze zo uit haar mouw" zeggen de klanten.


Ja, ik ga er voor! Een toekomst op mijn voorwaarden

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Starten met je online business met een bewezen methode

Wij helpen jou als ambitieuze man of vrouw, die werk en gezin beter wil combineren en daarbij de passie in het werk niet willen missen. Dit met behulp van bewezen, succesvolle opleidingen.

Daarbij leren wij je financieel onafhankelijk te zijn en te leven op jouw voorwaarden!

Weet jij nog niet of dit het juiste moment is? Het juiste moment om te starten is NU. Want er is altijd wel een reden om het niet te doen. Verhuizen, APK keuring, eerst wachten tot de kinderen groot zijn.

Maar dat je hier bent laat zien dat je geïnteresseerd bent in een andere manier van leven en dan is dit de uitgewezen kans om NU van start te gaan.

We hebben deze opleiding met een knaller voor jou op een rij gezet

All IN Exclusive

VA Combi Professional/Online Business Manager

  • Je gaat vol voor onze opleiding waarin je jouw bedrijf reis gaat maken met de start als VA, wat je daar allemaal voor nodig hebt, waar je begint, stap voor stap nemen we je op en praktische manier mee over hoe je jouw bedrijf met een sterk fundament in de markt zet en ook hoe je aan betalende klanten komt. Daarnaast neem je niet alleen taken uit handen, maar wil je je als expert in de markt zetten. Ook leer je adviseren en meewerken aan strategieën
  • Je ontvangt alle kennis, opleidingen en trainingen die we hebben
  • Je ontvangt alles wat we aanbieden
  • Je leert van A tot Z een bedrijf met een sterk fundament neer te zetten, maar ook hoe je jouw bedrijf (en die van je klanten) vanuit rust en op jouw voorwaarden gaat runnen en doorgroeit naar die Next level
  • Je gaat aan de slag met de ideale klant, tools, social media, marketing, teksten, (Money)mindset, doelen en de Succes Circle, de stappen naar de next level 
  • 3 live dagen naar keuze, voorzien van hapjes, drankjes, lunch, etc.
  • 6 maanden gratis lid van Match & Groei een besloten community voor ondernemers waar je jouw profiel kan plaatsen die toekomstige klanten kunnen vinden, waar opdrachten geplaatst worden, waar je op onze social media kanalen wordt geplaatst met 15K volgers, in ons online magazine komt en waar je samen met andere online ondernemers opdrachten kunt oppakken
  • Wekelijks live Q&A's. Uitgezonderd schoolvakanties.
  • Community van gelijkgestemden en kennis en masterminds met exclusieve masterclasses van zowel ons als toppers met expertises. Zoals Chat GPT, Betalende klanten, klantwervende websites etc.
  • Je ontvangt certificaten van deelname na het afronden van de eindopdrachten van VA tot Online Business Manager

Starten met je online business met een bewezen methode

Wij helpen jou als ambitieuze man of vrouw, die werk en gezin beter wil combineren en daarbij de passie in het werk niet willen missen. Dit met behulp van bewezen, succesvolle opleidingen.

Daarbij leren wij je financieel onafhankelijk te zijn en te leven op jouw voorwaarden!

Weet jij nog niet of dit het juiste moment is? Het juiste moment om te starten is NU. Want er is altijd wel een reden om het niet te doen. Verhuizen, APK keuring, eerst wachten tot de kinderen groot zijn.

Maar dat je hier bent laat zien dat je geïnteresseerd bent in een andere manier van leven en dan is dit de uitgewezen kans om NU van start te gaan.

Testimonials

"Alleen maar een succes!"
VA Praktijk is de opleider die gaat voor jouw succes. Anne & Anoeska zijn toppers die je enthousiasmeren vanaf het begin.


Het is zo'n mooi netwerk wat ze hebben opgebouwd en daar mag jij in meeliften. Het kan eigenlijk alleen maar een succes worden.


Ik ben blij dat ik gekozen heb voor VA Praktijk. Succes verzekerd!
Virtual Assistant Donate
Donate

"Positieve energie"

Persoonlijke peptalk, een zetje in de goeie richting, een schop onder je kont waar nodig en alles met positieve energie! Dit alles vind je bij VA Praktijk.


Wat ben ik blij dat Anoeska en Anne op mijn pad zijn gekomen.
Als VA-leek ben ik dansend door de opleiding gegaan en ben erg blij dat deze heel erg duidelijk, overzichtelijk en concreet was. Je leert elke dag en het helpt je niet alleen tot het worden van een VA, maar ook de reis als ondernemer en hoe deze te nemen. Dikke vette aanrader dus!

Jessica

"Echte aanrader!"

Dank voor jullie professionaliteit, adviezen, warmte en motivatie.

Deze opleiders/opleiding is een echte aanrader!! Laagdrempelig in het geval van contact, vragen en problemen waar je niet uit komt.

Deze opleiders kijken heel goed naar de mens achter de student!

Zo blij met mijn keuze die ik ooit gemaakt heb.

Virtual Assistant worden Annemiek

Annemiek

FAQ

VA Praktijk

Hoelang ben ik bezig met de opleiding?

Bij een tijdsbesteding van gemiddeld 6 uur per week, kan de opleiding in 6 tot 9 maanden afgerond zijn.

Kan ik ook per maand betalen?

Jazeker, het is mogelijk om het traject in 6 of 12 maanden te betalen.

Welke mensen worden VA?

Dat is heel verschillend. Van kinderopvang, fabriekmedewerk(st)er, opticien, receptioniste, secretaresse, doktersassistente tot aan housekeepingmedewerkster, supermarktmedewerker. Nou je ziet wel, heel verschillend.

Is ervaring als secretaresse een must?

Nee totaal niet! Wij dachten ook dat een VA een secretaresse op afstand is maar het is zo veelzijdig. Het allerbelangrijkste is dat je er voor wilt gaan, er energie van krijgt!

Wat kan je aanbieden als VA?

Zoveel! Denk aan branding, design, webshops en websites bouwen, backoffice, administratie, boekhouding, projectmanagement, social media, marketing en nog veel meer!

Het lijkt me best wel een eenzaam beroep?

Een eenzaam beroep? Dat dachten wij ook. We hebben nog nooit zo'n warme, bijzondere groep mensen om ons heen gehad als VA's. Opdrachten doorspelen, samen aanpakken, met elkaar naar live dagen gaan... Je komt in een warm bad. Ook adviseren we iedereen minimaal 2 buddy's en we zien dat die online zo eens in de twee weken afspreken en soms ook nog live eens per kwartaal.

VA Praktijk FAQ

Wat kan ik aanbieden tegen welk tarief?

Als VA adviseren we je bij de start vanaf de €45,- exclusief btw per uur te vragen. Naarmate je meer ervaring hebt en je je meer gaat specialiseren gaat dat tarief omhoog. Hoeveel ligt aan je expertise en jezelf. Op deze pagina lees je wat je zoal kunt aanbieden. Denk aan: branding, administratie, backoffice, sales, klantenservice, social media, marketing en nog veel meer.

Wanneer zijn de startmomenten?

De opleiding start direct, wanneer jij op die knop hebt geklikt! Alleen de live dagen worden op bepaalde data gegeven.

Ontvang ik mijn btw terug?

Wij zijn vrijgesteld van btw omdat wij CRKBO geregistreerd zijn. Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Daardoor kan in meerdere situaties onze opleiding ook door het UWV worden vergoedt. Bespreek dit met jouw contactpersoon bij het UWV. Natuurlijk ontvang je wel je factuur die je kunt vastleggen in je boekhouding als kosten o.v.v. opleidingen

Wordt jullie opleiding vergoed door het UWV?

Onze opleidingen zijn geregistreerd bij het UWV. Dit omdat wij een CRKBO geregistreerde instelling zijn en wij door beide partijen gecontroleerd zijn. Wij zijn dus bekent bij het UWV, echter wordt er per situatie gekeken of jouw traject vergoed wordt. Neem dus zeker contact op met je contactpersoon.

Wat als ik nog vragen heb?

Stuur dan een mail naar info@vapraktijk.nl of plan een gesprek in via deze link:

https://tidycal.com/1g8o903/va-praktijk-15-minute-meeting

We beantwoorden je vragen graag.

Wat moet je als virtual assistant kunnen?

Het allerbelangrijkste is dat je open staat om te leren en dingen uit te zoeken. Wanneer je dat wilt heb je het al voor 90% voor elkaar, want daarnaast heb je meer dan 150 VA's waar je vragen aan kunt stellen of opdrachten mee kunt delen. Zo leer je op een praktische en snelle manier.

Als je doet wat je altijd deed
Krijg je wat je altijd kreeg

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Video Aspect Ratio: 4:1

Opleiding voor online ondernemen
Opleiding voor online ondernemen