Bekijk NU ons webinar

Wat is een VA en de 7 stappen voor een succesvolle start

Bedankt voor je interesse in de VA Praktijk.

Leuk, jij gaat ons webinar volgen!

Leuk dat je ons webinar wilt zien. Je ontvangt een mail. We adviseren je, wanneer je deze mail niet ontvangt, ook even je spam of reclamefolder te checken.

   

Nu je toch wacht op je mail, is het misschien wel heel leuk dat we jou vertellen dat we leuke mogelijkheden hebben om ons nog beter en wellicht eerder te leren kennen en meer over de mogelijkheden en misschien wel de lopende acties te horen. Want je bent er niet voor niets.


Ben jij iemand die soms wel droomt van een andere manier van leven en


✅ Op zondag alweer denkt aan de vrijdagmiddag
✅ Echt meer tijd met de kinderen wil, maar niet zou weten hoe
✅ Die 25 vakantiedagen per jaar stiekem echt te weinig vindt
✅ Meer balans in werken en privé zou willen hebben
✅ Meer zou willen verdienen dan in loondienst met minder uren werken?

   

VA PRAKTIJK

Gesprek met een  VA

Gesprek met Anoeska, mede-eigenaar VA Praktijk

Kansen genoeg voor jou in deze
online groeiende wereld

Je bent hier natuurlijk niet voor niets. Je hebt je niet voor niets ingeschreven om meer te weten te komen over het online ondernemen als Online Business Manager of Virtual Assistant. Je hebt al een droom of een idee over dat je het anders wilt. Alleen de hoe en/of wat is misschien nog de vraag. 


Maar wensen heb je wel, anders was je hier niet. 

Wat je ook wilt, het is mogelijk en het is nog maar één stap van je vandaan. Veel mensen willen een stap maken, een gedeelte daarvan doet dat ook. Er is een groep die dat doet dat door zich bij de KvK in te schrijven en zelf het wiel uit te vinden. De andere groep doet dat onderbouwd met een opleiding in de branche waar ze willen werken. Bewezen is, dat mensen die een opleiding in de richting volgen waar ze een bedrijf in starten, succesvoller zijn. Het is niet alleen een visitekaartje en een website. In deze tijd waarin online meer dan normaal is, moet je jouw bedrijf wel via bewezen strategieën zichtbaar laten zijn. De andere kant is ook, dat juist door die enorme groei van online, er veel meer vraag is naar mensen die online werken, zoals een Virtual Assistant bijvoorbeeld. 

Want veel ondernemers hebben niet de kennis over social media en marketing die onze Virtual Assistants en Online Business Managers wel bij ons leren. Voldoende kansen dus!


Er meer over weten? Kom naar onze live meeting of plan een online gesprek

 

Testimonials

"Alleen maar een succes!"
VA Praktijk is de opleider die gaat voor jouw succes. Anne & Anoeska zijn toppers die je enthousiasmeren vanaf het begin.


Het is zo'n mooi netwerk wat ze hebben opgebouwd en daar mag jij in meeliften. Het kan eigenlijk alleen maar een succes worden.


Ik ben blij dat ik gekozen heb voor VA Praktijk. Succes verzekerd!
Virtual Assistant Donate
Donate

"Positieve energie"

Persoonlijke peptalk, een zetje in de goeie richting, een schop onder je kont waar nodig en alles met positieve energie! Dit alles vind je bij VA Praktijk.


Wat ben ik blij dat Anoeska en Anne op mijn pad zijn gekomen.
Als VA-leek ben ik dansend door de opleiding gegaan en ben erg blij dat deze heel erg duidelijk, overzichtelijk en concreet was. Je leert elke dag en het helpt je niet alleen tot het worden van een VA, maar ook de reis als ondernemer en hoe deze te nemen. Dikke vette aanrader dus!

Jessica

"Echte aanrader!"

Dank voor jullie professionaliteit, adviezen, warmte en motivatie.

Deze opleiders/opleiding is een echte aanrader!! Laagdrempelig in het geval van contact, vragen en problemen waar je niet uit komt.

Deze opleiders kijken heel goed naar de mens achter de student!

Zo blij met mijn keuze die ik ooit gemaakt heb.

Virtual Assistant worden Annemiek

Annemiek

Virtual Assistant

Nog even voorstellen

Links zie je Anne. Anne komt uit Brabant, moeder en bonusmoeder van 3 zoons en getrouwd. Gek op honden, lezen en musicals. Met jarenlange ervaring bij het UWV en de grootste telefoonprovider van Nederland weet Anne als geen ander hoe je klanten kunt helpen. Om verbinding met de werkvloer te houden heeft Anne nog een aantal klanten die zij als VA bijstaat in techniek, projectmanagement, klantenservice en automatisering


Rechts zie je Anoeska, wonend in een klein dorp in Noord Holland, moeder van 2 meiden en getrouwd. Anoeska is gek op dansen, lezen, paarden, poezen en reizen. Als manager, opleider & coach heeft ze 20 jaar in verschillende branches gewerkt. Van een groot softwarebedrijf, tot aan het hotelwezen en kinderopvang. Anoeska is coach, heeft het boek 'Je kunt meer dan je denkt, als je maar wilt' geschreven en is de strateeg en grootdenker binnen de opleiding. "Strategieën schudt ze zo uit haar mouw" zeggen de klanten.


Opleiding voor online ondernemen

Starten met je online business met een bewezen methode

Wij helpen jou als ambitieuze man of vrouw, die werk en gezin beter wil combineren en daarbij de passie in het werk niet willen missen. Dit met behulp van bewezen, succesvolle opleidingen.

Daarbij leren wij je financieel onafhankelijk te zijn en te leven op jouw voorwaarden!

Weet jij nog niet of dit het juiste moment is? Het juiste moment om te starten is NU. Want er is altijd wel een reden om het niet te doen. Verhuizen, APK keuring, eerst wachten tot de kinderen groot zijn.

Maar dat je hier bent laat zien dat je geïnteresseerd bent in een andere manier van leven en dan is dit de uitgewezen kans om NU van start te gaan. Bekijk hieronder het webinar

VA PRAKTIJK

Gesprek met een  VA

Gesprek met Anoeska, mede-eigenaar VA Praktijk

FAQ

VA Praktijk

Hoelang ben ik bezig met de opleiding?

Bij een tijdsbesteding van gemiddeld 6 uur per week, kan de opleiding in 6 tot 9 maanden afgerond zijn.

Kan ik ook per maand betalen?

Jazeker, het is mogelijk om het traject in 6 of 12 maanden te betalen.

Welke mensen worden VA?

Dat is heel verschillend. Van kinderopvang, fabriekmedewerk(st)er, opticien, receptioniste, secretaresse, doktersassistente tot aan housekeepingmedewerkster, supermarktmedewerker. Nou je ziet wel, heel verschillend.

Is ervaring als secretaresse een must?

Nee totaal niet! Wij dachten ook dat een VA een secretaresse op afstand is maar het is zo veelzijdig. Het allerbelangrijkste is dat je er voor wilt gaan, er energie van krijgt!

Wat kan je aanbieden als VA?

Zoveel! Denk aan branding, design, webshops en websites bouwen, backoffice, administratie, boekhouding, projectmanagement, social media, marketing en nog veel meer!

Het lijkt me best wel een eenzaam beroep?

Een eenzaam beroep? Dat dachten wij ook. We hebben nog nooit zo'n warme, bijzondere groep mensen om ons heen gehad als VA's. Opdrachten doorspelen, samen aanpakken, met elkaar naar live dagen gaan... Je komt in een warm bad. Ook adviseren we iedereen minimaal 2 buddy's en we zien dat die online zo eens in de twee weken afspreken en soms ook nog live eens per kwartaal.

VA Praktijk FAQ

Wat kan ik aanbieden tegen welk tarief?

Als VA adviseren we je bij de start vanaf de €45,- exclusief btw per uur te vragen. Naarmate je meer ervaring hebt en je je meer gaat specialiseren gaat dat tarief omhoog. Hoeveel ligt aan je expertise en jezelf. Op deze pagina lees je wat je zoal kunt aanbieden. Denk aan: branding, administratie, backoffice, sales, klantenservice, social media, marketing en nog veel meer.

Wanneer zijn de startmomenten?

De opleiding start direct, wanneer jij op die knop hebt geklikt! Alleen de live dagen worden op bepaalde data gegeven.

Ontvang ik mijn btw terug?

Wij zijn vrijgesteld van btw omdat wij CRKBO geregistreerd zijn. Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Daardoor kan in meerdere situaties onze opleiding ook door het UWV worden vergoed. Bespreek dit met jouw contactpersoon bij het UWV. Natuurlijk ontvang je wel je factuur die je kunt vastleggen in je boekhouding als kosten o.v.v. opleidingen

Wordt jullie opleiding vergoed door het UWV?

Onze opleidingen zijn geregistreerd bij het UWV. Dit omdat wij een CRKBO geregistreerde instelling zijn en wij door beide partijen gecontroleerd zijn. Wij zijn dus bekend bij het UWV, echter wordt er per situatie gekeken of jouw traject vergoed wordt. Neem dus zeker contact op met je contactpersoon.

Wat als ik nog vragen heb?

Stuur dan een mail naar info@vapraktijk.nl of plan een gesprek in via deze link:

https://tidycal.com/1g8o903/va-praktijk-15-minute-meeting

We beantwoorden je vragen graag.

Wat moet je als virtual assistant kunnen?

Het allerbelangrijkste is dat je open staat om te leren en dingen uit te zoeken. Wanneer je dat wilt heb je het al voor 90% voor elkaar, want daarnaast heb je meer dan 150 VA's waar je vragen aan kunt stellen of opdrachten mee kunt delen. Zo leer je op een praktische en snelle manier.

Wat mensen over ons zeggen

Starten met je online business met een bewezen methode

Wij helpen jou als ambitieuze man of vrouw, die werk en gezin beter wil combineren en daarbij de passie in het werk niet wil missen. Dit met behulp van bewezen, succesvolle opleidingen.

Daarbij leren wij je financieel onafhankelijk te zijn en te leven op jouw voorwaarden!

Weet jij nog niet of dit het juiste moment is? Het juiste moment om te starten is NU. Want er is altijd wel een reden om het niet te doen. Verhuizen, APK keuring, eerst wachten tot de kinderen groot zijn.

Maar dat je hier bent laat zien dat je geïnteresseerd bent in een andere manier van leven en dan is dit de uitgewezen kans om NU van start te gaan.